Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidē pārraidīs Kļičko cīņu pret Vahu

Jānis Pārums

VSB tiešraidē pārraidīs Kļičko cīņu pret Vahu
Vladimirs Kļičko un Mariušs Vahs
Foto: AFP/Scanpix

Šajā svētdienā, 11.novembrī "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) pārraidīs ukraiņa Vladimira Kļičko cīņu, aizstāvot Pasaules Boksa Asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa Federācijas (IBF) un Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) titulus smagajā svarā ar poli Mariušu Vahu! Nenokavējiet titula cīņu 11. novembrī plkst. 0:10.

Vladimirs Kļičko pret Mariušu Vahu

36 gadus vecais Vladimirs Kļičko ir jaunākais no brāļiem Kļičko - Vitālijs ir 41 gadu vecs. Kopš 2005.gada Vladimirs savus titulus ir aizstāvējis 12 reizes. IBF, WBO un IBO vēsturē Vladimirs ir visilgāk valdījušais smagsvars. Savās pēdējās cīņās ukrainis 4.raundā nokautēja francūzi Žanu-Marku Mormeku un 6.raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja amerikāni Toniju Tompsonu. Vladimirs savā 61 profesionālajā cīņā izcīnījis 58 uzvaras. Pēdējo zaudējumu jaunākais Kļičko piedzīvoja 2004.gadā, kad piekāpās amerikānim Lamonam Brūsteram.

Mariušs Vahs ir 32 gadus vecs poļu bokseris, kurš pagaidām uzvarējis visās 27 profesionālajā cīņās. Šogad Vahs aizvadījis tikai vienu cīņu – martā polis ar tehnisko nokautu uzvarēja amerikāni Taju Fīldsu. Pēc savu tautiešu Alberta Sosnovska un Tomaša Adameka zaudējumiem Vitālijam Kļičko, Vahs ir solījies kļūt par pirmo poli, kurš beidzot uzvarēs kādu no brāļiem. Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.

Eksperts par cīņu

Elvis Mihaiļenko par cīņu: "Nedomāju, ka Kļičko ir lielas iespējas zaudēt šo cīņu. Vahs ar nokautu ir vinnējis mazāk kā pusi savu cīņu, tas nozīmē kā stipri sist polis nevar. Jaunākajam Kļičko nepatīk, ka viņu spiež atpakaļ, bet tik liels bokseris kā polis nav spējīgs uz lielu presingu. Vaham nav bijuša neviena tā pa īstam nopietna pretinieka. Domāju, ka Kļičko nokautēs Vahu kaut kur starp sesto un astoto raundu. Bet pat, ja polis noturēsies, ukrainim vajadzētu uzvarēt pēc punktiem.

Informāciju sagatavoja:
Viasat Sport Baltic

  +2 [+] [-]

, 2012-11-09 13:36, pirms 11 gadiem
Mačs ir naktī no sestdienas uz svētdienu 00:10. It kā jau rakstā viss pareizi uzrakstīts, taču lasot to rodas sajūta, ka mačs ir svētdienas vakarā.

     [+] [-]

, 2012-11-09 16:27, pirms 11 gadiem
Man tas pats jautajums paceelaas!
Ar tada izmera pretinieku vel nav cinijies Klichko.

     [+] [-]

, 2012-11-09 23:54, pirms 11 gadiem
uzliku 100 uz zem 8.5 raundiem,ja Klicho nespeeleetos vinjam vajadzeetu sho tefteli samizaat jau 3shajaa,bet taakaa Klichko zina,ka ir garlaiciigs un cilveki izmet lielu naudu parcīņu,kas ir liels izsmiekls 3 tituliem..
šis čalis jau pēc 4tā raunda nevarēs pavilkt aleposcaur muti,redzees vai vsp vares izmest viegli roku,un vladimira stikla žoklim sheit toknekas nekaitees,uzburta statistika,viegla pastaiga,ceru uz vieglu naudu..