Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" mājas spēļu uzvaru sērija pārtrūkst pret "Panthers"

Rolands Eliņš

"Sabres" mājas spēļu uzvaru sērija pārtrūkst pret "Panthers"
Jūhans Lāšons cenšas iedabūt ripu Tima Tomasa sargātajos vārtos
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas spēlē starp Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo „Sabres” un Floridas „Panthers” uzvarētāju pamatlaikā neizdevās noskaidrot, taču pēcspēles metienu sērijā pārāki bija viesi no Floridas (2:1), kuri tādējādi pārtrauca "Sabres" piecu uzvarēto mājas spēļu sēriju.

„Sabres” maču pret līgas 27. vietas īpašnieci „Panthers” aizvadīja pēc neilga piespiedu pārtraukuma, jo iepriekšējā spēle pret „Hurricanes” slikto laikapstākļu dēļ tika pārcelta uz 25. februāri. Pauze gan nepalīdzēja nokārtot uzvaru šodienas mačā, jo Teda Nolana vadītā komanda tikai reizi pārspēja veterānu Timu Tomasu un zaudēja bullīšos.

Zemgus Girgensons spēlēja sev ierastajā pirmajā maiņā un laukumā pavadīja tieši 18 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs metienu pa vārtiem. Tāpat viņa rēķinā arī spēka paņēmiens un viens bloķēts metiens, bet mačs tika noslēgts ar neitrālu lietderības koeficentu.

„Sabres” vadībā šajā spēlē izvirzījās pirmā, kad otrā perioda sākumā Džeimijs Makbeins ātrajā uzbrukumā tika izvirzīts ļoti labā metiena pozīcijā, kuru arī prata eleganti pārvērst vārtu guvumā. Pēc minūtes pārsvaru dubultot lieliska iespēja bija Braienam Flinam, taču viņa izgājienu viens pret viens novērsa 39 gadus vecais vārtsargs Tims Tomass.

Perioda beigās „Panthers” bija iespēja pusminūti spēlēt piecatā pret trijiem, taču lieliski nospēlēja „Sabres” vārtsargs Jūnass Enrūts. Nekādas vārtsarga prasmes gan neglāba „Sabres” trešā perioda vidū, kad ātrā uzbrukuma laikā pie Bufalo vārtiem izcēlās neliels haoss, kuru ar precīzu metienu cauršāva Breds Boizs (1:1).

Boizs iemeta ripu vārtos arī pāris minūtes vēlāk un izdarīja to pēc visiem noteikumiem, tiesa, tiesneši jau bija apturējuši spēli Floridas aizsarga Dmitrija Kuļikova savainojuma dēļ, tādēļ vārti netika ieskaitīti un nācās spēlēt papildlaiku, bet pēc tam izpildīt pēcspēles metienus.

Lai gan Girgensons bullīti neizpildīja, pēcspēles metienos tāpat neiztika bez intrigas, jo otrajā „Panthers” mēģinājumā Žonatans Iberdo iedabūja ripu vārtos, taču tiesneši vārtu guvumu neieskaitīja, jo Iberdo bija ar nūju vārtos iestūmis arī vārtsarga kājsargu, kas pēcspēles metienu laikā nav atļauts. „Panthers” labā gan visu nokārtoja Boizs, kurš iemeta uzvaru nesošu bullīti, tiesa, arī tad sākumā viens no spēles tiesnešiem norādīja, ka pēcspēles metiens palicis nerealizēts.

Līdz ar šo zaudējumu pārtrūkusi „Sabres” piecu mājas spēļu uzvaru sērija, tiesa, zaudējums netraucēja par šī mača pirmo zvaigzni kļūt Enrūtam, kurš atvairīja 34 metienus no 35.

"Blues" turpina iespaidīgi, gūst septīto uzvaru pēc kārtas

Iespējams, „Sabres” paveicies, ka spēle pret „Hurricanes” tika pārcelta uz vēlāku laiku, jo šonakt Karolīnas komanda visai pamatīgi izrēķinājās ar Toronto „Maple Leafs” (6:1). Veseli četri punkti (1+3) Džordana Stāla rēķinā. Nekādas cerības saviem pretiniekiem neatstāja arī Sentluisas „Blues”, uzvarot Kalgari ar 5:0. Šī Sentluisas septītā uzvara pēc kārtas, un tās laikā komandas vārtu attiecība ir 31:12.

