Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju kritizē "United" vasaru: "Pat Lestera iztērēja vairāk nekā mēs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju kritizē "United" vasaru: "Pat Lestera iztērēja vairāk nekā mēs"
Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

Vakar startēja Anglijas Premjerlīgas jaunā sezona, un atklāšanas spēlē "Manchester United" savu skatītāju priekšā noturēja uzvaru pret "Leicester City" – 2:1. Mājinieku galvenais treneris Žozē Morinju atkal kritizēja vadības nevēlēšanos tērēt naudu jaunu futbolistu iegādei.

"Sākoties sezonai, kad spēlētāju pāreju periods ir aizvēries, atrodos situācijā, kuru negaidīju. Mums sezona būs smaga, lai gan iepriekšējo mēnešu laikā man bija plāni. Uzskatu, ka futbols mainās. Ja kādreiz bijām komandu menedžeri, tad tagad mūs jāsauc par galvenajiem treneriem," neapmierinātību pauda Žuzē Morinju. Lai gan viņš vēlējās iegādāties jaunu centra aizsargu, "Manchester United" vadība prasību neapmierināja un naudu nepiešķīra.

"Jāpagaida līdz novembra beigām, līdz decembra sākumam, lai saprastu, kas notiek un vai varēsim cīnīties par titulu. Vai arī ticiet ekspertiem un sekojiet tam, ko saka viņi," turpināja Morinju. Vairāki angļu futbola speciālisti ne tikai paredz "United" neveiksmes, bet pat prognozē, ka Morinju varētu tikt atlaists no darba.

"Spēlējām pret komandu, kas šajā vasarā investēja vairāk nekā mēs. Viņi iztērēja vairāk nekā mēs, tāpēc mums Premjerlīgā jāpierod pie komandām, kuras ir vismaz tikpat meistarīgas, cik mēs. Aizmirstiet par vārdu, vēsturi, kreklu – katra spēle ir sarežģīta," teica Morinju. Viens no viņa galvenajiem mērķiem bija Lesteras centra aizsargs Harijs Magvairs, tomēr "Manchester United" atteicās maksāt prasīto summu un palika bešā.

Līdzās kritikai portugāļu speciālists slavēja komandas kapteini Polu Pogbā, kura realizētais 11 metru soda sitiens trešajā minūtē atklāja spēles rezultātu. Pasaules kausa ieguvējs treniņos atgriezās vien pirmdien, bet tas netraucēja pussargam tikt atzītam par atklāšanas spēles labāko futbolistu.

"Pols bija monstrs. Pols bija fantastisks. Viņa pienesums bija milzīgs. Domājām, ka viņš laukumā varētu izturēt 60 minūtes, bet tā vietā viņš godam aizvadīja 80," teica Morinju. "Nebija grūti pieņemt lēmumu par viņa laišanu laukumā. Mums ir Andreass Pereira, kurš Valensijā sēdēja uz soliņa, Freds, kurš trenējies desmit dienas un sezonu pavadīja Ukrainā, un Anders Errera, kurš ir savainots. Bija tikai divas izvēles – Pols vai Skots Maktominejs. Ja izvēle būtu par labu Skotam, tad mums pussargu līnijā būtu divi jaunie un jaunpienācējs. Tāpēc prasīju Polam, vai viņš būs gatavs."

Izmantotie resursi:
Jose Mourinho criticises Manchester United...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-11 09:25, pirms 6 gadiem
Aptrakuši viņi tajā EPL ar naudas tērēšanu.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-11 09:28, pirms 6 gadiem
Jēga pirkt ja turpina spēlēt tajā stilā?

  +3 [+] [-]

, 2018-08-11 11:42, pirms 6 gadiem
Mourinju jābeidz čīkstēt un jāsāk ticēt savai komandai. Sastāvs ir superkluba cienīgs, ar garu soliņu.
Ko spēlētāji lai domā, ja treneris visu laiku čīkst. Bez maz vai neuzticas esošajiem un saka, ak ar šo sastāvu nekas nespīd.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-11 12:34, pirms 6 gadiem
Morinju vienmēr par kaut ko ņerkst.

