Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" līderiem vāja spēle, Luongo kļūst par ceturto uzvarām bagātāko vārtsargu

Rolands Eliņš

"Sabres" līderiem vāja spēle, Luongo kļūst par ceturto uzvarām bagātāko vārtsargu
Džeks Aikels
Foto: AP/Scanpix

Zemgus Girgensons Bufalo „Sabres” sastāvā šonakt izdarīja divus metienus, kamēr viņa komanda ar 1:4 zaudēja citai pieticīgi NHL sezonu sākušais Austrumu konferences komandai Floridas „Panthers”.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 12:43 minūtes, turklāt divarpus no tām, komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā. Ar punktiem viņš neizcēlās, bet izdarīja divus metienus pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu.

Girgensons maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, ko nevar teikt par vairākiem „Sabres” līderiem. Lietderības koeficients mīnus trīs bija gan Evanderam Keinam, gan Džekam Aikelam, gan Raienam O`Railijam, kā arī aizsargam Marko Skandelam, bet „Sabres” vienīgo vārtu autoram Kailam Okposo mīnus divi.

Okposo izvirzīja Bufalo vadībā 14. minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu ar vārtu priekšā pielabotu partnera metienu. „Sabres” palika vadībā līdz otrā perioda sākumam, kad Jevgeņijs Dadonovs ar saviem septītajiem vārtiem šosezon panāca izlīdzinājumu.

Bufalo komandai neveiksmīgs sanāca trešais periods, kurā tika ielaisti trīs bezatbildes vārti. Vispirms Īens Makošens izvirzīja „Panthers” vadībā, bet pamatlaika izskaņā Aleksandrs Barkovs un Vensāns Tročeks panāca pārliecinošu uzvaru 4:1. Dadonovam šajā mačā 1+1, kamēr Žonatans Iberdo izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Īpaša šī spēle bija Floridas vārtsargam Robertam Luongo. 38 gadus vecais veterāns atvairīja 24 no 25 Bufalo metieniem un svinēja savas NHL karjeras 455 uzvaru, kas ļāva pakāpties uz ceturto vietu līgas visu laiku uzvarām bagātāko spēlētāju sarakstā, apsteidzot Kērtisu Džozefu.

Bufalo šis bija sezonas 11. zaudējums 16 spēlēs un ar 12 punktiem tā ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, kamēr Florida šonakt to apsteigusi un pakāpusies uz priekšpēdējo vietu, taču aizvadījusi par spēli mazāk.

NHL uzvarām bagātākie vārtsargi

V.VārtsargsUzvaras
1.Martēns Brodērs691
2.Patriks Ruā551
3.Eds Belfūrs484
4.Roberto Luongo455
5.Kērtiss Džozefs454

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-11-11 08:51, pirms 6 gadiem
Žēl, ka Zemgus atkal bez rezultativitātes ballēm! Toties manam elkam Minskas nēģerim, kārtējais punkts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-11 09:46, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Žēl, ka Zemgus atkal bez rezultativitātes ballēm! Toties manam elkam Minskas nēģerim, kārtējais punkts.
KO gribi ja treneris viņu izmanto kā 4 maiņas čekeri
Ne Bailsma prata, nedz Hauslijs prot izmantot Zemgu.
Saku jums par 100% būtu kāds sakarīgs treneris kas viņam uzticētos, vairāk kā 1-2 spēles paspēlēt 1-2 maiņās. Būtu viņš krietni rezultatīvāks.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-11 09:48, pirms 6 gadiem
orākuls5 rakstīja: Malkins tik vāc punktus, bet mazais vargulis Krosbijs vāc mīnusiņus. heh
Dodonovam kārtējais 1+1
Tu tik vāc banus SC, ar jēliem komentiem.

     [+] [-]

, 2017-11-11 10:00, pirms 6 gadiem
Tieši otrādi,treneri prot Girgensonu pareizi izmantot un tāpēc viņš joprojām spēlē Buffalo sastāvā un normāli dara savu čekera darbu.Punktu vākšana nav viņa tiešais darbs.

     [+] [-]

, 2017-11-11 11:00, pirms 6 gadiem
orākuls5 rakstīja: Malkins tik vāc punktus, bet mazais vargulis Krosbijs vāc mīnusiņus. heh
Dodonovam kārtējais 1+1
Kas ir Dundukovs?

  -1 [+] [-]

, 2017-11-11 11:03, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Tieši otrādi,treneri prot Girgensonu pareizi izmantot un tāpēc viņš joprojām spēlē Buffalo sastāvā un normāli dara savu čekera darbu.Punktu vākšana nav viņa tiešais darbs.
Ko tad viņš darīja jauniešu līgā ? Arī bija čekeris ?

     [+] [-]

, 2017-11-11 12:51, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Tieši otrādi,treneri prot Girgensonu pareizi izmantot un tāpēc viņš joprojām spēlē Buffalo sastāvā un normāli dara savu čekera darbu.Punktu vākšana nav viņa tiešais darbs.
Ja reiz pirmās maiņas laiž ripas savos vārtos, bet tai pat laikā viens no labākajiem spēlētājiem abos laukuma galos tiek marinēts trešajā maiņā ar 12 minūšu ilgu spēles laiku.. Nezinu, vai Buffalo izspiež no viņa visu.