Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Ar tādiem uzbrucējiem Dārziņam nāksies spēlēt līdz 50"

Rolands Eliņš

Krikunovs: "Ar tādiem uzbrucējiem Dārziņam nāksies spēlēt līdz 50"
Vladimirs Krikunovs un Aleksandrs Ņiživijs. Foto: dinamoriga.lv

LETA. Ar tādiem uzbrucējiem, domājot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" vārtu negūšanu, Laurim Dārziņam nāksies spēlēt līdz 50 gadiem, piektdien pēcspēles preses konferencē pēc zaudējuma Rīgā pret Maskavas apgabala "Vitjaz" teica rīdzinieku galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

"Dinamo" savā laukumā pagarinājumā piekāpās bijušajam Mika Indraša klubam "Vitjaz" ar 2:3. Vārtus rīdzinieku labā guva Nikolajs Jeļisejevs un Peters Tīvola.

Rīdzinieki vairāk par diviem vārtiem pēdējās desmit spēlēs guvuši tikai vienreiz. Tajā arī izcīnīta uzvara, ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveicot Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Kamēr "Vitjaz" trīs rezultatīvākie vīri ir līgas 22 rezultatīvāko skaitā, labākais no "Dinamo" Lukāšs Radils ir vien septītajā desmitā.

"Ar tādiem uzbrucējiem, kādi mums ir, Dārziņam nāksies spēlēt līdz 50 gadiem," uz galveno problēmu komandā - vārtu gūšanu - norādīja Krikunovs.

"Laikam tā bija pirmā spēle, kurā mēs patiešām spēlējām. Sagādājām daudzus vārtu gūšanas momentus, bet realizācija varēja būt labāka. 39 metieni, tikai divi "goli". Tas nekur neder. Tāpēc arī zaudējām," saka savulaik oriģinālajā Rīgas "Dinamo" aizsarga pozīcijā spēlējušais treneris, atzīmējot, ka spēle patika, bet rezultāts - nē.

Viņš uzsvēra, ka uzvarētāju mača galotnē noteica noraidījumi.

Jau otrajā spēlē pēc kārtas rīdzinieki daudz meta pa pretinieku vārtiem, ļaujot izcelties viesu vārtsargam, šoreiz - Igoram Saprikinam.

"Viesu vārtsargs labi nospēlēja, bet nav tādu, kas neielaiž. Mūsējie vienkārši neiemeta. Mums vairākkārt bija tādas pozīcijas un metieni, kā "Vitjaz" spēlētājs izgāja un iemeta, bet mēs tos nerealizējām," atšķirību efektivitātē akcentē Krikunovs.

Viņš arī izcēla izmaiņu sastāvā sniegtos augļus, uzteicot Jāni Švannebergu, kurš labi nospēlēja centrālā uzbrucēja postenī, arī maiņai sākot labāk spēlēt. Tāpat viņš piebilda, ka piektdienas spēlē tika izjaukta trīs kanādiešu maiņa, kas ielaida divus vārtus.

Savukārt rīdzinieku vārtsarga Jūliusa Hudāčeka 13 metienos ielaistās trīs ripas Krievijas speciālists nokomentēja, ka tas "nav izcils rādītājs".

Izmantotie resursi:
LETA

  +5 [+] [-]

, 2021-12-10 23:10, pirms 2 gadiem
Kriks pamazām sāk saprast, kur nonācis
Iz govna konfetki ne sļepitj daže mužiku

  +1 [+] [-]

, 2021-12-10 23:19, pirms 2 gadiem
Dārziņš jau sen kā atspēlē tikai savu kāpostu. Kāda interese lauzt kaulus nabagmājā... Es arī darītu tāpat, vēl jo vairāk, ka kluba priekšstāvji pie pirmās izdevības špīlerus pagrūž zem tanka. No sākuma Jurijs pasaka, ka sliktas pazīmes par Kuļibabu jau bija iepriekš. Tagad vecais kraķis Kriks uzvemj visiem uzbrucējiem... Tipiska padomju domāšana. Gribu redzēt, kā pēc šādiem izteikumiem kāds baigi kapāsies. Ta sapuvusī galva ir pilna ar tārpiem, un tāda arī spēlētāju pašatdeve...
Znaroks nekad savējos negrūž zem tanka, un tāpēc pie viņa visas komanadas spēlē, sitas. Novēlu visiem Dinamo letiņiem izsisties prom no šī čūsku midzeņa. Brauciet uz Čehiju, kaut Dāniju, bet nekropļojiet savu psihi šajā bēdu ielejā... Prozit!

 +10 [+] [-]

, 2021-12-10 23:42, pirms 2 gadiem
Krikuns,atšķirībā no visiem iepriekšējiem,vismaz pasaka skaidrā tekstā ko domā. Un arī ,ja tas nav oficiāli jārunā,teikumu nobeidz ar savu iecienīto divstāvīgo.

