Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rihardam Bukartam -1, "Wheat Kings" piedzīvo otro zaudējumu finālsērijā

Rihardam Bukartam -1, "Wheat Kings" piedzīvo otro zaudējumu finālsērijā
Rihards Bukarts
Foto no sportista personīgā arhīva

Rietumu hokeja līgas (WHL) finālsērijā šonakt otro zaudējumu piedzīvoja Brendonas "Wheat Kings", kas ar 3:5 savā laukumā piekāpās Kelounas "Rockets". Latviešu uzbrucēja Riharda Bukarta rēķinā negatīvs koeficients -1.

Rihards Bukarts bija laukumā "Wheat Kings" ceturtajos ielaistajos vārtos, kad Brendona spēlēja skaitliskajā vairākumā (trešā perioda vidū). Latviešu uzbrucējs šoreiz palika bez punktiem, bet izslēgšanas spēlēs kopumā ir izcēlies ar 17 (4+13) punktiem, kas ir 14. labākais rādītājs līgā. Bukarts ieņem dalītu ceturto vietu labāko piespēlētāju vidū.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Wheat Kings" ir nonākuši iedzinējos ar 0:2. Pēc divām spēlēm Brendonā sērija pārcelsies uz Kelounu, kur notiks nākamie mači.

Tikmēr ECHL Kellija kausa pusfinālam kvalificējās latviešu aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētais klubs Ontārio "Reign", kas piektajā spēlē ar 4:0 pārspēja Jūtas "Grizzlies" un visā sērijā uzvarēja ar 4:1.

Freibergs pieteikumā netika iekļauts arī šoreiz. Latviešu aizsargs regulārajā sezonā izcēlās ar 17 (3+14) punktiem 52 spēlēs, bet "play-off" vēl nav spēlējis, lai gan tika iekļauts komandas pieteikumā Kellija kausa izcīņai.

Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL) Robertsona kausa izcīņā šonakt otro uzvaru pusfinālā svinēja aizsargs Jānis Jaks un Minesotas "Wilderness", kas ar 2:1 pārspēja uzbrucēja Roberta Šmita pārstāvēto Džensvilas "Jets". Jaks izcēlās ar negatīvu, bet Šmits – neitrālu koeficientu. Jakam deviņās "play-off" spēlēs ir divi (1+1) punkti, bet Šmitam – astoņos mačos viena piespēle.

"Wilderness" līdz ar panākumu iekļuva Robertsona kausa finālā, kur sērijā līdz divām uzvarām sacentīsies ar "Brahmas" vai "Bruins" hokejistiem.

Izmantotie resursi:
WHL Network
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
2014-15 NAHL.com | North American Hockey League...

  -1 [+] [-]

, 2015-05-10 09:14, pirms 9 gadiem
Cerams atspēlēsies un vinnēs! Bukartam MC būtu iespēja ieķerties draftā!