Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Krauzers" revanšējas čempionei "Rubenei"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" revanšējas čempionei "Rubenei"
Moments no spēles starp komandām "Rubene" un "Talsu NSS/Krauzers". Foto: Edgars Vaivads, floorball.lv

Jau tradicionāli ELVI florbola līgas vīriešiem jaunā sezona tiek atklāta ar spēli starp čempioniem un vicečempioniem. Šovakar Kocēnu sporta namā čempione "Rubene" uzņēma vicečempiones godā esošo komandu "Talsu NSS/Krauzers", kam ļoti spraigā cīņā piekāpās ar 4:5. Talsenieku rindās ar 3 (2+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Toms Bitmanis. Liepājas FK "Kurši" savā laukumā ar 8:6 pieveica komandu "Oxdog Ulbroka LU", bet Cēsu "Lekrings" viesos ar 13:1 sagrāva "Bausku".

Vēl nav pagājuši pat trīs pilni mēneši, kopš ELVI florbola līgas finālā Kocēnu "Rubene" ar 3:2 pārspēja komandu "Talsu NSS/Krauzers" un varēja virs galvām celt lielo čempionu kausu. Šovakar tieši ar šo divu komandu savstarpēju maču tika atklāta jaunā sezona. Šī čempionāta pirmos vārtus spēles 19. minūtē guva talsenieks Mariss Bergmanis – 1:0, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Otrā trešdaļa sākās ar kocēniešu Arnija Kuratņika un Marisa Dumpja vārtu guvumiem – 2:1. Pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars jau atkal bija viesiem – 3:2. Pēdējā perioda sākumā pa golam iemeta Talsu florbolisti Emīls Krūmiņš un Toms Bitmanis – 5:2. Kocēnu komanda pamatlaika pēdējās divās minūtēs rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, tomēr uzvaru ar 5:4 varēja svinēt "Talsu NSS/Krauzers".

"Kurši" čempionātu sāk ar uzvaru pār ulbrokiešiem

Liepājas "Kurši" savā laukumā uzņēma titulēto komandu "Oxdog Ulbroka LU", kuras galvenā trenera postenī debitēja Remārs Vikānis. Pēc pirmā perioda vadībā ar 3:1 atradās ulbrokieši. Uz Jurģa Aizupieša, Artūra Naroga un Rūdolfa Vilmaņa vārtu guvumiem liepājnieki bija spējuši atbildē ar tikai vienu golu Endija Ezeriņa izpildījumā. Savukārt otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:3 izvirzījās laukuma saimnieki, vārtu guvumi Kaspara Klamera, Patrika Bliskas un Gustava Griezīša kontā. Pēdējā periodā liepājnieku pārsvars vienubrīd sasniedz pat četrus vārtus (7:3), bet galarezultātā FK "Kurši" svinēja panākumu ar 8:6.

Līgas dinozauru duelī "Lekrings" sakauj "Bausku"

"Bauskas" un "Lekringa" dueļa rezultātu atklāja cēsnieki, turklāt, kā izskatījās, mērķi sasniedza visi trīs pirmie viesu metieni – 3:0, pa golam Bruno Beķera, Edgara Puriņa un Miķeļa Kokneša Roopa kontā. 9. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās baušķenieks Pēteris Zeltiņš – 1:3. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija Bauskas komandas goda vārti. Otrās trešdaļas laikā viesi izvirzījās vadībā ar 9:1, bet visā spēlē guva ļoti pārliecinošu uzvaru ar 13:1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2021-09-12 08:39, pirms 3 gadiem
Prieks par Talsiem, Kurši pārsteidza, Lekrings pārliecinoši

     [+] [-]

, 2021-09-12 08:58, pirms 3 gadiem
Jautājums zinātājiem, Raitums beidzis savu spēlētāja karjeru?

     [+] [-]

, 2021-09-12 09:33, pirms 3 gadiem
Talsi labi. Kurši pārsteidzoši uzvarēja, par Lekringu īsti jautājumi nerādās.

     [+] [-]

, 2021-09-12 09:42, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Jautājums zinātājiem, Raitums beidzis savu spēlētāja karjeru?
Savainojums