     [+] [-]

, 2021-12-10 23:58, pirms 2 gadiem
#MakeVityazGreatAgain!

     [+] [-]

, 2021-12-11 02:53, pirms 2 gadiem
Būtu feini ja Krikunovs paliktu arī nākamo sezonu. Gribētu redzēt, kādu sastāvu viņš izveidotu Rīgā. Ja voļa būtu Valodjas rokās. Dodu 99,9%, ka no visiem šiem leģionāriem kas ir šobrīd, paliktu tikai Mattssons.. Ja viņš pats gribēs.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-11 07:41, pirms 2 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Dārziņš jau sen kā atspēlē tikai savu kāpostu. Kāda interese lauzt kaulus nabagmājā... Es arī darītu tāpat, vēl jo vairāk, ka kluba priekšstāvji pie pirmās izdevības špīlerus pagrūž zem tanka. No sākuma Jurijs pasaka, ka sliktas pazīmes par Kuļibabu jau bija iepriekš. Tagad vecais kraķis Kriks uzvemj visiem uzbrucējiem... Tipiska padomju domāšana. Gribu redzēt, kā pēc šādiem izteikumiem kāds baigi kapāsies. Ta sapuvusī galva ir pilna ar tārpiem, un tāda arī spēlētāju pašatdeve...
Znaroks nekad savējos negrūž zem tanka, un tāpēc pie viņa visas komanadas spēlē, sitas. Novēlu visiem Dinamo letiņiem izsisties prom no šī čūsku midzeņa. Brauciet uz Čehiju, kaut Dāniju, bet nekropļojiet savu psihi šajā bēdu ielejā... Prozit!
Ko tad pateica nepareizi? DR taču nav meiteņu komanda? Dārziņš joprojam ir labākais DR uzbrucējs,ne tā?

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:01, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Krikuns,atšķirībā no visiem iepriekšējiem,vismaz pasaka skaidrā tekstā ko domā. Un arī ,ja tas nav oficiāli jārunā,teikumu nobeidz ar savu iecienīto divstāvīgo.
Krikuns nedzied pēc Jura stabules, pasaka kā ir

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:02, pirms 2 gadiem
aizermans rakstīja: Ko tad pateica nepareizi? DR taču nav meiteņu komanda? Dārziņš joprojam ir labākais DR uzbrucējs,ne tā?
Es arī nesapratu, ko Šindleru Jēkabs gribēja pateikt, nedrīkst nevienu lamāt, pat jas tas ir pelnīti? Vinš vispār tankus redzējis ir, ka šitā raksta? Nosaukt lietas īstajos vārdos nozīmē pamest zem tanka? Krikuns vēl ir pārāk maigs, tur vienu otru tik tiešām zem tanka vajadzētu pamest, piemēram, par nevajadzīgo noraidījumu pretinieku zonā, nākamo spēli likt spēlēt un bloķēt ripas bez aizsargekipējuma! Te ir acīmredzams darba ētikas trūkums. Tev maksā naudu, tikai tu to naudu neastrādā, viss ir gaužām vienkārši un tur ne Savickis, ne pūstošā galva vainīgi nav, tā ir tikai un vienīgi darba ņēmēju paviršība.

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:04, pirms 2 gadiem
marcco rakstīja: Būtu feini ja Krikunovs paliktu arī nākamo sezonu. Gribētu redzēt, kādu sastāvu viņš izveidotu Rīgā. Ja voļa būtu Valodjas rokās. Dodu 99,9%, ka no visiem šiem leģionāriem kas ir šobrīd, paliktu tikai Mattssons.. Ja viņš pats gribēs.
Mattssons diezvai būs Dinamo, viņam nepieciešams progress karjerā, šajā mēslu čupā to nesasniegt, nenoturēs viņu uz vēl vienu gadu.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-11 09:05, pirms 2 gadiem
no pirmdienas Krikuns visus drātēs pēc pilnas programmas
paveiksies tikai tiem , kas tiks izsaukti uz izlasi!

