Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins noskatās Kolumbusas ceturtajā zaudējumā pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Merzļikins noskatās Kolumbusas ceturtajā zaudējumā pēc kārtas
Mirklis no Detroitas "Red Wings" un Kolumbusas "Blue Jackets" spēles. Foto: Rick Osentoski/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) no neveiksmju virknes šovakar nespēja izkārpīties Kolumbusas "Blue Jackets", izbraukumā piekāpjoties (4:5) Detroitas "Red Wings". Vārtsargs Elvis Merzļikins spēli vēroja no soliņa.

Detroitiešiem izcili padevās spēles ievads, zviedram Lūkasam Reimondam un Robijam Fabri pārspējot "Blue Jackets" vārtsargu Spenseru Mārtinu. Līdz pirmās trešdaļas noslēgumam kolumbusieši an atguva paritāti, rezultatīvi metot francūzim Aleksandram Teksjē un 19 gadīgajam Adamam Fantilli.

Otrā perioda ievadā viesi nerealizēja skaitlisko vairākumu, tomēr neilgi pēc tā noslēguma "Blue Jackets" uzbrucējs Šons Kuralī izcēlās ar savu ceturto vārtu guvumu sezonā - 3:2.

Šovakar par sešiem metieniem pa vārtiem vairāk (28-22) veikušie detroitieši izšķirošu ofensīvu veica otrā perioda beigu daļā un trešā sākumā, Mārtina cietoksnī ripu nogādājot Aleksam Debrinketam, kuram šosezon 15 (10+5) punkti, kā arī nīderlandietim Danielam Sprongam un Džeikam Volmenam - 5:3.

Soms Patriks Laine pēcāk vienus vārtus atguva, taču "Blue Jackets" no astotā zaudējuma pēdējās deviņās spēlēs nepaglābās, 14 cīņās 11 punktus ieguvušajai komandai Austrumu konferences kopvērtējumā saglabājot priekšpēdējo vietu.

Kolumbusai nākamā spēle paredzēta pirmdienas naktī Ņujorkā pret "Rangers".

18 punktus 15 spēlēs nopelnījusī "Red Wings" Austrumos pakāpās uz trešo vietu.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/

  +3 [+] [-]

, 2023-11-11 23:25, pirms pusgada
Grūta spēle.

Abu komandu vājā puse ir aizsardzība. Pilnīg neticami, ka NHL tādā līmenī tās var būt tik nesakārtotas.

Martinam grūta spēle, pirmajos vārtos viņu apmānīja un tas ir GK gols, taču aizsargi ar malači.
Piektais gols nu šitāds rikošets ir tiešām nepatīkams. Komandai nu dien vajag pārskatīt spēli aizsardzībā.

Protams, ja vērtējam tikai GK % tad, abu vārtsargu 81 un 82% atvairījumu ir traki

  +1 [+] [-]

, 2023-11-11 23:45, pirms pusgada
Nogremdēs Elvja karjeru... Jā vēl nav nogremdējuši, kā var tādā pakaļā iebraukt? Viņu jau arī mainīt neviens negribēs līgums dārgs un statistika sūdīga. Karoč kamēr beigsies līgums šis viss būs jācieš. Pēc tam Divvirzienu līgums un beigās atbrauks uz Šveici. KHL tak nespēlēs, pats teica.

  -2 [+] [-]