Trīs Raiena Geclafa punkti un Tēmu Selanes uzvaras vārtu guvums nodrošinājis „Ducks” uzvaru Nešvilā (4:3), tiesa, tā nebūt nenāca viegli, jo vēl pēc pirmā perioda Anaheima bija iedzinējos ar 0:2. Savukārt Bostonas "Bruins" smagais rietumu izbrauciens turpinājies ar sakāvi pret pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošo "Kings" (2:4). Savu nākamo spēli "Bruins" aizvadīs pret Sanhosē "Sharks", kura šonakt ar 4:1 pieveica "Red Wings"

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Sabres-Panthers1:2 PMDevils-Stars1:0
Hurricanes-Maple Leafs6:1Lightning-Capitals3:4
Predators-Ducks3:4Flames-Blues5:0
Coyotes-Wild1:4Kings-Bruins4:2
Sharks-Red Wings4:1

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 46 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 07:28, pirms 10 gadiem
Tiesneši mierīgi, mazā piektdiena kā nekā. Odiņa līmenī notiesāja.

  +9 [+] [-]

, 2014-01-10 07:51, pirms 10 gadiem
Jirgens Adrians Rozenbergs rakstīja: Zemgim jāsaņemas, citādi šo izīrēs uz Šveici formas uzlabošanai.
tev arī jāsaņemas, citādi nodos tevi Centrālcietuma vepriem dibena pārbaudei!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2014-01-10 08:06, pirms 10 gadiem
Jirgens Adrians Rozenbergs rakstīja: Zinu, centīšos aktīvāk komentēt sporta notikumus. Pēdejas nedeļas laikā mazāk iznāca piesēsties pie datora. darbā bija jāgatavo atskaites, jo drīz brauks no Zviedrijas ġeneraldirektori, audits jātaisa. Pie sevis esmu apņemies, katru dienu vismaz pa 30 komentāriem ierakstīt. Redzēs vai izdosies. Ja ne visās sadaļās, tad vismaz pie hokeja, bbola, sokera, tenisa.
Vācieti atpūties! Nevienu Tava verbālā caureja neinteresē.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-10 08:20, pirms 10 gadiem
Zemgusa stobrs pagaidām klusē...!

     [+] [-]

, 2014-01-10 08:22, pirms 10 gadiem
Gecs labs. Kā jau ierasti šai sezonai.

Torntonam kārtējās divas rezultatīvās piespēles.

     [+] [-]

, 2014-01-10 08:50, pirms 10 gadiem
Škrobe uz Nolanu, Girgensonu, Sabres , Panthers un, protams, visvairāk pašam uz sevi - kārtējā negulētā nakts un - velti. Ja neskaita Sabres skaistos vārtus 1.-ajā periodā un pantēru filigrāno taktiku- pirms bullīšiem izslēdzot t.s. bullīšu speciālistu. Bezmiega marasms... Labi,- tinos uz darbu, čau veči.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 08:56, pirms 10 gadiem
Tarasenko jau piecās spēlēs pēc kārtas rezultatīvs.
Jāsaka ar 13/15 min vidēji spēlē - samērā rezultatīvs.

43 spēlēs (15+13) 28 punkti.

Nenoveicās viņam,ka Hičs vada komandu. Kaut iespējams Hičs viņu izveidos par universālāku spēlētāju. Snaipera dotības viņam ir pat ļoti līmenī. Tagad pie Hiča nākas apgūt arī spēli aizsardzībā.

Man viņa komanda atgādina ko līdzīgu Znara/Vītoliņa komandai.
Kur visi kapā un var veidot rezultātu.

     [+] [-]

, 2014-01-10 09:05, pirms 10 gadiem
Interesanta ziņa vakar, 3 kārtējais Stenlija kausa ieguvējs Brian Rafalski noslēdzis līgumu ar ECHL klubu Florida Everblades, kur nesen spēlēja Kristers Gudļevskis.
Blades Add Three-Time Stanley Cup Winner...

     [+] [-]

, 2014-01-10 09:10, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Interesanta ziņa vakar, 3 kārtējais Stenlija kausa ieguvējs Brian Rafalski noslēdzis līgumu ar ECHL klubu Florida Everblades, kur nesen spēlēja Kristers Gudļevskis.
http://floridaeverblades.com/blades-add-three-time-stanley-cup-winner-rafalski/
Nevar saprast,kam tas viņam vajadzīgs.
Ķipa kā smēķētājs met smēķēšanu,tā viņš pakāpeniski iet prom no hokeja Karjera jau beigusies - tā savam priekam uzspēlēt !