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:07, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: no pirmdienas Krikuns visus drātēs pēc pilnas programmas
paveiksies tikai tiem , kas tiks izsaukti uz izlasi!
Galvenais lai izlašniekus liek mierā, neizgudro pēdēja brīdī nepalaist

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:07, pirms 2 gadiem
Onatālijs Kriepāns rakstīja: Es arī nesapratu, ko Šindleru Jēkabs gribēja pateikt, nedrīkst nevienu lamāt, pat jas tas ir pelnīti? Vinš vispār tankus redzējis ir, ka šitā raksta? Nosaukt lietas īstajos vārdos nozīmē pamest zem tanka? Krikuns vēl ir pārāk maigs, tur vienu otru tik tiešām zem tanka vajadzētu pamest, piemēram, par nevajadzīgo noraidījumu pretinieku zonā, nākamo spēli likt spēlēt un bloķēt ripas bez aizsargekipējuma! Te ir acīmredzams darba ētikas trūkums. Tev maksā naudu, tikai tu to naudu neastrādā, viss ir gaužām vienkārši un tur ne Savickis, ne pūstošā galva vainīgi nav, tā ir tikai un vienīgi darba ņēmēju paviršība.
Un katru gadu darba ņēmēji citi, bet attieksme tā pati? Es domāju ka mikroklimats sūdīgs, nav uzticības klubam, iekšienē droši vien ir visādas Savicka mahinācijas, paslēpes. Kanādieši atbrauc, atspēlē bez ieguldītas sirds un dvēseles un tin vagu prom.

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:15, pirms 2 gadiem
lawson3 rakstīja: Un katru gadu darba ņēmēji citi, bet attieksme tā pati? Es domāju ka mikroklimats sūdīgs, nav uzticības klubam, iekšienē droši vien ir visādas Savicka mahinācijas, paslēpes. Kanādieši atbrauc, atspēlē bez ieguldītas sirds un dvēseles un tin vagu prom.
Kaut kas jau tur noteikti ir, taču mikroklimatu pamatā veido paši spēlētāji, neviens cits. Vēl treneru korpus, tas ir tie, ar kuriem spēlētāji komunicē ikdienā. Savickis tak nenāk uz ģērbtuvēm un uz treniņiem ar savu negatīvo karmu katru dienu, pieprasīt vajadzīgo rezultātu. Es nepasrotu, ja tev maksā naudu, tev nav pie vienas vietas, kādas tur intrigas pinās augšā, ja tevi pašu tas nekādā mērā neskar? Dari tik savu darbu, tikai padari to godam, līdz galam, ar pilnu pašatdevi, tas ir tavs profesionālais pienākums, kā nekā. Viss pārējais, maigi sakot, nav tava darīšana.

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:18, pirms 2 gadiem
beidzot, vismaz, kāds pasaka ko domā, ne tikai caur puķītēm pļūtī tukšu. bet te vel derētu perņas un bocmaņa analīzes, lai visu kārtīgi saprastu.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-11 09:25, pirms 2 gadiem
To jau arī tuvu stāvošas personas ir gadu gadiem runājušas,ka vajadzīga disciplīna,jo tā var sasniegt daudz arī ar komandu bez izteiktām zvaigznēm. Jābūt gan arī tam,ka sastāva lielākā daļa saglabājas un līdz ar to mikroklimats ir normāls. Ar caurstaigājamo sētu nekas nopietns nekad un nekur nekas nav izdevies,bet te mēs-mazohisti , lolojam ar katru sezonu cerības par stabili labu hokeju no Dināmo.
A čekists tik smaida savās ūsās

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:29, pirms 2 gadiem
lawson3 rakstīja: Krikuns nedzied pēc Jura stabules, pasaka kā ir
Kas ir Juris? Opuļskis ?

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:32, pirms 2 gadiem
Es tādā kolektīvā nepaliktu ,kur darba vadītājs pateiktu jūs visi esat sūdi.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-11 09:35, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Es tādā kolektīvā nepaliktu ,kur darba vadītājs pateiktu jūs visi esat sūdi.
Vai ta viņš tā ir teicis?

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:38, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: To jau arī tuvu stāvošas personas ir gadu gadiem runājušas,ka vajadzīga disciplīna,jo tā var sasniegt daudz arī ar komandu bez izteiktām zvaigznēm. Jābūt gan arī tam,ka sastāva lielākā daļa saglabājas un līdz ar to mikroklimats ir normāls. Ar caurstaigājamo sētu nekas nopietns nekad un nekur nekas nav izdevies,bet te mēs-mazohisti , lolojam ar katru sezonu cerības par stabili labu hokeju no Dināmo.
A čekists tik smaida savās ūsās
Leģionāri diezgan ātri saprot uz ko komanda spējīga un tāpēc viņi domā tikai par savu statistiku nākamajām sezonām.Tāpēc protams gaidīt no viņiem maksimālu koncentrāciju uz katru spēli ir neiespējami.Ja par ZA ,tad laba attieksme pret darbu viņiem bija Zagrebas lācīšos,jo tur viņi jutās kā mājās,jo praktiski viss sastāvs un treneri savējie pirmajiem krievijas čempī mazais laukums.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-11 09:40, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Vai ta viņš tā ir teicis?
Kā ,tad savādāk saprast viņa teikto domājot par uzbrucējiem.

