Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Tēraudai Insbrukā sestā vieta, Netlaus vien 13.

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tēraudai Insbrukā sestā vieta, Netlaus vien 13.
Endija Tērauda. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šodien Insbrukas trasē Austrijā norisinājušās Eiropas kausa sacensības skeletonā. Sieviešu konkurencē Endija Tērauda ieguva sesto vietu, bet starp vīriešiem Krists Netlaus bija 13. pozīcijā.

Sievietēm uzvarēja Krievijas skeletoniste Alīna Tararičenkova, kura pēc pirmā brauciena par 0,01 sekundi atpalika no itālietes Alesias Kripas, bet sacensību turpinājumā viņas apmainījās vietām. Arī bronzu ieguva Itālijas sportiste. Tikmēr no latvietēm labākā bija Endija Tērauda, kura ierindojās sestajā vietā, uzvarētājai zaudējot 1,07 sekundes. Pēc pirmā brauciena Tērauda bija pat ceturtā, taču otrais brauciens bija neveiksmīgs. Dārta Zunte bija 11. vietā, no uzvarētājas atpaliekot 1,88 sekundes. Kopumā startēja 25 skeletonistes.

Vīriešiem uzvarēja itālietis Amedeo Badžniss, kurš pēc pirmā brauciena ieņēma trešo vietu, tiesa, no tā brīža līdera atpaliekot tikai 0,04 sekundes. Otrajā braucienā viņš bija labākais, izcīnot uzvaru sacensībās. Pirmā brauciena līderis Vladislavs Semjonovs turpinājumā kļūdījās un ierindojās tikai piektajā pozīcijā. Krists Netlaus uzvarētājam zaudēja 1,46 sekundes un bija 13. vietā. Pēc pirmā brauciena latvietis bija devītais, bet otrais brauciens bija pagalam nesekmīgs. Kopumā startēja 39 skeletonisti.

Rīt sportisti Insbrukas trasē dosies vēlreiz.

     [+] [-]

, 2020-01-10 14:44, pirms 4 gadiem
Rīmeni citējot: "itāļi ir kaut ko atraduši..."