Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeivids: "NHL vienlīdzība – redzam, ka veiksmi un neveiksmi šķir ļoti maz"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Makdeivids: "NHL vienlīdzība – redzam, ka veiksmi un neveiksmi šķir ļoti maz"
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Edmontonas "Oilers" kapteinis un aizvadītās sezonas MVP Konors Makdeivids uzskata, ka vienība neatrodas tālu no Stenlija kausa fināla, un to pierādot arī Monreālas "Canadiens" piemērs.

"NHL ir vienlīdzīga līga. Visi redzam, ka veiksmi un neveiksmi šķir ļoti maz. Protams, ir komandas, kas atradušas veidu, kā būt starp labākajām katru sezonu. Tampabejas "Lightning" rīcībā ir pareizā formula. Bet arī mums ir laba komanda. Daudz spēlētāju, kuriem priekšā karjeras labākie gadi, un apkārt ir labs papildinošais sastāvs. Mūsu ģenerālmenedžerim [Kenam Holandam] priekšā ir liela starpsezona, viņa rīcībā ir brīvie līdzekļi, un redzēsim, kas no tā sanāks," pauda Konors Makdeivids.

Edmontonas "Oilers" aizvadītajā sezonā ierindojās Kanādas divīzijas otrajā vietā, bet ceļš pretī Stenlija kausam beidzās jau pirmajā kārtā, ar 0-4 piekāpjoties Vinipegas "Jets". Tā nākamajā kārtā ar identisku rezultātu zaudēja vēlākajai finālistei Monreālas "Canadiens", kas visas līgas kopvērtējumā ieņēma vien 18. vietu. Tomēr Makdeivids "Canadiens" iekļūšanu finālā nesauca par pārsteigumu.

"Visi, kuri pret viņiem spēlēja deviņas vai desmit reizes, redzēja komandas potenciālu. Tā ir uzbūvēta izslēgšanas spēlēm. Liela, stipra un nikna komanda. Četras maiņas, kas pilda vienus un tos pašus uzdevumus. Aiz muguras ir viens no labākajiem vārtsargiem, ja ne pats labākais. Ļoti solīda komanda," uzsvēra Makdeivids. "Oilers" uzvarēja četros no deviņiem dueļiem pret Monreālu. Viņš no "Oilers" solīja nākamajā sezonā lielas lietas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/connor-mcd...