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:49, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: To jau arī tuvu stāvošas personas ir gadu gadiem runājušas,ka vajadzīga disciplīna,jo tā var sasniegt daudz arī ar komandu bez izteiktām zvaigznēm. Jābūt gan arī tam,ka sastāva lielākā daļa saglabājas un līdz ar to mikroklimats ir normāls. Ar caurstaigājamo sētu nekas nopietns nekad un nekur nekas nav izdevies,bet te mēs-mazohisti , lolojam ar katru sezonu cerības par stabili labu hokeju no Dināmo.
A čekists tik smaida savās ūsās
Čekistam jau nav naudas, ir tikai garantijas uz vienu konkrētu sezonu, katru vasaru no jauna čekists brauc un ceļos krīt kaut kādiem slepeniem tipiem no Gazprom

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:53, pirms 2 gadiem
Onatālijs Kriepāns rakstīja: Kaut kas jau tur noteikti ir, taču mikroklimatu pamatā veido paši spēlētāji, neviens cits. Vēl treneru korpus, tas ir tie, ar kuriem spēlētāji komunicē ikdienā. Savickis tak nenāk uz ģērbtuvēm un uz treniņiem ar savu negatīvo karmu katru dienu, pieprasīt vajadzīgo rezultātu. Es nepasrotu, ja tev maksā naudu, tev nav pie vienas vietas, kādas tur intrigas pinās augšā, ja tevi pašu tas nekādā mērā neskar? Dari tik savu darbu, tikai padari to godam, līdz galam, ar pilnu pašatdevi, tas ir tavs profesionālais pienākums, kā nekā. Viss pārējais, maigi sakot, nav tava darīšana.
To jau redzēs, kad kāds no vietējiem špīleriem beigs karjeru un nebūs saistīts ar klubu, varbūt pastāstīs kas un kā konkrētā periodā bijis. Pagaidām ir dzirdamas tādas šādas sūdzības no kanādiešiem, kas aizbrauc tālu prom no Dinamo peripētijām, no ilgtermiņa latvju spēlētājiem nekādu kritisku interviju neesmu dzirdējis.

     [+] [-]

, 2021-12-11 09:55, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Kas ir Juris? Opuļskis ?
Nē, Gagarins

     [+] [-]

, 2021-12-11 10:03, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Kā ,tad savādāk saprast viņa teikto domājot par uzbrucējiem.
Nu,mēs mentāli esam dažādi. Kādam vajag pateikt divstāvīgo,lai viņš saprastu,kāpēc viņš atstrādā savu kontraktu, citam pietiek jau ar izskaidrošanas darbu Pieredze liecina,ka tad,kad ir jau izveidojies normāls mikroklimats,katrs saprot savu vietu un rēķinās ar darba kolēģiem-tad iestājas fāze,kad jāpāriet uz vispārpieņemtu cilvēcīgu attieksmi . Ja tad treneris to nespēj,tad ar viņu pašu nav kaut kas kārtībā

     [+] [-]

, 2021-12-11 10:05, pirms 2 gadiem
lawson3 rakstīja: Nē, Gagarins
Tas kas kosmosā bija? Viņš taču,diemžēl, jau nav vairs mūsu vidū..

     [+] [-]

, 2021-12-11 10:06, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Tas kas kosmosā bija? Viņš taču,diemžēl, jau nav vairs mūsu vidū..
Krikuns piekopj sazināšanos ar viņsaules gariem

  -2 [+] [-]

, 2021-12-11 10:29, pirms 2 gadiem
Pa lielam Krikunovam varētu piekrist. Pēc tā kā Daugaviņš ir zaudējis savu "uguni" un pēdējā laikā Daugava KHL īpaši labi neparādīja un nokrita stiprā vājākā līgā, tad tagad es nešaubos ka Dārziņš uz doto brīdi ir Latvijas labākais hokejists kāds mums ir. Kautvai Dārziņš jau ir veterāns. Bet viņš to ir pierādījis visos turnīros kā olimpiādēs tā visos savos čempionātos.

     [+] [-]

, 2021-12-11 10:35, pirms 2 gadiem
Ja mums būs TĀDI uzbrucēji, kā Dārziņš (Cik vārtus iesitis? Vienus, atceros tukšos vārtos, un laikam vēl vienus), tad tiešām esam pakaļā.

     [+] [-]

, 2021-12-11 12:26, pirms 2 gadiem
striker rakstīja: Tas kas kosmosā bija? Viņš taču,diemžēl, jau nav vairs mūsu vidū..
Nē, ne tas. Šis ir otrais rindā. Viņš pats intervijā teica, ka esot attāls radinieks un kosmoss tikai fantāzijas līmenī interesē.

     [+] [-]

, 2021-12-11 14:12, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: no pirmdienas Krikuns visus drātēs pēc pilnas programmas
paveiksies tikai tiem , kas tiks izsaukti uz izlasi!
Riepas jau atvestas?