Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Pēc lieliskā sezonas sākuma HK "Rīga" zaudē piektajā mačā pēc kārtas

Rolands Eliņš

Pēc lieliskā sezonas sākuma HK "Rīga" zaudē piektajā mačā pēc kārtas
Raimonds Vilkoits. Foto: HK Rīga

LETA. "Rīgas" komanda Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā ceturtdien zaudēja pagarinājumā un cieta piekto zaudējumu pēc kārtas, kas ir ass kontrasts pēc lieliskā sezonas sākuma. Pirms tam "Rīgai" bija septiņu uzvaru sērija.

Rīdzinieki savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās Rietumu grupas turnīra tabulas vidusdaļas komandai Maskavas "Dinamo".

Vārtus rīdziniekiem guva Ernests Ošenieks.

Pirmais periods noritēja līdzīgā cīņā, vārtus septītajā minūtē gūstot Jegoram Brizgalovam un izvirzot viesus vadībā ar 1:0. Izlīdzinājumu "Rīga" panāca mača 28.minūtē, kad pēc Kristapa Skrastiņa un Patrika Zabusova piespēlēm vārtus guva Ošenieks - 1:1.

Pagarinājumā viesi svinēja uzvaru pēc muļķīgas Kārļa Bucenieka kļūdas. Viņa piespēli pa gaisu šķērsām laukumam savā zonā pārtvēra Antons Kosolapovs, izgāja viens pret vienu ar mājinieku vārtsargu Jāni Vori un pagarinājuma 62.sekundē atnesa uzvaru "Dinamo" - 2:1.

"Rīga" ar 19 punktiem 15 spēlēs kopā ar vēl trim komandām dala otro vietu Rietumu konferencē.

10.oktobrī Rīgā komandas tiksies atkārtoti.

Izmantotie resursi:
LETA