     [+] [-]

, 2018-08-11 12:41, pirms 6 gadiem
Mourinju ir pārliecinošs līderis starp treneriem, kas iztērējuši visvairāk transfēros. https://www.football365.com/news/th... Nesaprotu Mourinju čīkstēšanu, jo sastāvs ir pārbāzts ar dārgiem spēlētājiem. No MU spēlētājiem varētu uztaisīt 2 vai pat 3 pasaules klases starta vienpadsmitniekus.

     [+] [-]

, 2018-08-11 12:41, pirms 6 gadiem
Вы забудете о сигаретах на следующее утро, если воспользуетесь этим советским методом БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Ни физический, ни моральных усилий прикладывать не нужно. По этому методу я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а стаж 26 лет был!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-11 13:22, pirms 6 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Mourinju ir pārliecinošs līderis starp treneriem, kas iztērējuši visvairāk transfēros. https://www.football365.com/news/th... Nesaprotu Mourinju čīkstēšanu, jo sastāvs ir pārbāzts ar dārgiem spēlētājiem. No MU spēlētājiem varētu uztaisīt 2 vai pat 3 pasaules klases starta vienpadsmitniekus.
Kāpēc neizcēli arī to, ka viņš, šajā sarakstā, ir pārliecinošs līderis arī izcīnīto titulu ziņā.

     [+] [-]

, 2018-08-11 13:59, pirms 6 gadiem
Pirkt vajag. Vajag centra aizsargus, jo ar vienu Baily tālu netikt.
Centra aizsardzībā smagi stabilitāte, bet jaunu spēlētāju kā nav tā nav!

     [+] [-]

, 2018-08-11 14:51, pirms 6 gadiem
Visam viņa bazaram ir skaidrs mērķis vienmēr - noņemt atbildību no sevis, izcelt savu darbu sev izdevīgākā gaismā. Gandrīz kā Starkovs.

Ja zaudē - teiks, ka bijām labāki. Atradīs tiesnešos kļūdas. Tagad jau avansā pačīkst, ka būs sūdīgi tjipa dēļ sastāva.
Grib, lai neviens joprojām nepamana, ka viņš ir treneris, kurš prot tikai likt autobusus un dažreiz ļoti veiksme uzspīd.

     [+] [-]

, 2018-08-11 15:02, pirms 6 gadiem
Var saprast abas puses. Laiki protams futbolā ir tādi, ka ja gribi titulus, tad jāver vaļā maks.
Bet no otras puses Gleizeriem jau arī laikam līdz kaklam tā pirkšana- vanGāls divos gados piesaistīja vismaz 10 spēlētājus- tagad praktiski visi jau ir pārdoti un pārējie tikai silda soliņu, ieskaitot talantīgos Marsiālu, Ereru, Šo utml.

Tie paši Maura piesaisītie 8...divi jau ir prom, Pogba netiek korekti izmantots, Lindelofs sēž uz sola....un tad vēl prasa CB....ja reiz problēmas, tad varbūt uzreiz jāpērk ekstraklases, nevis jāpērk Lindelofu. Backup centra aizsargi tak jau ir/bija rinda-Smolings, Džonss, Blinds, arī Roho var tur spēlēt ārkārtas gadījumos.
Nafig jāpiesaista Sančess, ja tur vnk izcili spēlē Marsiāls. Ja savainotos, tad opcijas ir. Kaut vai tas pats Jangs... lielāko daļu karjeras nebūt nav bijis aizsargs. OK-varbūt gribējās dziļāku solu, bet kapēc tad Marsiāls praktiski vispār vairs netiek spēlēt? Un tagad pat vēl pārdos.

Sviests naturāls. Totāls haoss ar transfēriem. Ja tagad vēl atlaistu Mauru, tad visa epopeja atkal sāktos no jauna, jo ne visiem treneriem būtu vajadzīgi piemēram lēnie Matičs, Feleini utml.
Tā ka atkal visdrīzāk pārdotu pusi un būvētu sastāvu no jauna.

