Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti NASCAR piloti, kas šogad cīnīsies par titulu

Juris Grīns
Juris Grīns

Noskaidroti NASCAR piloti, kas šogad cīnīsies par titulu
Piloti svin iekļūšanu NASCAR finālā
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Aizvadītajās brīvdienās Ričmondā noslēdzās NASCAR regulārā sezona un noskaidrojās tie 12 braucēji, kas pēdējo desmit posmu finālā sacentīsies par 2013. gada "Sprint Cup Series" titulu.

Šie piloti ir Mets Kensets, Džimijs Džonsons, Kails Bušs, Kevins Hārviks, Karls Edvardss, Džojs Logano, Gregs Bifls, Klints Bovjērs, Deils Ernhards juniors, Kurts Bušs, Keisijs Keins un Martins Truekss juniors.

Sacensībās Ričmondā uzvaru izcīnīja "Roush Fenway Racing" komandu pārstāvošais Edvardss, kurš finišā iebrauca priekšā Kurtam Bušam un Raienam Ņūmenam. Ņūmens bija viens no pilotiem, kurš varēja iekļūt starp finālistiem, tomēr to nepaveica

Finālistu pulkā šogad nebūs redzams arī 2012. gada čempions Breds Keselovskis, kurš Ričmondā finišēja tikai 17. vietā, un četrkārtējais čempions Džefs Gordons, kam šajā reizē nepietika ar izšķirošajā posmā gūto astoto vietu. Gordons šajā sacīkstē startēja no "pole position", tomēr cieta no pārlieku lielas riepu nodilšanas.

Kā līderis finālā ir iekļuvis Mets Kensets, jo Džimijs Džonsons pēc posma Ričmondā pirmo vietu kopvērtējumā ir pazaudējis. Otrās meitas dzemdību dēļ, Džonsons neieradās uz kvalifikāciju un startēja pēdējais, taču daudz progresēt nespēja - vispirms sods par ātruma pārsniegšanu boksu celiņā, tad problēmas ar akumulatoru un vēlāk avārija, kā rezultātā šoreiz tikai 40. vieta.

Pirmais "Sprint Cup Series" finālposms notiks 15. septembrī Čikāgā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja