Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: "Severstal" - "Dinamo" 4:2 (spēle beigusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Teksta tiešraide: "Severstal" - "Dinamo" 4:2 (spēle beigusies)
Iļja Proskurjakovs. Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā tiekas pret Čerepovecas "Severstal", kam pirms piecām dienām zaudēja mājās. Salīdzinot ar iepriekšējo maču, "Dinamo" sastāvā pa vienai izmaiņai katrā līnijā.

Čerepovecas "Severstal" - Rīgas "Dinamo"

Vārti: 08:14 Viharevs 1:0, 22:30 Morozovs (Liška, vair.) 2:0, 42:10 Provoļņevs (Garejevs, vair.) 3:0, 46:13 Dzierkals (Sotnieks) 3:1, 53:23 Indrašis (Lipons, Bukarts) 3:2, 55:19 Lalonds (Provoļņevs, Kapustins, vair.) 4:2
Soda minūtes: 11:58
Vārtsargi: Vladislavs Podjapoļskis - Iļja Proskurjakovs (no 23:58 Staņislavs Gaļimovs)

60’ Spēle beigusies.

56’ Čerepovecas “Severstal” iemet vairākumā - 4:2. Spēcīgs Šona Lalonda metiens no zilās līnijas.

55’ Rīdzinieki paliek mazākumā, jo Džeisī Liponam papildus divas minūtes par kautiņa aizsākšanu. Pēc tam Ondržejs Vitāseks nopelna divas minūtes par klupināšanu un vēl divas par runāšanu ar tiesnesi. Jāspēlē trijatā.

54’ Rīgas “Dinamo” iemet sekundi pēc vairākuma beigām un samazina deficītu - 2:3. Miks Indrašis turpina savu rezultativitātes sēriju - viņam punkti astoņās spēlēs pēc kārtas. Tieši pirms vārtiem ass spēka paņēmiens pret Rihardu Bukartu, un pēc vārtiem Džeisī Lipons izvicina dūres ar Bukarta pāridarītāju Antonu Sizovu.

52’ Bīstama spēle ar augstu paceltu nūju pret Mārtiņu Dzierkalu, un rīdzinieki tagad varēs darboties vairākumā.

51’ Mazākums izturēts. Rīgas “Dinamo” vēl deviņas ar pusi minūtes, lai izglābtos.

49’ Jevgeņijs Gračovs - neīstajā laikā un vietā. Pārkāpums aiz saviem vārtiem. Rīdziniekiem mazākums.

47’ Rīgas “Dinamo” izdodas vienu ripu atspēlēt - 1:3. Ceturtos vārtus sezonā gūst Mārtiņš Dzierkals. Kristapa Sotnieka piespēle, Dzierkals pieliek nūju un vienā pieskārienā pārvirza ripu tuvajā stūrī.

43' Čerepovecas “Severstal” izmanto izdevīgos apstākļus un palielina pārsvaru - 3:0. Ļoti interesanta epizode. Staņislavs Gaļimovs glābj, bet ripa paliek guļošajam vārtsargam uz muguras. Vladislavs Provoļņevs izmanto situāciju un iebaksta ripu vārtos.

42’ Rīgas “Dinamo” paliek trijatā. Tikpat dumjš noraidījums - Ondržejs Vitāseks saskrienas ar vārtsargu.

41’ Cik ātri sākās, tik ātri arī beidzās vairākums. Deniss Paršins iesit pretiniekam ar nūju pa vārīgāko vietu un nopelna 5+20 minūšu sodu. Vai te aiziet cerības uz uzvaru?

41’ Sācies trešais periods.

40’ Noslēgusies otrā trešdaļa.

40’ Divas sekundes pirms pauzes pārkāpums pret Pāvelu Černovu. Trešo periodu Rīgas “Dinamo” varēs sākt vairākumā.

39’ Mazākums izturēts, Rīgas “Dinamo” spēlē pilnā sastāvā.

37’ Spēle ar augstu paceltu nūju liek uz noraidīto soliņu doties Jānim Švanenbergam.

34’ Vēl viens moments Rihardam Bukartam, tomēr ripa aizspurdz gar vārtu tuvo stabiņu. Atkal nekā...

27’ Rīdzinieki pilnā sastāvā. Neilgi pēc otrajiem vārtiem Iļju Proskurjakovu nomainīja Staņislavs Gaļimovs, bet viņš mazākuma pārbaudi izturēja.