, 2023-11-12 00:13, pirms pusgada
edgefall23 rakstīja: Nogremdēs Elvja karjeru... Jā vēl nav nogremdējuši, kā var tādā pakaļā iebraukt? Viņu jau arī mainīt neviens negribēs līgums dārgs un statistika sūdīga. Karoč kamēr beigsies līgums šis viss būs jācieš. Pēc tam Divvirzienu līgums un beigās atbrauks uz Šveici. KHL tak nespēlēs, pats teica.
For real? Nogremdēs? Tev šķiet ka Elvis spēlē super ? Nu es varu piekrist tam ka žaketēm aizsardzība ir diez gan bēdīga, taču tā ir tāpat 2x labāka nekā tā bija pērn. Elvja progress par ko viņš runāja vasarā ir tuvu 0. Skaitļos praktiski nekādu uzlabojumu salīdzinot ar pērno sezonu , % tas pats, sķiet tikai skaitliski nerij 4komats kkas, bet 3komats kkas ripiņas par spēli. Esmu redzējis sķiet 3 vai 4 Elvja spēlēs šosezon, un katrā, uzsveru katrā , viņš ielaida 1-2 golus ko nu iekš Nhl nevajadzētu laist (tuvie stūri).Ir brīži kad pavelk, respektīvi patur komandu cīņā, bet tik pat bieži ir brīži kad metieni no zonas vidus tiek ielaista tuvējos stūros. Ja Elvim nebūtu tā milzīgā līguma ko paķēra sakumā, domājams jau sen būtu atsēdināts aiz Martina vai pat vēl tālāk. Skarbi, bet tā ir realitāte, kaut kas šķiet kāda brīdi mentāli aizgājis or idk, bet nu tas nav tas Elvis kas tika parakstīts uzsākot karjeru NHL.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 00:37, pirms pusgada
Es vienkārši atceros tādu klubu Rígas Dinamo, kur, kad aizsardzība nebija līmenī pat tiešām labs vārtsargs izskatījās pēc miskastes. Neaizmirsīsim ka tas Elvis kurš tika parakstīts spēlēja spilgtu spēli un Kolumbusas treneri pateica ka tas neder un pārmācīja viņam spēles stilu... Līdz ar šīs pārmācīšanas stila īstenošanu sākās tas ko mēs tagad saucam par sietu. Elvis zaudéja pārliecību viņš nejūtas dominējoši kā tas bija Šveicē. Tāpat kas to zina kas slēpjas aiz Kivlenieka nāves. Īsumā visas problēmas dēļ tā ka atbrauca Elvis un viņam pateica ka viņš ir nepareizs un kas ir vēl sliktāk Elvis paļāvās un izdarīja visu ko viņam mācīja.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 00:49, pirms pusgada
Viņam jāatgriežas pie vecā stila jākustas daudz īpaši nedomājot par nākamajām spēlēm. Mazāk jāklausa vārtsargu treneris un jālauž savu spēli. Tākā viss ir dirsā jādomā tikai par savu sniegumu!

  +2 [+] [-]

, 2023-11-12 01:12, pirms pusgada
Teemo rakstīja: For real? Nogremdēs? Tev šķiet ka Elvis spēlē super ? Nu es varu piekrist tam ka žaketēm aizsardzība ir diez gan bēdīga, taču tā ir tāpat 2x labāka nekā tā bija pērn. Elvja progress par ko viņš runāja vasarā ir tuvu 0. Skaitļos praktiski nekādu uzlabojumu salīdzinot ar pērno sezonu , % tas pats, sķiet tikai skaitliski nerij 4komats kkas, bet 3komats kkas ripiņas par spēli. Esmu redzējis sķiet 3 vai 4 Elvja spēlēs šosezon, un katrā, uzsveru katrā , viņš ielaida 1-2 golus ko nu iekš Nhl nevajadzētu laist (tuvie stūri).Ir brīži kad pavelk, respektīvi patur komandu cīņā, bet tik pat bieži ir brīži kad metieni no zonas vidus tiek ielaista tuvējos stūros. Ja Elvim nebūtu tā milzīgā līguma ko paķēra sakumā, domājams jau sen būtu atsēdināts aiz Martina vai pat vēl tālāk. Skarbi, bet tā ir realitāte, kaut kas šķiet kāda brīdi mentāli aizgājis or idk, bet nu tas nav tas Elvis kas tika parakstīts uzsākot karjeru NHL.
Uh, saprotu, nepatīk Elvis, bet tā sameloties vajag mācēt

  -4 [+] [-]

, 2023-11-12 01:25, pirms pusgada
Tur nav sakara ar patīk/ nepatīk...vnk tāda ir realitāte.. pagaidām viņš nav NHL līmeņa vārtsargs un to diemžēl saprot arī pats Elvis😟...... šobrīd pats pārmaksātākais NHL hokejists.✌️

  +3 [+] [-]

, 2023-11-12 01:28, pirms pusgada
edgefall23 rakstīja: Es vienkārši atceros tādu klubu Rígas Dinamo, kur, kad aizsardzība nebija līmenī pat tiešām labs vārtsargs izskatījās pēc miskastes. Neaizmirsīsim ka tas Elvis kurš tika parakstīts spēlēja spilgtu spēli un Kolumbusas treneri pateica ka tas neder un pārmācīja viņam spēles stilu... Līdz ar šīs pārmācīšanas stila īstenošanu sākās tas ko mēs tagad saucam par sietu. Elvis zaudéja pārliecību viņš nejūtas dominējoši kā tas bija Šveicē. Tāpat kas to zina kas slēpjas aiz Kivlenieka nāves. Īsumā visas problēmas dēļ tā ka atbrauca Elvis un viņam pateica ka viņš ir nepareizs un kas ir vēl sliktāk Elvis paļāvās un izdarīja visu ko viņam mācīja.
Īsti tā nebija, netika teikts, ka nepareizi. Tika runāts par to, ka pārcenšas un lietas jādara mierīgāk. Tās tomēr divas dažādas lietas.

