Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Nav labākas vietas, kur spēlēt" jeb Baltās mambas izvēle

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Nav labākas vietas, kur spēlēt" jeb Baltās mambas izvēle
Daiana Taurasi karjeru iesāka un pabeigs Fīniksā
Foto: www.wnba.com/mercury

Aizsardze Daiana Taurasi piektdien, 8. augustā, parakstīja jaunu daudzgadu līgumu ar divkārtējām WNBA čempionēm "Phoenix Mercury" (25-4, #1), tādējādi izvēloties profesionālas basketbolistes karjeru iesākt un pabeigt vienā pilsētā.

Trīskārtējā Olimpiskā čempione Taurasi (Atēnas 2004, Pekina 2008, Londona 2012) “Mercury” sastāvā spēlē kopš 2004. gada pavasara, šobrīd aizvadot vienpadsmito sezonu komandas rindās. Šajā laikā viņa izcīnījusi divus WNBA čempones titulus (2007, 2009) un ieguvusi MVP balvu.

“Daiana Taurasi nav vienkārši mūsu kluba seja, viņa ir sieviešu basketbola seja,” teica “Mercury” ģenerālmenedžeris Džims Pitmens (Jim Pitman). “Viņa ir paraugs jaunajiem sportistiem visur – bezbailīga cīnītāja, līdere un nesavtīga komandas biedre ar nepārspējamu vēlmi būt labākajai. Viņai ir viss, ap kuru vēlies būvēt uzvarētāju komandu un priecājamies, ka viņa turpinās karjeru “Mercury” uniformā.”

Taurasi norāda, ka ASV nav labākas vietas, kur spēlēt. “Kāpēc lai es gribētu spēlēt jebkur citur? Kā cilvēkam un profesionālim man ir ciešas saites ar šo pilsētu un organizāciju. Esmu priecīga šeit palikt. Šīgada WNBA zvaigžņu spēlē ikviens ieraudzīja, ko redzu katru dienu: Fīniksā ir lieliska basketbola sabiedrība, “Mercury” ir augstākā līmeņa organizācija un esmu lepna būt daļa no ģimenes. Nav labākas vietas, kur spēlēt.”

Baltā mamba (White Mamba) – "Los Angeles Lakers" zvaigznes Kobī Braienta (Black Mamba) veltīts apzīmējums Daianai Taurasi.

Izmantotie resursi:
MERCURY: OFFICIAL: Mercury, Taurasi Agree to...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-09 08:07, pirms 10 gadiem
Novik, ir tikai viena "baltā mamba".... Un tā nav šī spēlētāja....

  +3 [+] [-]

, 2014-08-09 09:22, pirms 10 gadiem
Novik, lūdzu, neapgāni vienīgā, īstā Baltās Mambas vārdu - Braiens Skalabrinī ir G.O.A.T.