25’ Kristaps Zīle atstāj Rīgas “Dinamo” mazākumā.

23’ Čerepovecas “Severstal” dubulto pārsvaru - 2:0. Vispirms rīdzinieki aizskrien pretuzbrukumā, bet Džeisī Lipona piespēle neatrod Jāni Švanenbergu. Seko uzbrukums otrā virzienā, ar pirmo metienu galā tiek Iļja Proskurjakovs, bet atlēkušo ripu ērti vārtos raida Jegors Morozovs.

21’ Nesekmīgs ievads Rīgas “Dinamo” - pretiniekiem jau pirmais uzbrukums beidzas ar bīstamu momentu, un rīdzinieku kapteinis Lauris Dārziņš dodas uz noraidīto soliņu.

21’ Sācies otrais periods.

20’ Noslēgusies pirmā trešdaļa.

17’ Mārtiņš Dzierkals ielido pretinieku zonā, bet seko neprecīza piespēle un pretuzbrukums trijatā pret diviem. Par laimi rīdziniekiem asa piespēle gar vārtiem nepārvēršas metienā.

13’ Mazākums izturēts, Rīgas “Dinamo” spēlē pilnā sastāvā. Divas minūtes bez dižiem draudiem pie Iļjas Proskurjakova cietokšņa.

11’ Cīnoties pie apmales, divas minūtes saņem Rīss Skārlets.

9’ Kas par momentu panākt izlīdzinājumu, bet - pēc Mārtiņa Dzierkala metiena laukuma saimniekus glābj Vladislavs Podjapoļskis.

9’ Čerepovecas “Severstal” pēc mazākuma aizskrien pretuzbrukumā un panāk 1:0. Nevienam nav pa spēkam panākt Denisu Viharevu, kurš iemet tuvajā stūrī virs vārtsarga pleca. Viharevam piektie vārti sezonā.

9’ Vairākumā visas divas minūtes nospēlē viens virknējums. Neko vairāk par Metjū Majones metienu no zilās līnijas un Mika Indraša diviem neprecīziem metieniem izveidot gan neizdodas.

7’ Rīgas “Dinamo” tiek pie interesanta vairākuma. No neērtā satvēriena met Lauris Dārziņš, bet sāncenšu vārtsargs Vladislavs Podjapoļskis kopā ar ripu aizslīd aiz saviem vārtiem. Viņš ripu piespiež tikai tad, par ko saņem divas minūtes par laika vilcināšanu.

4’ Pirmās četras minūtes aizvadītas bez pauzēm. Rīdzinieki izcīna ripu stūrī, nekavējoties seko piespēle, un no vārtu priekšas met Rihards Bukarts. Mājiniekus izglābj vārtsargs.

1’ Spēle ir sākusies, un atklāšanas iemetienā Andrejs Aleksejevs pieveic Miku Indraši, izcīnot pirmā uzbrukuma tiesības Čerepovecas “Severstal”.

17:37 Iepriekšējā spēlē Rīgas "Dinamo" pārsteidza un viesos ar 4:3 bullīšos pieveica Sanktpēterburgas SKA. Tad vārtus sargāja Staņislavs Gaļimovs, šoreiz vārtu drošība nodota Iļjam Proskurjakovam. Aizsardzībā Džordana Mareja vietā ielikts Tonijs Sunds, bet uzbrukumā Dāvida Levina vietā stājies Rihards Bukarts. Kā centra uzbrucējs šoreiz spēlēs 19 gadus vecais Jānis Švanenbergs, kurš iepriekš izmantots pa malu.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Iļja Proskurjakovs (Staņislavs Gaļimovs); Ondržejs Vitāseks - Kristaps Sotnieks, Roberts Mamčics - Metjū Majone, Ernests Ošenieks - Kristaps Zīle, Tonijs Sunds - Rīss Skārlets; Džeisī Lipons - Miks Indrašis - Lauris Dārziņš, Rihards Bukarts - Pāvels Černovs - Deniss Paršins, Gļebs Zirjanovs - Jānis Švanenbergs - Jevgeņijs Gračovs, Emīls Ģēģeris - Daniels Bērziņš - Mārtiņš Dzierkals

     [+] [-]

, 2020-12-09 17:52, pirms 3 gadiem
Tiesraide seit - https://www.hokejatv.com/index/spel...