Cik man ir info, Tavā teiktajā vien taisnība ir tajā, ka Elvis tiešām treniņos strādā spēcīgi un cenšas darīt to, ko viņam saka, un to ko māca.
Strādā čalis smagi.

Te protams, tie, kuri neko nesaprot, saka, ka nav atšķirības, vispār ir un palielas, čalis spēlē savādāk, mierīgāk, pozīciju ieņem vārtos labāk, kopumā spēles stilā un darbībās ir uzlabojumi.

Otra medaļas puse, par kuru Elvja nolicēji kkā nerunā - ok, pieņemsim Elvis nav labs GK, hm sanāk visi, Korpisalo, Martins, Tarasovs u.t.t. ir caurumi?
Lūk piemērs Detroita, aizsardzība vāja, un GK laiž daudz.

CBJ reiz bija stipra, stabila aizsardzība un tad arī Bobrovskis rādīja sniegumu. Kopš viņš nav CBJ rādītāji tomēr ir vājāki.

Esmu skatījies CBJ šīs sezonas spēles, arī citu komandu spēles un ir reti, kad arī citi GK kvienu ripu teorētiski nevarētu ķert, Elvim arī tā ir bijis, taču ne visās spēlēs. Kas noz;imē, ka tīri kā GK ir tāds pats kā pārējie GK iekš NHL.

Taču daži to neredz.

Kopsavilkumā, Elvi varētu nolikt, ja tiešām otrs GK CBJ komandā spēlētu uz stabiliem 92-93% atvairījumiem, un nebūtu spēļu, kurās šis vārtsars kvai vienu ripu tīri teorētiski nevarētu paņemt.

Taču tā nav.

Arī Korpisalo, tika LA, kurā DF labāks un bija skaisti cipari, lai gan neskaitot pēdējo CBJ sezonu, kopumā neko zvaigžņoti negāja.

Esmu drošs, ka komandā ar mazliet labāk sakārtotu aizsardzību arī rezultāts būtu krietni labāks.

Vēl viena atkāpe, lai arī man ļoti nepatīk ka S.Naumovs ilgi darbojās CSKA, taču kopējie vasaras darbi ar Gudļevski devuši rezultātu, ne velti bieži Masaļskis vēl izlasei tuvumā esot tieši viņu lūdza kā GK treneri.
Un izskatās, ka Elvim tieši tas noderētu, lai atgūtu savu "Es"!

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 01:29, pirms pusgada
FRW rakstīja: Tur nav sakara ar patīk/ nepatīk...vnk tāda ir realitāte.. pagaidām viņš nav NHL līmeņa vārtsargs un to diemžēl saprot arī pats Elvis😟...... šobrīd pats pārmaksātākais NHL hokejists.✌️
Ja viņš būtu pārmaksāts un nebūtu NHL, sen tajā vairs nebūtu. NHL nekad nav bijis šķērslis tikt vaļā no spēlētāja kuram liela alga, ja to tiešām vēlās.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-12 01:54, pirms pusgada
Es ceru ,ka Elvis nonāks citā klubā ,jo Kolumbusas miskastē jebkurš vārtsargs ierīs spēlē vidēji 4-5 ripas.

  -1 [+] [-]

