Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Bergmanis atgriežas Latvijā un pievienojas “FS Masters/Ulbroka”

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bergmanis atgriežas Latvijā un pievienojas “FS Masters/Ulbroka”
Oskars Bergmanis

Pēc vienas sezonas pavadīšanas Šveicē, dzimtenē atgriezies florbolists Oskars Bergmanis, kurš panācis vienošanos ar vienu no pašlaik vadošajām Elvi florbola līgas komandām “FS Masters/Ulbroka”, kur stiprinās komandas aizsardzības līniju.

Liepājas “Kuršu” florbola audzēknis karjeras lielāko daļu pavadījis tieši Liepājas komandā, lai gan uz mirkli bija pievienojies arī Talsu vienībai. Iepriekšējā sezonā viņš bija devies uz Šveici, lai spēlētu Šveices 1.divīzijas (pēc spēka trešā spēcīgākā) līgas klubā “SV Waldenburgs Eagles”, kur 15 mačos atzīmējās ar 6 (1+5) rezultativitātes punktiem. Sezonas izskaņā Bergmanis vienai spēlei tika pieteikts arī NLA čempionātā (valsts spēcīgākā līga) “Tigers Langnau” kluba rindās.

"Pēc veiksmīgas sezonas Šveicē, nolēmu tomēr atgriezties Latvijā. Savu florbola attīstības ceļu, vēlējos turpināt, un pirmā izvēle bija Ulbrokas komanda. Šo ilgo gadu laikā, Ulbrokas florbola sistēma ir pierādījusi, ka ir viena no spēcīgākajām Latvijā, tāpēc vēlējos būt daļa no tās, kā arī dot savu pienesumu klubam,” sportists citēts Ulbrokas kluba Facebook lapā. “Iespaidi ir pārsteidzoši labi. Ātrums, agresivitāte un līmenis kopumā ir ļoti labs. Daudz personīgo mērķu sportā ir sasniegti, taču viens vēl ir palicis un tas ir čempiontituls Latvijas florbola čempionātā. Ar šo komandu, es zinu, ka to varam izdarīt!"