Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kārlailam pozitīvs antigēnu tests pirms cīņas pret Porziņģi

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kārlailam pozitīvs antigēnu tests pirms cīņas pret Porziņģi
Riks Kārlails un Kristaps Porziņģis 2020. gada 5. februārī. Foto: USA Today/Scanpix

"Indiana Pacers" galvenajam trenerim Rikam Kārlailam ceturtdien, 9. decembrī, reģistrēts pozitīvs antigēnu tests, tādēļ vēl nav zināms, vai viņš varēs piedalīties piektdienas spēlē pret savu bijušo komandu "Dallas Mavericks".

Kārlails kļuvis par kārtējo NBA pārstāvi, kurš nokļuvis līgas veselības un drošības protokolos. Pagaidām pozitīvs bijis tikai ātrais – antigēnu – tests, savukārt PCR testa rezultāts būs zināms piektdien no rīta.

Sešdesmit divus gadus vecais speciālists 13 sezonas bija “Mavericks” galvenais treneris (2008-2021). Kārlaila trešajā sezonā Dalasā “rikšotāji” pirmo reizi triumfēja NBA čempionātā, bet 2019. gadā komandai pievienojās Kristaps Porziņģis.

Vasarā “Mavericks” šķīrās no ilggadējā trenera, viņa vietā uzaicinot Džeisonu Kidu. Kārlails atgriezās “Pacers” – Indiānas pavalsts klubā, kuru trenēja no 2003. no 2007. gadam, bet vēl agrāk trīs sezonas tajā strādāja kā asistents (1997-2000).

“Pacers” ar bilanci 11-16 ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, kamēr “Mavericks” ar uzvaru un zaudējumu attiecību 12-12 ieņem septīto pozīciju Rietumos.

     [+] [-]

, 2021-12-10 20:26, pirms 2 gadiem
A žēl, labprāt paskatītos kā Porziņģis Kārlailam pa tāfeli sadod, tomēr pie Brieža savulaik trenējās un garāks arī. Neko darīt, nākamreiz. Varbūt tā vietā ar Polu bračkām var sarunāt?