Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Shootaround | Haralds Kārlis par Latvijas izlasi, LU un Ventspils-VEF dueli

Jaunajā “Pafbet Shootaround” epizodē bijušais basketbolists Haralds Kārlis stāsta par pienākumiem un izaicinājumiem “Latvijas Universitātes” menedžera amatā, dalās iespaidos par Latvijas valstsvienības veiksmīgo sniegumu un vērtē gaidāmo “Ventspils” un “VEF Rīga” dueli. Raidījuma noslēgumā ikvienam ir iespēja ielūkoties “Pafbet” Latvijas-Igaunijas basketbola līgas TV translāciju tapšanas aizkulisēs.

Raidījumā "Pafbet Shootaround" divas reizes mēnesī Andrejs Siliņš kopā ar viesi analizē aktuālos notikumus un lielākos pārsteigumus Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgā, tāpat raidījumā ekspertu komentāri un intervijas, kā arī sižeti ar interesantāko no basketbola aizkulisēm.

, 2023-03-10 20:39, pirms gada
Kurā video minūtē parādās ekrānšāviņa jaunkundzes? (pārējais neinteresē)
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.
Išmaels El-Amins. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Kurzemes kaujā pietiek ar trīs spēlēm: "Ventspils" saņem LBL bronzu

Ar bronzas godalgām savos kaklos šo basketbola sezonu noslēguši "Ventspils" basketbolisti, kuri ar 88:77 arī trešajā mazā fināla sērijas spēlē pārspēja "Liepāju". Tādējādi "Ventspils" vienība kādu no Latvijas čempionāta godalgām ieguvusi jau 27. gadu pēc kārtas.