Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģim 17 punkti pret "Nuggets"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nakts spēlē Ņujorkas "Knicks" savā laukumā zaudēja Denveras "Nuggets" (123:131). Latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis bija mājinieku otrais rezultatīvākais basketbolists - 17 punkti (1p. 1/2, 2p. 5/10, 3p. 2/4). Liepājnieka krājumā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, kļūda, pārķerta bumba, bloks, trīs personiskās piezīmes un +/- rādītājs mīnus trīs, spēlējot 33:01 min.
Video: Zarychta Highlights
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-02-11 06:05, pirms 7 gadiem
Maitas gabali Knicks, sabojāja visu prieku $$$.. Šosezon vairs necelšos uz viņu spēlēm, pietiek.

     [+] [-]

, 2017-02-11 08:09, pirms 7 gadiem
eevelee rakstīja: Maitas gabali Knicks, sabojāja visu prieku $$$.. Šosezon vairs necelšos uz viņu spēlēm, pietiek.
Nu tas gan būs liels un nepatīkams zaudējums mūsu valsts basketbolam!

  +6 [+] [-]

, 2017-02-11 09:46, pirms 7 gadiem
Negribas piesieties tikai Porziņģim, jo visa Knicks komanda spēlē slikti, bet vai tiešām viņam neuzdzen sportiskās dusmas fakts, ka katra otrais rūkijs spēlē pret Knicks gūst savus "career high"? Nu jābūt taču kautkam, kas liktu viņiem sapurināties. Vienīgi, kas priecē ir tas, ka varbūt tas ļaus Bertānam nākošajā spēlē dabūt savu rekordu.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-11 10:12, pirms 7 gadiem
eevelee rakstīja: Maitas gabali Knicks, sabojāja visu prieku $$$.. Šosezon vairs necelšos uz viņu spēlēm, pietiek.
Es jau padevos pirms mēneša. Tas vairs nav skatāms basketbols. Sanāca būt augšā uz Spurs spēli, intereses pēc noskatijos. Super ball movement un passing ar ātriem caurgājieniem, atspēlēm, dankiem... Pēc tās, es vairs Nicks ilgāk par vienu ceturtdaļu skatīties nespēju.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-11 10:13, pirms 7 gadiem
bembists rakstīja: Negribas piesieties tikai Porziņģim, jo visa Knicks komanda spēlē slikti, bet vai tiešām viņam neuzdzen sportiskās dusmas fakts, ka katra otrais rūkijs spēlē pret Knicks gūst savus "career high"? Nu jābūt taču kautkam, kas liktu viņiem sapurināties. Vienīgi, kas priecē ir tas, ka varbūt tas ļaus Bertānam nākošajā spēlē dabūt savu rekordu.
Spurs uzbrukumam ar daudzajām piespēlēm vajadzētu iznīcināt Knicks.... Ar daudziem brīviem metieniem, tai skaitā Bertānam. Bet kā būs, tad jau redzēs