Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Zaķusalas Rough Ride sacīkstēs ar enduro motocikliem triumfē spānis Garsija

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Zaķusalas Rough Ride sacīkstēs ar enduro motocikliem triumfē spānis Garsija
Joseps Garsija (pa kreisi). Foto: Publicitātes foto

Šodien Zaķusalā tika aizvadītas ''Red Bull Rough Ride'' sacīkstes enduro. Piloti tika sadalīti divās klasēs un aizraujošās sacīkstēs cīnījās par godalgām.

Profesionāļu klasē šoreiz bija vien četri piloti. Uzvaras laurus plūca divkārtējais pasaules čempions enduro Joseps Garsija. Aiz spāņa sekoja Andris Grīnfelds, bet labāko trijnieku noslēdza Miks Rasmanis. Ceturto un pēdējo vietu tikmēr ieņēma Kristaps Ķīlis.

Amatieru ieskaitē cīņa bija sīvāka. No 33 pilotiem finālā tika desmit. Ātrākais izrādījās Andis Vītoliņš. Deviņas sekundes aiz viņa finišēja Jānis Jēgers, bet goda pjedestāla zemāko pakāpienu iekaroja Renārs Dredzis.

Sacīkstēm tika pieteikti tikai 37 piloti, kas ir par astoņiem braucējiem mazāk kā pērn. Jāpiemin, ka profesionāļu klasē uzvaras laurus arī pērn plūca spānis Garsija.

Pilnie sacensību rezultāti: ŠEIT