     [+] [-]

, 2018-08-11 15:04, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Visam viņa bazaram ir skaidrs mērķis vienmēr - noņemt atbildību no sevis, izcelt savu darbu sev izdevīgākā gaismā. Gandrīz kā Starkovs.
Visvairāk man patīk viņa komentāri, ka iepriekšēja gada 2.vieta EPL bijusi viens no labākajiem viņa sasniegumiem karjerā
Bet nu tāds viņš ir- ar klusēšanu nekad nav izcēlies un vienmēr nonāk mediju lokā ar dažādiem savādiem komentāriem.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-11 16:19, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Grib, lai neviens joprojām nepamana, ka viņš ir treneris, kurš prot tikai likt autobusus un dažreiz ļoti veiksme uzspīd.
Ieguglē visu laiku labākos trenerus pēc trofeju skaita. Tīri neko veiksme spīd
Arī šobrīd ar MU uzvaru% Mauram ir pat labāks nekā Fergijam. Tīri neko veiksme spīd

  -1 [+] [-]

, 2018-08-11 17:19, pirms 6 gadiem
yuka rakstīja: Ieguglē visu laiku labākos trenerus pēc trofeju skaita. Tīri neko veiksme spīd
Arī šobrīd ar MU uzvaru% Mauram ir pat labāks nekā Fergijam. Tīri neko veiksme spīd
Neapnīk aizstāvēt to mudaku? Tas viņa nožēlojamais futbols agrāk strādāja, tagad var cerēt par Anglijas kausu pacīnīties, diemžēl tie ir MU griesti. Apkaunojoši tādu futbolu spēlēt ar tādu grandu, tiešām jācer, ka MU šo sezonu smagi izgāzīs, lai to musaru atlaiž.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-11 17:24, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Grib, lai neviens joprojām nepamana, ka viņš ir treneris, kurš prot tikai likt autobusus un dažreiz ļoti veiksme uzspīd.
"Dažreiz" nav tā kā nedaudz pārspīlēti?

     [+] [-]

, 2018-08-11 17:33, pirms 6 gadiem
elgarz rakstīja: Neapnīk aizstāvēt to mudaku? Tas viņa nožēlojamais futbols agrāk strādāja, tagad var cerēt par Anglijas kausu pacīnīties, diemžēl tie ir MU griesti. Apkaunojoši tādu futbolu spēlēt ar tādu grandu, tiešām jācer, ka MU šo sezonu smagi izgāzīs, lai to musaru atlaiž.
Un ko vietā? Tevi? Nepieredzējušo Zidānu? Ar tiem tikai vēl lielākus podus sagāzīs.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-11 17:46, pirms 6 gadiem
yuka rakstīja: Un ko vietā? Tevi? Nepieredzējušo Zidānu? Ar tiem tikai vēl lielākus podus sagāzīs.
priekš kam tev pieredzi vajag? tevis nosauktais nepieredzējušais Zidāns 3 gadus pēc kārtas ČL pacēla. Te jau vairs vienalga, kas nāk, cilvēki beidzot grib redzēt normālu futbolu, savādāk tagad ir ne futbols, ne tituli. Anglijas kausu un Eiropas līgas kausus neskaitu, pabiru turnīri.

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:10, pirms 6 gadiem
elgarz rakstīja: priekš kam tev pieredzi vajag? tevis nosauktais nepieredzējušais Zidāns 3 gadus pēc kārtas ČL pacēla. Te jau vairs vienalga, kas nāk, cilvēki beidzot grib redzēt normālu futbolu, savādāk tagad ir ne futbols, ne tituli. Anglijas kausu un Eiropas līgas kausus neskaitu, pabiru turnīri.
Priekš kam vispār treneri? Jebkurš var aiziet un pateikt - bliežam all-in! Visiem patiks, par rezultātu pofig.

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:24, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Priekš kam vispār treneri? Jebkurš var aiziet un pateikt - bliežam all-in! Visiem patiks, par rezultātu pofig.
nevajag jau pārspīlēt, autobuss un top4 baigi labi tev liekas?

