Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Bosničs: "Latvija ir Eiropas augstākā līmeņa izlase"

Bosničs: "Latvija ir Eiropas augstākā līmeņa izlase"
Vedrans Bosničs
Foto: www.sarajevotimes.com

Zviedrijas basketbola izlases pārstāvji pēcspēles komentāros slavēja Latvijas valstsvienību, kā arī uzsvēra, ka skandināviem jāuzlabo spēle uzbrukumā.

"Mums bija dažas iespējas aizķerties spēlē, taču tad Latvija ceturtās ceturtdaļas sākumā realizēja divus sarežģītus tālmetienus. Mums vajadzēja labāk nospēlēt aizsardzībā. Latvijai ir Eiropas augstākā līmeņa komanda, un pēc šiem tālmetieniem viņi varēja vieglāk uzelpot," spēles izšķirošos brīžus raksturoja Zviedrijas izlases galvenais treneris Vedrans Bosničs.

Bosničs arī norādīja, ka zviedri joprojām tēmē uz finālturnīru, neskatoties uz zaudējumu Latvijai: "Mūsu mērķis joprojām ir kvalificēšanās 2015.gada Eiropas čempionātam. Šobrīd gan grūti pateikt, kas mums būs jāizdara šī mērķa sasniegšanai – vienīgais, ko varam darīt, ir koncentrēšanās uz nākamo maču. Analizēsim pret Latviju paveikto un turpināsim smagi un enerģiski strādāt. Zaudējums Latvijai nemaina to, ka būs jāstrādā."

Līdzīgas domās bija arī zviedru komandas kapteinis Tomass Masamba: "Šobrīd būtiski ir nepadoties un turpināt cīņu. Pret Latviju veiksmīgi darbojāmies aizsardzībā – komandu, kas parasti gūst vismaz 80 punktus, pratām noturēt pie 62 punktu robežas. Mūsu problēma bija kļūdas, uz kuru rēķina Latvija guva punktus – mēs paši nespējām izmantot latviešu neveiksmes. Mums nedaudz jāuzlabo uzbrukuma ātrums, lai tiktu pie dažiem brīviem metieniem."

Rezultatīvākais zviedrs laukumā – Tobiass Borgs – piekrita, ka komandai jāuzlabo spēle uzbrukumā: "Mača sākumā darbojāmies vāji. Pret tik labu komandu ir grūti atspēlēties. Labi spēlējām aizsardzībā, taču ir grūti uzvarēt maču, ja pretējā laukuma pusē iemet tikai 50 punktus."

Izmantotie resursi:
Svenska Basketbollförbundet
Aftonbladet: Sveriges nyhetskälla och mötesplats

  +3 [+] [-]

, 2014-08-11 12:30, pirms 10 gadiem
kad beidzot pēc skaistas spēles sekos pieklājīga vieta EČ noslēguma tabulā ?
ta portugāļi, ta ukraiņi, ...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-11 12:33, pirms 10 gadiem
Prieks ,ka par Latvijas izlasi šadi izsakās !

  +2 [+] [-]

, 2014-08-11 13:10, pirms 10 gadiem
badijs4 rakstīja: Prieks ,ka par Latvijas izlasi šadi izsakās !
Esi kādreiz dzirdējis ka adekvāts pretinieks nopeļ pretiniekus? Vienmēr pretinieks tiek palielīts pat ja nav īsti par ko.

     [+] [-]

, 2014-08-11 15:19, pirms 10 gadiem
Nu tā ir bijis un vienmēr būs Kā nekā Latvijā Basketbols ir #1 sportaveids

     [+] [-]

, 2014-08-11 16:20, pirms 10 gadiem
Hokejs

Bostonas Leprikons Lakijs rakstīja: Nu tā ir bijis un vienmēr būs Kā nekā Latvijā Basketbols ir #1 sportaveids

     [+] [-]

, 2014-08-11 20:16, pirms 10 gadiem
Bostonas Leprikons Lakijs rakstīja: Nu tā ir bijis un vienmēr būs Kā nekā Latvijā Basketbols ir #1 sportaveids
Pēdējos 20 gadus ir tikai un vienīgi hokejs, neiet runa par Latvijas čempi kurš ir nožēlojams jebkurā no komandu sporta veidiem.
Nesaku ka nepatīk vadīs bet ja iedomātos kāds varētu būt rezultāts bāsītī OS 1/4 ASV vs LAT - 30 labākajā gadījumā... Nevajag celt debesis to kas pašam patīk tāda veida cilvēks kļūs neobjektīvs!!!