Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Ir dusmas un nepabeigta darba sajūta"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Ir dusmas un nepabeigta darba sajūta"
Viktors Koržeņevičs uzbrukumā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Tendence bija laba, bet beigās tomēr turki nospēlēja stabilāk, mēs lieki nervozējām, pieļāvām pāris kļūdas, kas arī beigās bija izšķiroši,” pēc sāpīgā zaudējuma Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra 3. kārtas „zelta setā” pret turkiem, atzīst Latvijas volejbola izlases spēlētājs Viktors Koržeņevičs.

Jau ziņojām, ka pēdējo ceļazīmi uz 2013. gada EČ finālturnīru vakar Jelgavā nodrošināja Turcijas izlase, kas „zelta setā” bija pārāka par Latvijas valstsvienību, tādejādi kļūstot pat 16 turnīra dalībnieci.

„Ļoti sāpēja ceļgali, bet pirms viena no treniņiem nepaņēmu pretsāpju līdzekļus, paslinkoju, un treneri to uzreiz novērtēja. Spēles sākumā iespējas tika dotas citiem, bet sākās vecās problēmas (savainojumu atsvaidzināja Vāvers) un arī es sagaidīju savu iespēju,” paša atstāšanu ārpus komandas sākumsastāva skaidro Viktors Koržeņevičs.

"Uzskatu, ka arī komanda spēlēja labi, bet diemžēl galarezultāts nav tāds kā mēs visi vēlētos. Tendence bija laba, bet beigās tomēr turki nospēlēja stabilāk, mēs lieki nervozējām, pieļāvām pāris kļūdas, kas arī beigās bija izšķiroši. Laukumu varējām pamest paceltām galvām, lai gan finālturnīrs atkal iet secen. Noteikti gribu pateikties līdzjutējiem. Pie tāda atbalsta Latvijā vēl nebija sanācis uzspēlēt, bet ļoti ceru, ka ko tādu vēl atkārtosim,” pēc mača pauda volejbolists. „Šobrīd ir dusmas un nepabeigta darba sajūta. Bijām ļoti tuvu, taču „zelts setā” turki ātri ieguva vadību un spēlēja daudz atraisītāk,” piebilda Koržeņevičs.

„Šis bija labākais izlases modelis, kādā man nācies spēlēt. Mums ir labas iespējas vēl pacīnīties par finālturnīru pēc diviem vai četriem gadiem. Tagad visiem ir jāgūst pieredze, spēlējot labos klubos un jāsaglabā laba veselība. Esmu drošs, ka mēs varam kļūt par kārtīgu kaujas mašīnu, tikai jānostabilizē savs sniegums,” pārliecināti pauž Viktors, kurš arī nākamajā sezonā spēlēs Francijā.

Ivanovs: „Turki galotnē lieliski parādīja savas stiprās puses”

„Ar pirmo spēli šo pat nevarēja salīdzināt. Pirmajā spēlē traucēja satraukums - vīri pārdega. Šodien šķiet bija jau krietni labāk, arī līdzjutēji ļoti palīdzēja. Ļoti žēl, ka „zelta setā” tomēr viss beidzās tā… Manuprāt, turki galotnē lieliski parādīja savas stiprās puses. Trešajā un ceturtajā setā „paipu” viņi nesita gandrīz vispār, bet izšķirošajos brīžos tieši tur parādīja savu spēku,” uzskata cits Latvijas izlases spēlētājs Ingars Ivanovs.

Sevis paša parādīto sniegumu Ingars komentēja pavisam īsi. „Labi nospēlēju pārbaudes spēles, taču Turcijā vēlme uzvarēt izrādījās par lielu. Iekrita viens „rullītis”, sāku nedaudz raustīties un kļūda sekoja kļūdai. Šodien šķiet, ka sev dotās iespējas izmantoju,” atzina spēlētājs, kurš libero pozīcijā vakar tika aizstāts ar pieredzējušo Austri Štālu. „Boss! Labi noturēja servju uzņemšanu, cepuri nost,” savu komandas biedru uzslavēja Ivanovs.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-10 11:08, pirms 11 gadiem
Malači, veči. Labi cīnījās. Beigās kaut kur pietrūka aukstasinības ((, kopumā, ir OK. Turki uzvarēja pelnīti - viņiem komanda stiprāka un uzbrukums daudz daudzveidīgāks. Nekas - nākošreiz mēs viņus miltos samalsim)! TUrēt tagad līmeni un iztikt bez traumām!! Lai veicās.

  +3 [+] [-]

, 2013-06-10 12:18, pirms 11 gadiem
Liels prieks, ka voļuks atkal paceļ galvu
vakar spēlē super emocijas, fanu atbalsts lielisks, atmosfēra klātienē droši vien vispār bija kolosāla. Džeki arī malači - cīnījās par visiem 100%. Tā tik turēt.

     [+] [-]

, 2013-06-10 14:02, pirms 11 gadiem
Spēle neaizmirstama! Emocijas lieliskas! Nevienam nekādu pārmetumu! Paldies veči, jūs bijāt malači.. par spīti iznākumam!