, 2023-11-12 03:22, pirms pusgada
backtofire rakstīja: Uh, saprotu, nepatīk Elvis, bet tā sameloties vajag mācēt
Man nekas nav pret Elvi, es tikai izteicu savu viedokli. Es pat ļoti ceru ka beidzot nolaidīsies uz zemes un tā sezona aizies, gribu redzēt visus mūsējos playoffos lai cik utopiski tas arī nebūtu. Un elementāri cipari tev - Martins laiž iekšā tikpat cik Elvis, abi ap 3,20 ripām. Tikai Martinam tas % ir 90,5 kamēr Elvim 89,7. Tīri ieskatam Elvim 6m šajā sezonā, kamēr Martinam 1,5m ja nekļūdos. Nu tad par ko mēs vēl runājam. Protams ka labākā komandā gan jau ka tie cipari būtu solīdāki, bet vezins,nu lūdzu Atkārtošos- būtu līgums mazāks, jau sen būtu aizsēdināts labi tālu. Un domāju, ja žaketes šo sezonu arī noraks, kā izskatās uz ko arī iet, nebrīnīšos ja viņi centīsies pārbūvēt visu blici, tajā skaitā arī treidot prom pie pirmās iespējas Elvi. Tikai jautājums, kam ar tādiem statiem par tādu ciparu viņš būs vajadzīgs.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 05:37, pirms pusgada
Teemo rakstīja: Man nekas nav pret Elvi, es tikai izteicu savu viedokli. Es pat ļoti ceru ka beidzot nolaidīsies uz zemes un tā sezona aizies, gribu redzēt visus mūsējos playoffos lai cik utopiski tas arī nebūtu. Un elementāri cipari tev - Martins laiž iekšā tikpat cik Elvis, abi ap 3,20 ripām. Tikai Martinam tas % ir 90,5 kamēr Elvim 89,7. Tīri ieskatam Elvim 6m šajā sezonā, kamēr Martinam 1,5m ja nekļūdos. Nu tad par ko mēs vēl runājam. Protams ka labākā komandā gan jau ka tie cipari būtu solīdāki, bet vezins,nu lūdzu Atkārtošos- būtu līgums mazāks, jau sen būtu aizsēdināts labi tālu. Un domāju, ja žaketes šo sezonu arī noraks, kā izskatās uz ko arī iet, nebrīnīšos ja viņi centīsies pārbūvēt visu blici, tajā skaitā arī treidot prom pie pirmās iespējas Elvi. Tikai jautājums, kam ar tādiem statiem par tādu ciparu viņš būs vajadzīgs.
Tie Tavi cipari ir ar mazu svārstību. Par to algu, kamon, entie piemēri kad liela alga nav šķērslis.
Tas, ka Martinam nav liela alga absolūti neko nenosaka.

Otrkārt redzams, ka Elvi vispār nezini, nebūt viņš nav mākoņos, to teikto par Vezinu tipiski latviešiem daži pārvērš šķērsām un tagad piesienās parādot cik paši ir lieli nīkuļi.

Par pārbūvi, kamon pat tad kad Elvim bija vāja iepriekšējā sezona, viņu vēlējās pāris komandas, taču CBJ prasīja pretī labus aizsargus, ka skopā spēlētājs + vēl cits spēlētājs nepatika, bija gatavi 1 pret 1, par ko arī rakstīju.

Tieši tāpēc tika sūtīts prom Korpis. kURŠ patiesībā par to bija tikai laimīgs.

Šobrīd, CBJ jāsakārto aizsardzība, citādi nav jēgas no Martina un Elvja. Ja pagājušajā sezonā bija atruna, ka traumēti top aizsargi, tad šosezon ne vienā ne otrā gadījumā tā nevar būt atruna. Savā zonā ir regulārs haoss.

Atkārtošu, ja aizsardzība būtu kvai nieka 20% labāka nekā tā ir tagad, abi GK rādītu daudz labāku sniegumu. Taču ko var prasīt no cilvēkiem kuri neredz kopbildi

  -1 [+] [-]

, 2023-11-12 08:24, pirms pusgada
Nu ko jūs te ņematies ! Elvis tak pateica, ka viņam ģimene ir prioritāte! A hokejs par tik par cik iekrīt skanošais kontā. Moš pēc šī līguma beigām viņš vispār kārs ķērājcimdu vadzī.
Bet Latvijas izlase... Par to aizmirstiet. Latvijas izlasē viņš vairs nespēlēs. Kā jau teicu - Merzļikinam aug sīkais, ar kuru jāpavada pēc iespējas vairāk laika.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-12 08:56, pirms pusgada
ej dillēs rakstīja: Nu ko jūs te ņematies ! Elvis tak pateica, ka viņam ģimene ir prioritāte! A hokejs par tik par cik iekrīt skanošais kontā. Moš pēc šī līguma beigām viņš vispār kārs ķērājcimdu vadzī.
Bet Latvijas izlase... Par to aizmirstiet. Latvijas izlasē viņš vairs nespēlēs. Kā jau teicu - Merzļikinam aug sīkais, ar kuru jāpavada pēc iespējas vairāk laika.
Vai tad viņš ir pirmais sportists kuram ir ģimene un bērni?