  +1 [+] [-]

, 2014-01-10 09:21, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Nevar saprast,kam tas viņam vajadzīgs.
Ķipa kā smēķētājs met smēķēšanu,tā viņš pakāpeniski iet prom no hokeja Karjera jau beigusies - tā savam priekam uzspēlēt !
domā viegli...?
smagi ir ar tām visām beigšanām...

     [+] [-]

, 2014-01-10 09:26, pirms 10 gadiem
Sentluisai jau 7. uzvara pēc kārtas, Karolīnai piektā. Situācija Metropolitēnā beidzot sāk atdzīvoties.
Kārlailam steidzīgi jāsāk izvest audzināšanas darbu. Ja kāds TML līdzjūtējs sezonas sākumā cerēja, ka nu tikai būs, tad izskatās, ka nekas nebūs.
Bostonai Pacifikas izbraukums nav izdevies, interesanti, ka divu OS izlašu galveno vārtsargu sacensībā uzvar Kviks.
Točkas svilinātājs nedaudz pieklusis, pēdējās 7 spēlēs veseli 1 vārti, acīmredzot gatavojas Sočiem pēc individuālas programmas, gluži kā Ilaiša.

     [+] [-]

, 2014-01-10 09:27, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Tarasenko jau piecās spēlēs pēc kārtas rezultatīvs.
Jāsaka ar 13/15 min vidēji spēlē - samērā rezultatīvs.

43 spēlēs (15+13) 28 punkti.

Nenoveicās viņam,ka Hičs vada komandu. Kaut iespējams Hičs viņu izveidos par universālāku spēlētāju. Snaipera dotības viņam ir pat ļoti līmenī. Tagad pie Hiča nākas apgūt arī spēli aizsardzībā.

Man viņa komanda atgādina ko līdzīgu Znara/Vītoliņa komandai.
Kur visi kapā un var veidot rezultātu.
Nenoveicās, ka tika labā komandā ar labu treneri. Tavs psihums ar to, ka krieviem neļauj NHL darīt ko vien pagadās pārkāpj saprāta robežas.

     [+] [-]

, 2014-01-10 09:39, pirms 10 gadiem
Nesaprotu, par ko stāsts. Par tik veiksmīgu un sabalansētu komandu, kādu ir izveidojis Ārmstrongs, dažs labs cits var tikai sapņot. Izskatās, ka šosezon Sentluisa varētu Rietumos mest izaicinājumu pašai Čikāgai, ko reg. sezonā viņi jau dara. Tarasenko pēdējās 8 spēlēs 14 punkti, manā uztverē progresa ziņā otrais krievs aiz Malkina.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-10 09:43, pirms 10 gadiem
Leflērs rakstīja: Nesaprotu, par ko stāsts. Par tik veiksmīgu un sabalansētu komandu, kādu ir izveidojis Ārmstrongs, dažs labs cits var tikai sapņot. Izskatās, ka šosezon Sentluisa varētu Rietumos mest izaicinājumu pašai Čikāgai, ko reg. sezonā viņi jau dara. Tarasenko pēdējās 8 spēlēs 14 punkti, manā uztverē progresa ziņā otrais krievs aiz Malkina.
Mhm, bet Kovaļčuks ir Misters Regress. Domāju, ka viņš ir kārtīgs vecis, kuru vieglā nauda nesalauzīs, bet tā ir kā ir.

     [+] [-]

