Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Radulovam uzvaras vārti pagarinājumā, Hudobins atvaira 38 metienus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Radulovam uzvaras vārti pagarinājumā, Hudobins atvaira 38 metienus
Aleksandrs Radulovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Rietumu konferences finālā otro uzvaru izcīnījusi Dalasas “Stars”, kas pagarinājumā ar 3:2 pieveica Lasvegasas “Golden Knigts”, sērijā panākot 2-1. Uzvaras ripu jau pagarinājuma ievadā iemeta Aleksandrs Radulovs.

Lai pagarinājumā iemestu uzvaras vārtus, Aleksandram Radulovam bija nepieciešama tikai 31 sekunde. Dalasas “Stars” kapteinis Džeimijs Bens saņēma ripu pie pretinieku zilās līnijas un uzreiz nomainīja malu. Labajā flangā ātrumu bija uzņēmis Radulovs, kurš bez pretestības iegāja sāncenšu zonā un tika pie netraucēta metiena no labā iemetiena punkta. Radulovs izcili trāpīja tālajā stūrī - 3:2. Viņam tie bija play-off astotie vārti, šajā rādītājā panākot “Stars” līderus Džo Pavelski un Denisu Gurjanovu.

Pamatlaikā “Stars” divas reizes ieguva vadību, bet abās situācijās pretinieki atspēlējās. 2:1 “Stars” panāca 48. minūtē, kad jau pieminētais Bens bija precīzs no iemetiena kreisā punkta. Jāpiezīmē, ka neveiksmīgi nospēlēja Lasvegasas “Golden Knights” vārtsargs Robins Lēners, izlaižot ripu starp kājsargiem. Tomēr piecas minūtes vēlāk tika panākts 2:2. Ripa trāpīja vārtu priekšā esošajam Markam Stounam un atrada ceļu vārtos. Turklāt uzbrucējs sadūrās ar “Stars” vārtsargu Antonu Hudobinu, kurš tādējādi zaudēja līdzsvaru, taču vārtu guvums tika ieskaitīts.

Hudobins uzvaru kaldināja ar 38 atvairītiem metieniem, savukārt Lēners tika galā ar 20 no 23 metieniem. Zviedram tā nebija pati veiksmīgākā spēle, ņemot vērā, ka divos iepriekšējos mačos viņš palika nepārspēts. Jāizceļ, ka pie punkta tika “Stars” somu aizsargs Miro Heiskanens, kurš pārtrauca divu sauso maču sēriju, bet pirms tam pie punktiem viņš bija ticis astoņās spēlēs pēc kārtas.

Stenlija kausa pusfināls

KonferencePārisSērija
RietumuGolden Knights - Stars1-2
AustrumuLightning - Islanders2-0

     [+] [-]

, 2020-09-11 09:14, pirms 4 gadiem
Cik krievu,cik somu vārtsargi šogad spēlēja pleiofā ?

  +1 [+] [-]

, 2020-09-11 09:18, pirms 4 gadiem
Edgars008 rakstīja: Cik krievu,cik somu vārtsargi šogad spēlēja pleiofā ?
Visā šīssezonas PO turnīrā - pa pieciem no katras valsts.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-11 09:20, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Visā šīssezonas PO turnīrā - pa pieciem no katras valsts.
Tu nesen komentos teici esot kaut ko jūtūbē rakstījis par hokeju.
Iemet lūdzu linku paklausīties!

     [+] [-]

, 2020-09-11 10:00, pirms 4 gadiem
Būtu vnk super, ja Dalasa tiktu lielajā finālā, ko tiešām novēlu.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-11 10:14, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tu nesen komentos teici esot kaut ko jūtūbē rakstījis par hokeju.
Iemet lūdzu linku paklausīties!
Tas nebija jūtubs un arī pašlaik vairs nav aktuāli (plejofa pirmokārtu laikā sarakstīts), Kā būs kkas jauns, tad iemetīšu linku.

     [+] [-]

, 2020-09-11 10:53, pirms 4 gadiem
Par Dalasu