Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvinga ceļgala savainojums nav nopietns

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ērvinga ceļgala savainojums nav nopietns
Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Bostonas "Celtics" saspēles vadītājs Kairijs Ērvings duelī pret Losandželosas "Clippers" savainoja labās kājas ceļgalu, tomēr trauma nav izrādījusies pārāk nopietna.

Sestdien notikušajā mājas spēlē pret "Clippers" viņš savainojumā iedzīvojās četras minūtes pirms otrās ceturtdaļas beigām, kad aizsardzībā centās nosegt uz trīspunktu līnijas esošo pretinieku, bet aizķērās aiz aizsega. Pēcāk Ērvings laukumā vairs nedevās.

Bostona tobrīd atradās pārliecinošā vadībā, pārsvaram sasniedzot 28 punktus, bet pēc Ērvinga savainojuma viss izjuka pa vīlēm. Turpinājumā "Clippers" bija krietni pārāka, dzēšot deficītu un uzvarot ar 123:112.

Veiktajās pārbaudēs konstatēts, ka Ērvings izmežģījis labās kājas ceļgalu, bet savainojums nav ilgtermiņa un viņš tuvākajā laikā varēs atgriezties laukumā ("day-to-day"). Saspēles vadītājam iepriekš bijušas problēmas ar kreiso kāju.

Ērvings izlaida pagājušās sezonas beigas un izslēgšanas spēles, jo viņam tika veikta kreisā ceļgala operācija, lai izņemtu divas skrūves, kas tur tika ievietotas 2015. gadā, pēc tam, kad fināla laikā tika piedzīvots lūzums. Pagājušā gada martā tika konstatēts, ka vietā, kur atrodas skrūves, ir izveidojusies infekcija, un aprīlī tika veikta operācija.

"Celtics" šobrīd atrodas Austrumu konferences piektajā vietā, turpinot cīņu par sava laukuma priekšrocībām izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Kyrie Irving day-to-day with strained right knee

  +1 [+] [-]

, 2019-02-11 09:48, pirms 5 gadiem
Patiešām izmežģīts?? Izmežģīts nozīmē, ka izgajis no vietas - diezvaj tas būtu day-to-day. Drīžak būs sastieptas saites, tāpat kā potītei visbiežāk ir sastieptas saites nevis izmežģīts, kā visi mīl to saukt.