  +2 [+] [-]

, 2023-11-12 09:17, pirms pusgada
FRW rakstīja: Tur nav sakara ar patīk/ nepatīk...vnk tāda ir realitāte.. pagaidām viņš nav NHL līmeņa vārtsargs un to diemžēl saprot arī pats Elvis😟...... šobrīd pats pārmaksātākais NHL hokejists.✌️
Ja tu saki, ka Elvis ir pārmaksātākais NHL hokejists, tad tu tiešām neko nezini par NHL vai hokeju. Kaut vai Oileru veivotais Kembels ar kuru salīdzinot Elvim sniegums ir izcils. Vai Iberdo, kas ar saviem 10.5 miljoniem spēlē ar 0.5 punktiem spēlē. 0.5 punkti spēlē nav slikti, taču par 10.5 miljoniem prasās virs punkta spēlē. Oileru uz papīra līderis Nērss arī absolūti šobrīd neatpelna savu 9+ AAV līgumu. Un tā var ilgi turpināt. Elvis tavam argumentam labākajā gadījumā varētu būt starp līgas top5 pārmaksātākajiem vārtsargiem, taču pat tur var strīdēties, jo sezonu vāji ir uzsākuši vairāki vārtsargi ar lielu algas čeku un ir sezonas sākums- daudz kas var mainīties, gan citiem, gan pašam Elvim. Uz līgas kopējā fona vēl jo vairāk, Elvja līgums nav traģisks.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 10:44, pirms pusgada
backtofire rakstīja: Tie Tavi cipari ir ar mazu svārstību. Par to algu, kamon, entie piemēri kad liela alga nav šķērslis.
Tas, ka Martinam nav liela alga absolūti neko nenosaka.

Otrkārt redzams, ka Elvi vispār nezini, nebūt viņš nav mākoņos, to teikto par Vezinu tipiski latviešiem daži pārvērš šķērsām un tagad piesienās parādot cik paši ir lieli nīkuļi.

Par pārbūvi, kamon pat tad kad Elvim bija vāja iepriekšējā sezona, viņu vēlējās pāris komandas, taču CBJ prasīja pretī labus aizsargus, ka skopā spēlētājs + vēl cits spēlētājs nepatika, bija gatavi 1 pret 1, par ko arī rakstīju.

Tieši tāpēc tika sūtīts prom Korpis. kURŠ patiesībā par to bija tikai laimīgs.

Šobrīd, CBJ jāsakārto aizsardzība, citādi nav jēgas no Martina un Elvja. Ja pagājušajā sezonā bija atruna, ka traumēti top aizsargi, tad šosezon ne vienā ne otrā gadījumā tā nevar būt atruna. Savā zonā ir regulārs haoss.

Atkārtošu, ja aizsardzība būtu kvai nieka 20% labāka nekā tā ir tagad, abi GK rādītu daudz labāku sniegumu. Taču ko var prasīt no cilvēkiem kuri neredz kopbildi
Cipari ir pietiekoši liels arguments, priekškam maksāt 6ļamus par darbu ko var izdarīt cilvēks par 1.5 Tu runā tā kā tu būtu kāds radinieks vai čalis kas 1x barā pasniedzies aiz letes viņam aliņu un šis pateicis tev paldies Neatceros vienu(pat rumoru) saistībā ar Elvi, ka kāda no pērnas sezonas play off team būtu interesējusies par Elvi. Par korpi runājot jau 2-3 sezonas tika apspriestas vairākas trade iespējas, un kingos viņš tika ņemts tieši uz playofiem,kas palīdzētu Copleyam, jo vnk nebija ko likt kastē + korpim līgumā gāja pēdējais gads, kā paši cbj rakstīja, tad nespēja ar korpi vienoties par līguma ilgumu utt. + korpis gribēja vasarā izārstēt gūžu (ja nekļūdos bija operācija), kas arī bija šķērslis lai vienotos par līgumu. Hokejā, un it īpaši nhl, nestrādā tāda lieta kā labs cilvēks, vai centīgs cilvēks. Tas ir bizness. Turzu grib visi. Cipari runā paši par sevi, tos nevar apstrīdēt. Ja nespēj vilkt utt, tev nedod 100 iespējas. Šodien esi komandā, rīt atnāk cits kam saiet pāris labas spēlēs un tava vieta ir uz sola. Vēl un vēl, Elvim nav viduvējās tikai dažas spēles, bet jau 2.gads, uz ledus ir tik bieži tikai dēļ lielā līguma, nu var arī piekrist tev, ka nav otrā kas būtu labāks ļoti par viņu. Bet Martins spēlē ne kripatu sliktāk. Cbj aizsardzība protams ir maigi sakot slikta, bet faktu tas nemaina. Tuvos stūrus tāpat ir jāņem vārtsargam, neatkarīgi no tā vai spēlē Bruins, Cbj vai Rangeros. Izskatās, ka tavs viedoklis par hokeju beidzas ar to ka zini ka cilvēks ir hokejists

