Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tortorella par Merzļikina traumu: "Neesmu drošs, cik ilgi viņš nevarēs spēlēt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tortorella par Merzļikina traumu: "Neesmu drošs, cik ilgi viņš nevarēs spēlēt"
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Izšķirošajā spēlē tiekot galā ar Toronto "Maple Leafs", Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņu sasniegusi Kolumbusas "Blue Jackets". Komandas galvenais treneris Džons Tortorella komentēja Elvja Merzļikina savainojumu.

Kolumbusas "Blue Jackets" izšķirošajā spēlē izcīnīja uzvaru ar 3:0, un otro sauso spēli piecu maču sērijā aizvadīja Jonass Korpisalo. Kamēr soms spēlēja vārtos, uz rezervistu soliņa pirmo reizi bija Matīss Kivlenieks. Neilgi pirms mača tika paziņots, ka Elvim Merzļikinam ir savainojums.

Stenlija kausa pirmajā kārtā "Blue Jackets" spēkosies pret Tampabejas "Lightning", un sagaidāms, ka nasta gulsies uz Korpisalo pleciem. Proti, komandas galvenais treneris Džons Tortorella, komentējot Merzļikina traumu, sacīja: "Viņš ir ārā. Neesmu drošs, uz cik ilgu laiku."

Preses konferences ievadā Tortorella veltīja laiku "Maple Leafs" trenera Šeldona Kīfa aizstāvēsanai. "Nevaru tikt pāri tam, kā viņš un viņa personāls tiek kritizēti. Nespēju noticēt tam, kā un par ko viņš tiek kritizēts. Dažas no lietām, ko vakar redzēju vai lasīju... Gribēju izteikt atbalstu viņam un viņa palīgiem," teica Tortorella. Jāatzīmē, ka spēlētāja karjeras laikā Kīfs ir spēlējis Tortorellas vadītā komandā.

Ar medijiem runāja arī "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers. Galvenais jautājums ir Viktora Hedmana savainojums. Kūpers teica, ka lielāka skaidrība būs rīt. Ja Hedmans traumā iedzīvojās mača laikā, tad savainojuma dēļ vēl nemaz nav spēlējis komandas kapteinis Stīvens Stemkoss.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/AlisonL

  -3 [+] [-]

, 2020-08-11 01:13, pirms 4 gadiem
Kospissalo lai paliek zilajās jakās,Elvi uz Čikāgu..!👍💪
Slēpts komentārs: huters
Slēpts komentārs: Marssss

  -1 [+] [-]

, 2020-08-11 08:19, pirms 4 gadiem
huters rakstīja: Jā, Elvisam vajag skaļu komandu, abi ar Jonasu ir izcili vārtsargi, bet Elviss ir arī popzvaigzne. Uz kādu no lielajām pilsetām , un ar steigu. Matīsam būs iespēja sevi pieteikt kā pirmajam Zilajos Svārkos...
Lācisam vajag medusu

  +3 [+] [-]

, 2020-08-11 08:21, pirms 4 gadiem
Marssss rakstīja: Tiešām ir tāds iespaids, ka Tortorellam nepatīk Elvis. Varbūt tā tikai izskatās, bet kkas tur smird.
Lasīt iemācies, Totorella tak skaidri un gaiši pateica, viņš ir ārā! Nepatīkot viņam Elvis, ibio, rio!

  -1 [+] [-]

, 2020-08-11 10:33, pirms 4 gadiem
Pilnigi poher,kads vins atgriezas, Soms ir labakas , un Play off parasti ar vienu GK spele

  -3 [+] [-]

, 2020-08-11 11:13, pirms 4 gadiem
Sūdļīkins aiz kauna par izgāšanos tagad izdomājis traumu simulēt. Cik nožēlojami.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-11 12:40, pirms 4 gadiem
Nesaprotu, ko daži tādi naidīgi pret Merzļikinu. Letiņš un normāli spēlē NHL - vai tas nav lieliski?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-11 14:00, pirms 4 gadiem
Cilvēki paši nav neko sasnieguši un tad raksta pilnīgu sūdu, jo citu sasniegumi trigero ego, tādiem dīvānā pirdejiem nemaz nevajag atbildēt,jo visas viņu spējas slēpjas aiz ekrāna ierakstot komentāru

     [+] [-]

, 2020-08-11 18:36, pirms 4 gadiem
Elementāri
Latviešu skaudība
Jebkurš tak varēja tur būt , ar 8🍋
Bet ir Elvis