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:36, pirms 6 gadiem
elgarz rakstīja: nevajag jau pārspīlēt, autobuss un top4 baigi labi tev liekas?
kādi resursi pieejami, ar tādiem jāspēlē. Un, ja resursi liek likt autobusu, tad tas ir jādara. Ja tas dod rezultātu, viss ir pieņemams. Jā, man kā neitrālam skatītājam varbūt tas nav patīkami, bet es nevienam neko nepārmetu.
Tas pats PK - Francija, Beļģija, Anglija - visas nolika autobusu, kad tas bija svarīgi. Galu galā, nezinu Tavu vecumu, bet kā gan citādāk mēs varējām tikt uz Portugāli? Tikai ar autobusiem! Vai Tu par to lamājies? Diez vai!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-11 19:04, pirms 6 gadiem
elgarz rakstīja: Neapnīk aizstāvēt to mudaku? Tas viņa nožēlojamais futbols agrāk strādāja, tagad var cerēt par Anglijas kausu pacīnīties, diemžēl tie ir MU griesti. Apkaunojoši tādu futbolu spēlēt ar tādu grandu, tiešām jācer, ka MU šo sezonu smagi izgāzīs, lai to musaru atlaiž.
Es neaizstāvu. Es tikai oponēju tad, kad redzu muļķības.
Ja kāds uzraKsta, ka dažreiz dzīvē Maura buss izšauj veiksmes dēļ, tad es nostādu pretī konkrētus faktus...
Ja nepatīk spēles stils, tad neviens nespiež skatīties, bet nafig jāheito rakstot trolliskas muļķības?

     [+] [-]

, 2018-08-12 04:23, pirms 6 gadiem
yuka rakstīja: Es neaizstāvu. Es tikai oponēju tad, kad redzu muļķības.
Ja kāds uzraKsta, ka dažreiz dzīvē Maura buss izšauj veiksmes dēļ, tad es nostādu pretī konkrētus faktus...
Ja nepatīk spēles stils, tad neviens nespiež skatīties, bet nafig jāheito rakstot trolliskas muļķības?
Un ko Tu pretargumentēji? Liki sameklēt trofeju skaitu? un kāpēc lai trofejas nevarētu skaitīt pie veiksmes?

Laiks pagājis, visi aizmirsuši, KĀ, palikusi tikai plika statistika. Bet tu pats atceries, kā čl uzvarēja inter un kā porto? Tikai tāpēc, ka gadījumi vairāki, to vairs nevar saukt par veiksmi?
Viņš pat ar supersastāviem busus būve. Tas viss, ko prot - būvēt busu.

porto gadījumā Tev pat vajadzēja atcerēties, ka 1/4f pret MU tiesnesis piepalīdzēja izšķirošajā golā. ja nemaldos, no aizmugures iesita.

     [+] [-]

, 2018-08-12 13:24, pirms 6 gadiem
Var jau izvērst plašāku diskusiju, bet manuprāt nevar kļūt par vienu no titulētākajiem treneriem tikai epizodisku veiksmju dēļ, tā ka jau pirmais arguments pasaka visu...

Jā- laiks pagājis un daudzi ir aizmirsuši KĀ, bet tur jau tā sāls
Ja nepatīk, tad noliec taktikas skatāmību, bet ne jau efektivitāti. Vai piemēram Simeoni kāds uzskata par lūzeri?...

Vai kāds atcerās KĀ Latvija iekļuva un spēlēja Euro? Nē! Visi tikai ar prieku atcerās faktu, ka esam spēlējuši finālturnīrā. Turklāt tīri pat veiksmīgi.

     [+] [-]

, 2018-08-12 15:49, pirms 6 gadiem
yuka rakstīja: Var jau izvērst plašāku diskusiju, bet manuprāt nevar kļūt par vienu no titulētākajiem treneriem tikai epizodisku veiksmju dēļ
Bet es uzskatu, ka šajā gadījumā var. Ok, nevajag jau iet galējībās un teikt, ka viņs vispār neko nerubī, bet tomēr man šķiet, ka to titulu dēļ viņš ir ļoti stipri pārvērtēts. Un, ka īsto viņa varēšanu mēs redzam un redzēsim tagad.
Chelsea un inter savās līgās - galvastiesu pārāki sastāvi par pārējiem uz to brīdi. Inter čempionu līgā - gandrīz vai kā krievija pret Spāniju šovasar Neskatoties uz inter sastāvu.

Neredzu nekādu iespēju, kā viņam ar MU uzvarēt čempionātu tuvākos gadus 10, izņemot, ja patiešām superpirkumi, kamēr pārējiem nekā. Viņš varētu, teiksim, ar M city pagāšgad, bet daudz nesmukāk, daudz lielākām mokām, nekā viņi to izdarīja.