Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops par Salāha līgumu: "Tas ir viņa lēmums. Mums atliek gaidīt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops par Salāha līgumu: "Tas ir viņa lēmums. Mums atliek gaidīt"
Muhameds Salāhs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicelīderes "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops, kad viņam kārtējo reizi tika vaicāts par līguma sarunām ar uzbrukuma galveno zvaigazni Mohamedu Salāhu, pauda, ka steigas neesot.

"Nevaram izdarīt neko vairāk, kā jau esam izdarījuši. Tas ir Mo lēmums. No mana skatu punkta – viss ir kārtībā. Nekas nav noticis – ne parakstīts līgums, ne piedāvājums noraidīts. Mums atliek gaidīt. Steigas nav," mierināja Jirgens Klops. Ēģiptes karalim Mohamedam Salāham līgums ar "Liverpool" beigsies 2023. gada vasarā, taču jau šobrīd tas ir ļoti aktuāls temats starp Liverpūles līdzjutējiem.

29 gadus vecais labās malas uzbrucējs šajā sezonā 34 spēlēs izcēlies ar 27 vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Premjerlīgā ar 19 vārtiem 25 mačos viņš ir labākais snaiperis. "Liverpool" aizvada spēcīgu sezonu – Premjerlīgā otrā vieta, Čempionu līgā jau sasniegts ceturtdaļfināls, tāda pat stadija sasniegta arī FA kausā, turklāt nule izdevās izcīnīt Līgas kausu, pendelēs pieveicot Londonas "Chelsea".

Tāpat Klopam tika jautāts viedoklis saistībā ar "Chelsea" – Lielbritānijas valdība lēma iesaldēt krievu oligarha Romāna Abramoviča īpašumus, un Londonas klubs vairs nedrīkst pirkt spēlētājus, parakstīt jaunus līgumus vai pārdot biļetes. "Protams, ka jūtu līdzi visiem darbiniekiem un spēlētājiem. Tā nav patīkama situācija, viņi neko nav izdarījuši. Taču – uzskatu, ka valdība pieņēma pareizo lēmumu."

"Vainīgs ir viens cilvēks – Vladimirs Putins. Nezinu, cik liela loma bijusi Abramovičam. Tomēr gadu gaitā varam izdarīt secinājumu, ka viņš ir diezgan pietuvināts. Saprotu, ka "Chelsea" cilvēkiem un līdzjutējiem situācija nav laba, bet, runājot 100% godīgi, uzskatu, ka tas bija pareizi," teica Klops.

Sestdien 14:30 "Liverpool" viesosies pie "Brighton". Savukārt trešdien 22:15 jāspēlē pret Londonas "Arsenal". Klopa vadītie futbolisti no līderes "Manchester City" atpaliek sešus punktus, taču ir ar spēli rezervē, turklāt komandām vēl jāaizvada viens savstarpējais duelis. Labāka vārtu starpība ir Liverpūlei.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...