Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA vēlreiz sakauj "Ņižņij Novgorod" un pietuvojas VTB līgas titulam

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

CSKA vēlreiz sakauj "Ņižņij Novgorod" un pietuvojas VTB līgas titulam
Sonijs Vīmss
Foto: vtb-league.com

Otro uzvaru VTB līgas finālsērijā izcīnījusi Maskavas CSKA komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 86:59 apspēlēja "Ņižņij Novgorod". Līdz ar to sērijā līdz trīs uzvarām vadībā ar 2-0 izvirzījusies CSKA vienība, kas trešo spēli aizvadīs Maskavā.

Dienu iepriekš komandas tikās pirmo reizi. CSKA izbraukumā visu spēli atradās vadībā, pilnībā kontrolējot notikumus laukumā. Tādējādi četrkārtējiem VTB līgas čempioniem ar labu darbību aizsardzībā izdevās tikt pie uzvaras ar rezultātu 65:54. Lai nenonāktu bezdibeņa malā, "Ņižņij Novgorod" šodien bija jāuzvar.

Līdzīgi kā pirmo sērijas spēli, arī otro labāk iesāka CSKA, bet šoreiz iegūto vadību nespēja nostiprināt. Nepilnas trīs minūtes līdz pirmās ceturtdaļas beigām pirmo reizi vadībā izvirzījās "Ņižņij Novgorod" basketbolisti, bet tā tas nepalika ilgu laiku. Ceturtdaļas izskaņā CSKA veica 9:2 izrāvienu, noslēdzot to ar rezultātu 20:15. Otrajā ceturtdaļā laukuma saimnieki atkal atdūrās pret pretinieku labo aizsardzību, nonākot iedzinējos ar deviņu punktu deficītu (21:30). Tālāks CSKA izrāviens nesekoja, komandām turpinot cīņu punkts punktā. Pēdējā minūtē "Ņižņij Novgorod" neveiksmīgi nospēlēja uzbrukumā, ļaujot CSKA ar ātru pāreju uzbrukumā gūt salīdzinoši vieglus punktus un noslēgt puslaiku savā labā ar rezultātu 41:28.

Otro ceturtdaļu ar pieciem gūtiem punktiem sāka Milošs Teodosičs, palielinot rezultāta starpību līdz 16 punktiem. Mājinieki iespēlējās vien ceturtdaļas vidū, kad nopietnu izrāvienu neļāva veikt Vitālija Fridzona rezultatīvā spēle. Līdzīgi kā pirmās un otrās, arī trešās ceturtdaļas beigas labākas padevās CSKA, padarot ceturto ceturtdaļu teju vai par formalitāti (59:41). Ceturtās ceturtdaļas pirmajās divās ar pusi minūtēs bija skaidrs, ka CSKA šajā mačā uzvarēs. Tika veikts jauns 10:2 izrāviens, "Ņižņij Novgorod" basketbolistiem no tāda trieciena vairs nespējot atgūties. Komandas nospēlēja atlikušās minūtes, pārliecinošu uzvaru svinot CSKA - 86:59. Līdz ar to CSKA savu piekto VTB līgas titulu, iespējams, varēs izcīnīt jau piektdien, 13. jūnijā, kad sērijas trešā spēle notiks Maskavā.

Šajā mačā uzvarētāju labā 18 punktus guva Milošs Teodosičs, bet attiecīgi 13 un 12 punkti Vitālija Fridzona un Aleksandra Kauna kontā. "Ņižņij Novgorod" rindās attiecīgi 13 un 11 punktus guva Pāvels Korobkovs un Teilors Ročesti.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  -1 [+] [-]

, 2014-06-10 22:16, pirms 10 gadiem
Kam tads finals intrese ? sporta centrs nerakstat murgus ja nav citu ko rakstit....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja