Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam 1+1 zaudējumā, Ķēniņš palīdz uzvarēt ''Lausanne''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Freibergam 1+1 zaudējumā, Ķēniņš palīdz uzvarēt ''Lausanne''
Ralfs Freibergs. Foto: Ivo Dostál/HC Kometa Brno

Šodien vairākās hokeja līgās norit čempionāta spēles un vienā no tām Ralfs Freibergs atzīmējās ar precīzu vārtu guvumu Čehijas Ekstralīgas spēlē Brno ''Kometa'' rindās, taču tas nepalīdzēja izcīnīt uzvaru pret ''Plzen'' un tika piedzīvots zaudējums ar 3:7. Tikmēr Šveices čempionātā Ronalds Ķēniņš palīdzējā ''Lausanne'' ar 4:3 pārspēt ''Bern''.

Krievijas hokeja augstākajā līgā (VHL) Leonīda Tambijeva trenētā un Artūra Kuldas pārstāvētā Novokuzņeckas ''Metallurg'' pēcspēles soda metienos ar 0:1 atzina Južnijas ''Ural'' pārākumu. Edgars Kulda laukumā pavadīja 10:31 minūti, pa vārtiem nemeta, kā arī netrāpīja pēcspēles soda metienu. Turnīra tabulā ''Metallurg'' ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ieņem 18. vietu 26 komandu konkurencē.

Ukrainas hokeja līgas otrajā finālspēlē Doņetskas ''Donbass'' pagarinājumā ar 4:3 pārspēja HK ''Kremenchuk'' un sērijā nokļuva vadībā ar 2:0. No trim latviešu hokejistiem laukumā devās vien Ņikita Koļesņikovs, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.

Latvijas izlases aizsargs Ralfs Freibergs izcēlās ar vārtu guvumu un izpildīja rezultatīvu piespēli Čehijas Ekstralīgas spēlē Brno ''Kometa'' rindās zaudējumu ar 3:7 pret ''Plzen'' vienību. Freibergs izcēlās otrajā periodā, panākot 2:3. Atlikušajā spēles daļā viesi izrādījās pārāki. Covid-19 krīzes dēļ tā bija Brno kluba pirmā spēle jaunajā sezonā.

Haralda Egles ungāru komanda ''DVTK Jegesmedvek'' Slovākijas līgā ar 2:3 atzina Bratislavas ''Slovan'' pārākumu. Egle pieteikumā atrodams nebija.

Ņikitas Jevpalova Austrijas hokeja augstākās līgas komanda ''Dornbirner'' pēcspēles soda metienos ar 5:4 pārspēja ''Fehervar'' vienību. Jevpalovs spēlēja vienības pirmajā maiņā, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Komanda pēc piecām aizvadītām spēlēm ar pieciem izcīnītiem punktiem atrodas 8. vietā 11 komandu konkurencē.

Jānis Voris nesargāja savas komandas vārtus Dānijas augstākās līgas spēlē, kur viņa pārstāvētā ''Mighty Bulls'' ar 1:4 atzina Herningas ''Blue Fox'' pārākumu. Turnīra tabulā ar četriem punktiem ierindojas pēdējā, devītajā vietā.

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā ''Lausanne'' Šveices augstākās līgas spēlē ar 4:3 pārspēja ''Bern'' vienību. Izšķirošo izrāvienu Lozannas komanda ieguva otrajā periodā, gūstot četrus bezatbildes vārtus. Ronalds Ķēniņš laukumā devās pirmajā maiņā, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Supreme Hockey League - Game summary
https://hcdonbass.com/news/phl/1111/
FlashScore.com: Live Football Scores, Livescore