Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Rezervists Imtitī beidzot piekrīt samazināt algu, ļaujot Barselonai reģistrēt Ferranu

Agris Suveizda

Rezervists Imtitī beidzot piekrīt samazināt algu, ļaujot Barselonai reģistrēt Ferranu
Samuels Imtitī. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" pavēstījis par līguma pagarināšanu ar franču aizsargu Samuelu Imtitī, kura algas samazinājums ļāvis iekļauties līgas noteiktajos izdevumu rāmjos un reģistrēt jaunieguvumu Ferranu Torresu.

28 gadus vecajam Imtitī līgums ar klubu bija spēkā līdz 2023. gada vasarai, bet tagad tas ir pagarināts par trim gadiem – līdz 2026. gada vasarai. "Franču aizsargs samazina algas daļu, kuru viņš būtu saņēmis tuvākā pusotra gada laikā," teikts Katalonijas milža paziņojumā. "Līguma pagarinājums nenozīmē kluba saistību pieaugumu pret spēlētāju."

"Vēlamies publiski paust pateicību Samuelam Imtitī par viņa izrādīto pateicību un sapratni pret klubu. Līdz ar šo līguma pagarināšanu "Barcelona" spēs palielināt tās finansiālā Fair Play kvotu un tādējādi reģistrēt Ferranu Torresu Spānijas Profesionālajai futbola līgai," mājaslapā turpināts.

"Barcelona" jau decembrī vienojās ar 21 gadu veco Torresu un "Manchester City" par 55+10 miljonu eiro vērtu pāreju, taču Spānijas līgas noteikumi liedz spēlētāja reģistrāciju, ja kluba ar sastāvu saistīto izdevumu apjoms pārsniedz līgas noteikto latiņu. Imtitī 2015. gadā no Lionas "Olympique" tika nopirkts par 25 miljoniem eiro, taču šosezon Spānijas čempionātā aizvadījis tikai vienu spēli (vēl 17 reizes palicis rezervē) un visdrīzāk jau ceturto sezonu pēc kārtas līgā nepārsniegs 14 maču skaitu.

"Barcelona" parīt Rijādā, Saūda Arābijā, aizvadīs Spānijas Superkausa pusfinālu, tiekoties ar "Real Madrid". Panākuma gadījumā 16. janvārī gaidāma finālspēle. 19. janvārī "Barcelona" Karaļa kausā viesosies pie Bilbao "Athletic", bet nākamā "LaLiga" spēle paredzēta 23. janvārī viesos pret "Alaves".

Samazināt izdevumu budžetu "Barcelona" ļāvusi arī brazīlieša Koutinju izīrēšana Birmingemas "Aston Villa", kas segs daļu viņa algas. Koutinju, kurš Francijā ir izgājis medicīniskās pārbaudes un ticis pie darba atļaujas, šovakar FA kausā pret Mančestras "United" (viesos) vēl nespēlēs, toties varētu debitēt sestdien Premjerlīgā – mājās pret to pašu Mančestras "United".

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...

  +1 [+] [-]

, 2022-01-10 21:03, pirms 2 gadiem
Paldies Umtiti,bet viņa apsēstība ar palikšanu klubā man ir neizprotama,džeks jau cik tur divus gadus nav pa īstam ticis pie spēlēšanas,pat tad,kad ir vesels,bet atsakās no jebkādas pārejas.

     [+] [-]

, 2022-01-10 21:12, pirms 2 gadiem
Cirks

  +1 [+] [-]

, 2022-01-10 21:19, pirms 2 gadiem
NilsK rakstīja: Paldies Umtiti,bet viņa apsēstība ar palikšanu klubā man ir neizprotama,džeks jau cik tur divus gadus nav pa īstam ticis pie spēlēšanas,pat tad,kad ir vesels,bet atsakās no jebkādas pārejas.
I need a nauda!

     [+] [-]

, 2022-01-12 17:12, pirms 2 gadiem
..nezinu gan vai viņam baigi naudu vajag, vairāk gan jau tas, ka ir sagurums no futbola, bet likt punktu vēl negribas, tāpēc labāk būt tur, kur jau kādu laiku dzīvo.