Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Tipsarevičs: "Spēlēju sliktāk nekā šausmīgi"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tipsarevičs: "Spēlēju sliktāk nekā šausmīgi"
Janko Tipsarevičs
Foto: PA Wire/Scanpix

Serbijas tenisa otrais numurs pēc ceturtdien piedzīvotās otrās sagrāves Londonā notiekošajā sezonas finālturnīrā atzina, ka nospēlējis draņķīgi, toties vismaz kortā uzvedies pozitīvi.

"Spēlēju sliktāk nekā šausmīgi. Taču kortā uzvedos kārtīgi, nedauzu raketi, spēlē atdodu visu, kas man ir," pēc otrā bezcerīgā zaudējuma izteicās Janko Tipsarevičs. "Jūtos labi, taču slimība nozīmē to, ka nav treniņu. Žēl, ka neesmu spējīgs Londonā nospēlēt savu labāko tenisu, taču šeit nokļūt ir ļoti grūti."

Tipsarevičs "ATP World Tour Finals" kvalificējies pirmo reizi. Tiesa, Londonā viņš spēlē tāpēc, ka Rafaels Nadals sezonu priekšlaicīgi beidza savainojuma dēļ. Pirmajos divos mačos pret Rodžeru Federeru un Huanu Martinu Del Potro Tipsarevičs spēja uzvarēt četrus geimus (katrā mačā).

Zīmīgi, ka Tipsarevičs, kurš plašu publicitāti izpelnījās pēc izstāšanās pusotru geimu pirms zaudējuma Parīzē Ježijam Janovičam, ceturtdien pēc sagrāves pret Del Potro uzreiz ar Twitter starpniecību teica, ka vēl vienā spēlē viņam izdevies izturēt vairāk par stundu...

Tipsarevičs jau pirms turnīra paziņoja, ka nav optimālā kondīcijā, taču rezervistu savā vietā spēlēt nav palaidis. Un tam ir savs iemesls – par spēlēšanu Londonā, pat neuzvarot nevienā mačā, katrs tenisists saņem 130 000 dolāru. Tikpat var iegūt par vienu uzvaru. Sestdien Tipsarevičam pēdējais mačs pret Davidu Fereru.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2012-11-09 00:45, pirms 11 gadiem
Nu nekas,gan jau nākamgad. Simpatizē šis tenisist,otrais sets bija vismaz nedaudz skatāmāks,bet neko,gan jau atgūsies un vēl labākā spēle priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja