Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde/Fat Pipe" atduras pret irlavnieka Roņa barjeru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lielvārde/Fat Pipe" atduras pret irlavnieka Roņa barjeru
"Irlava/Avant" pēc kārtējā vārtu guvuma. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem pašreizējā čempione "Lielvārde/Fat Pipe" piedzīvojusi jau ceturto zaudējumu pēc kārtas. Šodien lielvārdieši, savā laukumā uzņemot komandu "Irlava/Avant", tikai vienu reizi prata pārspēt viesu vārtsargu Māri Roni, kapitulējot ar 1:7. Citās spēlēs "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" savā laukumā ar 12:8 uzvarēja Stalbes "Pārgauju", "Talsu NSS/Krauzers" ar 6:3 uzvarēja "Valmieru", bet "Rubene" Kocēnos tikai pēcspēles metienos ar 6:5 pārspēja Liepājas "Kuršus".

"Irlava/Avant" uz šīsdienas spēli ieradās ar divām pēc kārtas gūtām uzvarām, bet "Lielvārde/Fat Pipe" viesus sagaidīja ar trīs zaudējumu sēriju bagāža. Abām komandām šī bija pirmā savstarpējā spēle šosezon. Mača rezultātu 9. minūtē atklāja irlavnieki Renāra Stančika personā (1:0), bet jau pēc minūtēs viņš pats savas komandas pārsvaru arī dubultoja – 2:0. 16. minūtē Kristaps Kazlovskis panāca jau 3:0. Lielvārdieši pretinieku vārtsargu pārspēja tikai trīs sekundes pirms pirmā pārtraukuma – 1:3. Golu, kas, kā vēlāk izrādījās, bija komandas "Lielvārde/Fat Pipe" goda vārti šajā mačā, iemeta Markuss Nazarovs. Rezultāts nemainījās līdz pat 47. minūtei, kad viesi septiņu minūšu laikā guva vēl četrus vārtus. Galarezultātā "Irlava/Avant" svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 7:1.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās pelnīti saņēma vārtsargs Māris Ronis, kurš atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem, kā arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Rezultatīvākie viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem katram bija Renārs Austrums un Kristaps Kazlovskis, bet Renārs Stančiks izcēlās ar diviem goliem. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina goda vārtu autoru Markusu Nazarovu. "Irlava/Avant" pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 5. vietu, bet "Lielvārdei/Fat Pipe" joprojām 17 punktu un nu jau vairs tikai septītā pozīcija.

"Lielvārde/Fat Pipe" - "Irlava/Avant" 1:7 (1:3, 0:0, 0:4)
Metienu attiecība:
30:27 (12:8, 11:14, 7:5)
Rezultatīvākie:
"Lielvārde/Fat Pipe" – Markuss Nazarovs 1 (1+0), Niks Blumfelds 1 (0+1).
"Irlava/Avant" – Renārs Austrums 3 (2+1), Kristaps Kazlovskis 3 (2+1), Renārs Stančiks 2 (2+0), Aivis Hammers 2 (0+2), Edgars Taube 1 (1+0), Ričards Gruziņš 1 (0+1), Mareks Stančiks 1 (0+1), Māris Ronis 1 (0+1).

Ulbrokas komandai uzvara pār Stalbes SK "Pārgauja"

Kad turnīra pirmā apļa spēlē Stalbes "Pārgauja" ulbrokiešus uzņēma savā laukumā, uzvaru ar 11:4 izcīnīja viesi. Šodien stalbieši bija ieradušies Ulbrokā, lai revanšētos, turklāt, spriežot pēc pirmā perioda notikumiem, nebija izslēgts, ka viņiem tas varēja izdoties. Jau 3. minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja viesu komandas uzbrukuma līderis Lauris Ābols – 1:0. Tiesa, nepagāja ne pusminūte, kad Kristers Eglītis jau atjaunoja neizšķirtu (1:1). 15. minūtē Stalbes komanda pat ieguva divu vārtu pārsvaru (4:2), tomēr pēc pirmās trešdaļas rezultātu tablo vēstīja par neizšķirtu – 5:5. Laukuma saimniekiem mainīt spēles gaitu izdevās otrajā trešdaļā, kuras laikā viņi izvirzījās vadībā ar 9:6. Pēdējā periodā Ulbrokas komanda savu pārsvaru vēl nedaudz palielināja un varēja svinēt panākumu ar 12:8.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts četru vārtu autors Rolands Kovaļevskis. Ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kārlis Jānis Petrovskis, bet pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Valters Lapiņš, Kristers Eglītis, Matīss Kristians Morozovs un Daniels Jānis Anis. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā saņēma Gvido Lauga, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākais. Viņa komandas biedram Edgaram Puriņam 2 (1+1) punkti.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...