, 2014-01-10 09:53, pirms 10 gadiem
kino rakstīja: Mhm, bet Kovaļčuks ir Misters Regress. Domāju, ka viņš ir kārtīgs vecis, kuru vieglā nauda nesalauzīs, bet tā ir kā ir.
Krievi paši runā, ka Kovaļčuks kopā ar Tihonovu trenējas Sočiem pēc atsevišķas programmas. Visa SKA komanda patlaban esot " fiziskā bedrē", jo esot sp.formas augstākais punkts jāsasniedz tikai uz Gagarina PO. Tāpēc arī šobrīd kāš visiem pēc kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 09:55, pirms 10 gadiem
Leflērs rakstīja: Nesaprotu, par ko stāsts. Par tik veiksmīgu un sabalansētu komandu, kādu ir izveidojis Ārmstrongs, dažs labs cits var tikai sapņot. Izskatās, ka šosezon Sentluisa varētu Rietumos mest izaicinājumu pašai Čikāgai, ko reg. sezonā viņi jau dara. Tarasenko pēdējās 8 spēlēs 14 punkti, manā uztverē progresa ziņā otrais krievs aiz Malkina.
Kā tu domā,ja Girgis tiktu pie Hiča,kā ietu ? Tajā konkurencē un prasībās no trenera puses ? Tiktu vispār sastāvā ? Es šaubos. Tādas lietas kā nākotnes vārdā un avansā pie viņa neiet krastā.
Par to ir stāsts. Ka citā komandā spēlētu krietni vairāk.
Neiet runa par pašu komandu.
Tā noteikti ir stipra un var paveikt daudz. Un iespējams arī Tarasenko tur jūtās kā zivs ūdenī.
Gribas tev pajautāt - cik superzvaigznes ir dzimušas,izveidojušās pie Hiča ? Tikai nesauc Nešu. Un kādus aizvēsturiskos tarakānus.

Tāpat pie Znara,cik līgas zvaigznes ir dzimušas ?
Karsums ?

  -3 [+] [-]

, 2014-01-10 10:02, pirms 10 gadiem
Girgensons pie Hitčkoka sēdētu AHL. Neredzu, ka viņš varētu kaut ko vairāk kā epizodiski darīt komandā, kas reāli cīnīsies par kausu. slikts viņš nav, bet Blues komandā nav vietas viņam

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:04, pirms 10 gadiem
SC cītīgi lasa komentārus, Rubulis jau uzskribilējis rakstiņu par Rafalski

p.s.
varu vēl padod ziņu priekš viena raksta, tik saiti paši meklējat:
A.Cipruss kļuvis pametis Baltica un kļuvis par Kurbada galveno treneri!

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:06, pirms 10 gadiem
Jusper rakstīja: Girgensons pie Hitčkoka sēdētu AHL. Neredzu, ka viņš varētu kaut ko vairāk kā epizodiski darīt komandā, kas reāli cīnīsies par kausu. slikts viņš nav, bet Blues komandā nav vietas viņam
sakars nulle

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:08, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Viņš nav Blues komandā
bet Hičkoks ir tāpēc pliki spriest kā pie hitčkoka kā aizsardzības speca spēlēt būtu arī nevar. Hitčkok ir Blues un ja Girgensons būtu pie Blues tad nekas nebūtu

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:08, pirms 10 gadiem
Jusper rakstīja: Girgensons pie Hitčkoka sēdētu AHL. Neredzu, ka viņš varētu kaut ko vairāk kā epizodiski darīt komandā, kas reāli cīnīsies par kausu. slikts viņš nav, bet Blues komandā nav vietas viņam
Viņš nav Blues komandā,kā būtu,var minēt. Bet noteikti,ka būtu daudz grūtāk kā tagadējā komandā un Nolana paspārnē.

Tāpat kā Barkovam,Makkinonam utt.
Tie arī pastarīšu komandās spēlē,kur nav tik izteiktas konkurences.
Tāpat kā laukumā tiek var teikt lielā daļā avansā un nākotnes vārdā.
Kaut noteikti tos avansus arī atpelna.

Šosezon Blues draftā pirmajā kārtā 3 prospekti. Kanādietis,Zviedrs,Slovāks.
Neviens no tiem ne uz spēli nav ticis. Cik noprotu tad ar Slovāku tas nav iespējams,jo tas spēlē KHL.

Jaunajiem tur iet ļoti plāni.

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:10, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Viņš nav Blues komandā,kā būtu,var minēt. Bet noteikti,ka būtu daudz grūtāk kā tagadējā komandā un Nolana paspārnē.

Tāpat kā Barkovam,Makkinonam utt.
Tie arī pastarīšu komandās spēlē,kur nav tik izteiktas konkurences.
Tāpat kā laukumā tiek var teikt lielā daļā avansā un nākotnes vārdā.
Kaut noteikti tos avansus arī atpelna.