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:14, pirms 3 gadiem
4-1 prognozēju

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:16, pirms 3 gadiem
Viens metiens viens gols,utainā penša statistika pēc rezultāta 1:0.

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:31, pirms 3 gadiem
Iesaku izlasīt, jo ļoti interesants raksts par Kolhoza līgu.
https://sportapils.com/2020/12/09/k...

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:37, pirms 3 gadiem
Musejie jau otro speli rada sakarigaku hokeju un 11 latvieshi uz laukuma.

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:40, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Musejie jau otro speli rada sakarigaku hokeju un 11 latvieshi uz laukuma.
Atzīstos, ka spēli neskatos, bet kā var nosaukt par sakarīgu hokeju, ja uz tablo iepretim komandas iespētajam ir apaļa nulle?

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:43, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Atzīstos, ka spēli neskatos, bet kā var nosaukt par sakarīgu hokeju, ja uz tablo iepretim komandas iespētajam ir apaļa nulle?
Ta sporta gadas, bet pec speles musejie labak izskatas, spiezh zonaa un grib uzvaret un izskatas, ka ari bedzot tic, ka var uzvaret.

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:44, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Atzīstos, ka spēli neskatos, bet kā var nosaukt par sakarīgu hokeju, ja uz tablo iepretim komandas iespētajam ir apaļa nulle?
Nerunāšu unikāli par šo maču bet vispārīgi - vai sakarīgs hokejs ir tikai rezultatīvs? Jo paklausoties intervijas ar treneriem (ne tikai RD treneriem, bet pasaules hokeja treneriem) - vismaz tiem pie sirds labāk iet 1:0,2:1, kā 5:4. Jeb varbūt, tavā izpratnē sakarīgs hokejs ir tikai 5:0?

  +3 [+] [-]

, 2020-12-09 18:46, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Nerunāšu unikāli par šo maču bet vispārīgi - vai sakarīgs hokejs ir tikai rezultatīvs? Jo paklausoties intervijas ar treneriem (ne tikai RD treneriem, bet pasaules hokeja treneriem) - vismaz tiem pie sirds labāk iet 1:0,2:1, kā 5:4. Jeb varbūt, tavā izpratnē sakarīgs hokejs ir tikai 5:0?
Man labāk patīk ,čekista utainās un židu varzas, skaistie zaudējumi, kā līdz šim.

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:58, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Man labāk patīk ,čekista utainās un židu varzas, skaistie zaudējumi, kā līdz šim.
Tu, suka smirdīgais, tie 11 letiņi, kas ir laukumā arī tev ir žīdi un čekisti?
Sen laikam neviens tev nav feisu riktējis...

     [+] [-]

, 2020-12-09 18:59, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Nerunāšu unikāli par šo maču bet vispārīgi - vai sakarīgs hokejs ir tikai rezultatīvs? Jo paklausoties intervijas ar treneriem (ne tikai RD treneriem, bet pasaules hokeja treneriem) - vismaz tiem pie sirds labāk iet 1:0,2:1, kā 5:4. Jeb varbūt, tavā izpratnē sakarīgs hokejs ir tikai 5:0?
Nē, tā nav, bet vienmēr paturu prātā divus teicienus hokeja sakarā:
1. Labāk uzvara sūdīgā spēlē, nekā skaists zaudējums;
2 . Hokejā skaists ir tikai rezultāts uz tablo, kurš vēsta, ka mana komanda uzvar vismaz ar vienu vārtu pārsvaru, bet viss pārējais ir lirika.

  +4 [+] [-]

, 2020-12-09 19:01, pirms 3 gadiem
uldis2014 rakstīja: Uzvarēs mūsējie,ja vārtsargs nebūs caurums,kāpēc nelika vārtos Gaļimovu pēc iepriekšējiem varoņdarbiem. Tas man nav saprotams
Kāda varētu būt cena ekskluzīva DR vārtsarga kreklam, ja aizmugurē būtu rakstīts цаурумс ?