     [+] [-]

, 2023-11-12 19:04, pirms pusgada
Teemo rakstīja: Cipari ir pietiekoši liels arguments, priekškam maksāt 6ļamus par darbu ko var izdarīt cilvēks par 1.5 Tu runā tā kā tu būtu kāds radinieks vai čalis kas 1x barā pasniedzies aiz letes viņam aliņu un šis pateicis tev paldies Neatceros vienu(pat rumoru) saistībā ar Elvi, ka kāda no pērnas sezonas play off team būtu interesējusies par Elvi. Par korpi runājot jau 2-3 sezonas tika apspriestas vairākas trade iespējas, un kingos viņš tika ņemts tieši uz playofiem,kas palīdzētu Copleyam, jo vnk nebija ko likt kastē + korpim līgumā gāja pēdējais gads, kā paši cbj rakstīja, tad nespēja ar korpi vienoties par līguma ilgumu utt. + korpis gribēja vasarā izārstēt gūžu (ja nekļūdos bija operācija), kas arī bija šķērslis lai vienotos par līgumu. Hokejā, un it īpaši nhl, nestrādā tāda lieta kā labs cilvēks, vai centīgs cilvēks. Tas ir bizness. Turzu grib visi. Cipari runā paši par sevi, tos nevar apstrīdēt. Ja nespēj vilkt utt, tev nedod 100 iespējas. Šodien esi komandā, rīt atnāk cits kam saiet pāris labas spēlēs un tava vieta ir uz sola. Vēl un vēl, Elvim nav viduvējās tikai dažas spēles, bet jau 2.gads, uz ledus ir tik bieži tikai dēļ lielā līguma, nu var arī piekrist tev, ka nav otrā kas būtu labāks ļoti par viņu. Bet Martins spēlē ne kripatu sliktāk. Cbj aizsardzība protams ir maigi sakot slikta, bet faktu tas nemaina. Tuvos stūrus tāpat ir jāņem vārtsargam, neatkarīgi no tā vai spēlē Bruins, Cbj vai Rangeros. Izskatās, ka tavs viedoklis par hokeju beidzas ar to ka zini ka cilvēks ir hokejists
Nu palasot Tevis teikto skaidrs, ka hokējā Tu esi nulle. Puis, es pats esmu spēlējis hokeju, vēlāk arī amatieries, palīdzu mazajiem, kas nevar atļauties apmaksāt ledu, ekipējumu, nūjas u.t.t. cik esi palīdzējis Tu?

Sorry vēl DR laikos detaļās teicu, kas notiks a rkuru hokejistu, jo ir tāda lieta, ka esot hokeja virtuvē ir daudz pazīstamo. Tagad strādājot ar saviem uzņēmumiem (nelieliem) ir sadarbība pa puss pasauli, gan saistītu ar auto/motosportu, hokeju tajā pat skaitā. Ir pazīstami cilvēki, kuri zin gan mūsu, gan ārzemju hokeja aģentus. Ilgus gadus detaļās praktiski vārds vārdā zināju bobsleju iekšējās lietas, kamaniņas, skeletons.

Tāpēc arī zinu vairāk nekā Tev patiktos. Arī situāciju ar Elvi prognozēju vēl tad kad viņš bija Šveicē.

Tāpēc jāteic, ka esi izgāzies kā veca sēta.

Par līgumumiem un cipariem Tev vispār īsti saprašanas nav, lūk augstāk koments no Geralda, ļoti labi precizē manis teikto.

Tevis teiktais ka Elvim katrā spēlē ir bijuši 1-2 goli uz viņa rēķina, liecina par to, ka pat spēles neesi redzējis, lai kaut ko tādu teiktu .

Ja runājam kāpēc tagad nespēlēju amatieros, tas tikai tāpēc, ka bija trauma, kuras sekas bija pus gadu, tā rezultātā iekrājās vairāki darbi dzīvē, un šobrīd spēlēju ļoti reti, jo darbs un uzņēmumi diemžēl prasa vairāk laika.

P.S. Tavs piemērs no letes ļoti interesants, tīri parāda Tavu šauro domāšanu, zināšanas un dzīves pieredzi. Taču ceru toletes mazgājot saņem pietiekoši, lai aiz letes kādreiz to aliņu arī nopirktu!