Šosezon Blues draftā pirmajā kārtā 3 prospekti. Kanādietis,Zviedrs,Slovāks.
Neviens no tiem ne uz spēli nav ticis. Cik noprotu tad ar Slovāku tas nav iespējams,jo tas spēlē KHL.

Jaunajiem tur iet ļoti plāni.
Neaizmirsti, ka Tarasenko Blues nināca jau kritni nobriedušākā vecumā.

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:11, pirms 10 gadiem
Blues jaunajiem patiešām tagad nav vietas... pārbūves sezonās pirms un mazliet pēc 2004-05 (laikam) gada lokauta jaunie varēja spēlēt. pēdējais laiks iegūt kausu...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:13, pirms 10 gadiem
Jusper rakstīja: Blues jaunajiem patiešām tagad nav vietas... pārbūves sezonās pirms un mazliet pēc 2004-05 (laikam) gada lokauta jaunie varēja spēlēt. pēdējais laiks iegūt kausu...
Stipri šaubos Hičkoks nav Znaroks Un nekad nebūs.
Tāds Vorobjovs iekš NHL. Ja salīdzina ar KHL.
Arī jau vecs ar novecojušu domu uz hokeju. Un visiem panākumiem vēsturē.

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:14, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Šosezon Blues draftā pirmajā kārtā 3 prospekti. Kanādietis,Zviedrs,Slovāks.
Neviens no tiem ne uz spēli nav ticis. Cik noprotu tad ar Slovāku tas nav iespējams,jo tas spēlē KHL.

Jaunajiem tur iet ļoti plāni.
Es nedaudz neiebraucu. Šosezon drafts tik būs, 2013.gadā Sentluisai pirmajā kārtā vispār nebija nevienas izvēles...

par beidzamo piekrītu, tā nav tā komanda, kur jaunie tiek pie šprices avansā!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:15, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Es nedaudz neiebraucu. Šosezon drafts tik būs, 2013.gadā Sentluisai pirmajā kārtā vispār nebija nevienas izvēles...

par beidzamo piekrītu, tā nav tā komanda, kur jaunie tiek pie šprices avansā!
Labi labi,piekasījies.

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:18, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Labi labi,piekasījies.
tak pasaki uzvārdus, kas tie tādi ir vismaz - kanādietis, zviedrs, slovāks, kas netiek spēlēt?

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:22, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: tak pasaki uzvārdus, kas tie tādi ir vismaz - kanādietis, zviedrs, slovāks, kas netiek spēlēt?
Alexander Wennberg (C/W)
Kerby Rychel (LW)
Marko Dano (C/W)

Divi no tiem briest Eiropā un netiek saukti par katru cenu uz fārmiem un CHL. Tur nu gan jāsaka malači visiem attiecīgajiem.
Labāk piesaistīt jau gatavus spēlētājus. Zviedrs šajā JPČ nogrieza solīdi. Arī SHL spēlē visai rezultatīvi. Izskatās ka izteikts vārtu guvējs - pie Hiča ? Tiks pāraudzināts ! Neizcelties no kolektīva.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-10 10:26, pirms 10 gadiem
Jūhans Lāšons

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:26, pirms 10 gadiem
Соин: Если Знарок сказал, то придется выигрывать 11 раз

Šis te labais. A jūs te- Putins,Putins.

     [+] [-]

, 2014-01-10 10:28, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Alexander Wennberg (C/W)
Kerby Rychel (LW)
Marko Dano (C/W)

Divi no tiem briest Eiropā un netiek saukti par katru cenu uz fārmiem un CHL. Tur nu gan jāsaka malači visiem attiecīgajiem.
Labāk piesaistīt jau gatavus spēlētājus. Zviedrs šajā JPČ nogrieza solīdi. Arī SHL spēlē visai rezultatīvi. Izskatās ka izteikts vārtu guvējs - pie Hiča ? Tiks pāraudzināts ! Neizcelties no kolektīva.
tagad skaidrs, kas par pigoriem tev - tie visi ir Columbus Blue Jackets prospekti
Hičkoks ko trenē?

  -1 [+] [-]

, 2014-01-10 10:30, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: tagad skaidrs, kas par pigoriem tev - tie visi ir Columbus Blue Jackets prospekti
Hičkoks ko trenē?
Pareizāk - ko Hičkoks trenēs ! Un - vai trenēs ! Noteikti,ka kādus trenēs,trenē,bet vai šos,liels jautājums.
1 2 46 komentāri