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:05, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē, tā nav, bet vienmēr paturu prātā divus teicienus hokeja sakarā:
1. Labāk uzvara sūdīgā spēlē, nekā skaists zaudējums;
2 . Hokejā skaists ir tikai rezultāts uz tablo, kurš vēsta, ka mana komanda uzvar vismaz ar vienu vārtu pārsvaru, bet viss pārējais ir lirika.
2, protams, ļoti labi teicieni, taču runa bija par sakarīgu nevis skaistu vai labu spēli. Sakarīga spēle automātiski nenozīmē uzvaru. Sakarīga spēle ir - maz kļūfu, precīzas piespēles, momentu veidošana. Laba - skaista spēle, tas jau ir nākamais solis. Un... sportam seko ilgi - piekritīsi, ka reizēm ne tikai hokejā bet sportā kā tādā mēdz zaudēt sliktāk spēlējošā komanda - vienkārsi palīdz apstākļu sakritības.

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:07, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Man labāk patīk ,čekista utainās un židu varzas, skaistie zaudējumi, kā līdz šim.
mazohists, kas mazohists - baudu sagādā vērot to, kas riebjās. Visur meklē čekistus un žīdus - tas nekas, ka šodien sastāvā ir 6 krievi, 11 latvieši, čehs, kanādieši...Žīda nav un krievi nav pat trešdaļa komandas. Ko tu darītu ja uzzinātu, ka tava uzņēmuma nauda nāk no Krievijas? uzrakstītu atlūgumu?

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:14, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Tu, suka smirdīgais, tie 11 letiņi, kas ir laukumā arī tev ir žīdi un čekisti?
Sen laikam neviens tev nav feisu riktējis...
Sūkā pats tu smirdīgais ostītāj.

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:15, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: 2, protams, ļoti labi teicieni, taču runa bija par sakarīgu nevis skaistu vai labu spēli. Sakarīga spēle automātiski nenozīmē uzvaru. Sakarīga spēle ir - maz kļūfu, precīzas piespēles, momentu veidošana. Laba - skaista spēle, tas jau ir nākamais solis. Un... sportam seko ilgi - piekritīsi, ka reizēm ne tikai hokejā bet sportā kā tādā mēdz zaudēt sliktāk spēlējošā komanda - vienkārsi palīdz apstākļu sakritības.
Tāpēc jau mēs mīlam komandu sporta veidus, ka ne vienmēr uzvar potenciāli spēcīgākās. Protams, ja vien spēle bijusi godīga.

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:16, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: mazohists, kas mazohists - baudu sagādā vērot to, kas riebjās. Visur meklē čekistus un žīdus - tas nekas, ka šodien sastāvā ir 6 krievi, 11 latvieši, čehs, kanādieši...Žīda nav un krievi nav pat trešdaļa komandas. Ko tu darītu ja uzzinātu, ka tava uzņēmuma nauda nāk no Krievijas? uzrakstītu atlūgumu?
Man neriebjās tā, čekista utaino un žīdu varza,man patīk ka viņi skaisti zaud.

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:20, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Man neriebjās tā, čekista utaino un žīdu varza,man patīk ka viņi skaisti zaud.
Kurš normāls cilvēks apsaukā to, kas viņam neriebjas?

  +1 [+] [-]

, 2020-12-09 19:28, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kurš normāls cilvēks apsaukā to, kas viņam neriebjas?
Es!

  -2 [+] [-]

, 2020-12-09 19:47, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Es!
Tad jau tu neatpaliec no nēģeriem, kam viņa meiča ir viņa kuce

  -2 [+] [-]

, 2020-12-09 19:47, pirms 3 gadiem
Nu lūdzu ..TV 3..aizvāciet to izbijošo caurumu...zb..vairāk par dinamo neveiksmēm

  -1 [+] [-]

, 2020-12-09 19:51, pirms 3 gadiem
Ķiveres kratītājs .
Ej nah masala...

     [+] [-]

, 2020-12-09 19:56, pirms 3 gadiem
Kāds ščots?
Savādāk nevar prasīt,šeit nesapratīs.

     [+] [-]

, 2020-12-09 20:28, pirms 3 gadiem
Jūs paši visi no ģerevņas esat! Pateikšu Viktora Tihonova vārdiem -noraidījumi meistarības trūkums un fiziskā atpalicība šiem 30gadniekiem.

     [+] [-]

, 2020-12-09 21:11, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tad jau tu neatpaliec no nēģeriem, kam viņa meiča ir viņa kuce
nē, es tik Tjomu apsaukā, bet viš man neriebjas