Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Velsas treneris nedomā par spiedienu kvalificēties EČ2024: ''Man jādara savs darbs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Velsas treneris nedomā par spiedienu kvalificēties EČ2024: ''Man jādara savs darbs''
Robs Peidžs. Foto: Reuters/Scanpix

Velsas futbola izlases galvenais treneris Robs Peidžs pirms 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mača pret Latviju komentēja potenciālo spiedienu no savas valsts futbola asociācijas kvalificēties finālturnīram, atklājot, ka vēlas nostrādāt visus līgumā paredzētos četrus gadus.

Velsas futbola izlases galvenais treneris Robs Peidžs pirms gada ar valsts futbola asociāciju noslēdza līgumu uz nākamajiem četriem gadiem par vīriešu valstsvienības vadīšanu, taču tā nav veiksmīgi sākusi 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikāciju.

Pirms šī vakara mača pret Latviju Velsai ir izcīnīti četri punkti četrās spēlēs, bet vienīgā uzvara izcīnīta tieši pret latviešiem. ''Kā treneris vēlos nostrādāt visu līguma laiku. Tiešām izbaudu strādāšanu ar šiem futbolistiem. Potenciālo spiedienu uz sevis nevaru ietekmēt. Nevaru arī par to domāt. Man jādara savs darbs, jo arī es vēlos, lai Velsa kvalificētos finālturnīram. Manā darbā ir jāuzvar spēles, lai noturētos amatā.''

''Viss, par ko varu uztraukties, ir strādāt, lai uzvarētu spēlēs. Ja es to paveicu, bet mūsu sadarbība nerezultējas, tad varu doties prom ar augsti paceltu galvu,'' turpinājumā teica treneris, kurš vadīja Velsas izlasi 2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā. Pēc tā par karjeras beigām paziņoja valstsvienības lielākā zvaigzne Gerets Beils.

Pirms spēles pret Latviju Velsas futbola izlase aizvadīja pārbaudes spēlē, nospēlējot neizšķirti 0:0 pret Dienvidkorejas izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...