Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss atgriezīsies ''Lakers'' sastāvā pēc divām nedēļām, Lebrons - trim

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Deiviss atgriezīsies ''Lakers'' sastāvā pēc divām nedēļām, Lebrons - trim
Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Losandželosas ''Lakers'' vēl vismaz divas nedēļas būs spiesta spēlēt bez Entonija Deivisa, bet trīs bez līdera Lebrona Džeimsa, ziņo ESPN.

Viens no Losandželosas ''Lakers'' līderiem Entonijs Deiviss nav spēlējis jau kopš 14. februāra ikra savainojuma dēļ. Sākotnēji viņa atgriešanās laukumā bija plānota martā, taču tā nenotika. ESPN ziņo, ka Deiviss atkārtoti tiks izmeklēts pēc tam, kad komanda atgriezīsies no piecu spēļu izbraukuma sērijas. Paredzams, ka spēka uzbrucējs laukumā atkal būs redzams pēc aptuveni 14 dienām. Pirms savainojuma Deiviss vidēji spēlē guva 22.5 punktus, izcīnīja 8.4 atlēkušās bumbas un bloķēja 1.8 pretinieku metienus.

21. martā potītes savainojumā iedzīvojās arī Lebrons Džeimss. Sākotnēji nebija zināms viņa atgriešanās laiks, taču šobrīd tiek plānots, ka tas notiks trīs nedēļu laikā. Pirms savainojuma četrkārtējais NBA čempions tika uzskatīts par vienu no MVP kandidātiem, vidēji spēlē izceļoties ar 25.4 punktiem, 7.9 atlēkušajām bumbām un 7.9 rezultatīvām piespēlēm.

Losandželosas ''Lakers'' abu līderu prombūtnē pēdējās desmit spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm. Pēc maiņu darījumu laika tai pievienojās centrs Andrē Dramonds, bet naktī uz svētdienu komanda izcīnīja vienu no lielākajām regulārās sezonas uzvarām, izbraukumā ar 126:101 pārspējot zvaigžņoto Bruklinas ''Nets''. Ar 33 uzvarām 53 spēlēs ''Lakers'' ir piektie Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-04-11 21:37, pirms 3 gadiem
Nu, tad jau nebūs vēl atpakaļ uz divām Mavs spēlēm 23. un 25. aprīlī, kas itkā izredzes palielina, bet nu ar Mavs ir takā ar bitēm, nekad neko nevar zināt