Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Koha ''Heroes den Bosch'' FIBA Eiropas kausā apspēlē Meiera un Raimo ''Kalev''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Koha ''Heroes den Bosch'' FIBA Eiropas kausā apspēlē Meiera un Raimo ''Kalev''
Mārtiņš Meiers. Foto:Marita Brigitta Mones

Šodien FIBA Eiropas kausa otrajā grupu turnīra posmā pirmo uzvaru svinēja Vernera Koha ''Heroes den Bosch'', kas savā laukumā ar 86:72 pārspēja Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo ''Kalev/Cramo''. Produktīvāko sniegumu demonstrēja Meiers, kuram četri punkti, sešas bumbas zem groziem un divi bloķēti metieni.

• FIBA Eiropas kausā pirmo uzvaru otrajā grupu turnīrā svinēja Vernera Koha ‘’Heroes den Bosch, kas savā laukumā ar 86:72 pārspēja Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo ‘’Kalev/Cramo’’.

• Izšķirošo izrāvienu mājinieki veica otrajā ceturtdaļā, to uzvarot ar 25:14. Ceturtās sākumā ‘’Kalev’’ pietuvojās līdz minimumam, taču ofensīvu neizdevās turpināt ar vadības pārņemšanu.

• ‘’Heroes den Bosch’’ labāk meta no tālienes (55.56 % pret 30%), kā arī to rezervistu pienesums bija būtiski lielāks nekā igauņu klubam (27:10).

• Kohs laukumā pavadīja 18:20 minūtes, kurās aizmeta garām abus tālmetienus, taču realizēja vienīgos soda metienus (1p. 2/2, 3p. 0/2). Vēl Koham viena bumba zem groziem, viena rezultatīvā piespēle, viena pārķerta bumba, divas kļūdas un divas personiskās piezīmes.

• Zaudētājiem Mārtiņš Meiers nospēlēja 26:49 minūtes, to laikā gūstot četrus punktus (2p. 2/4). Tāpat viņš kļuva par labāko cīnītāju zem groziem komandā ar izcīnītām sešām atlēkušajām bumbām. Divas reizes Meiers bloķēja pretinieku metienus.

• Zigmārs Raimo nospēlēja 10:55 minūtes, iemetot vienu no diviem divpunktu metieniem. Vēl uzbrucējam divas bumbas zem groziem, divas pārķertās bumbas, viena kļūda un viena piezīme.

• ‘’Kalev’’ otrajā grupu turnīra posmā vēl spēlē bez uzvarām.

Izmantotie resursi:
https://www.fiba.basketball/europec...