Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Spēka rangs: "Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!"

Spēka rangs: "Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!"
"Skonto"
Foto: Romāns, Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Noslēgusies SMScredit.lv Virslīgas 20. kārta, un mēs jums piedāvājam tā saukto "Spēka rangu", kurš kādu laiku bija nozudis Pasaules kausa izcīņas dēļ.

(-) 1. "Skonto". Visi runā gandrīz tikai par mums! Pirmie tabulā, pirmie virsrakstos, un tas viss - par baltu velti! Nevienam neko nemaksājam!

(-) 2. "Daugava" D. Ačgārnā Daugavpils - izbraukumu pret "Jūrmalu" spēlē Daugavpilī, mājas spēli pret saliniekiem aizvadīja Jūrmalā.

(-) 3. "Ventspils". Zviedri Eiropas līgā mocījās ar vājajiem Somijas un Luksemburgas klubiem? Nepārdzīvojiet, Latvijas klubi visus pretiniekus iepriecina...

(-) 4. "Jelgava". Kurš nākamais neiesitīs pendeli?

(-) 5. "Liepāja". Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!

(-) 6. "Spartaks". Jūrmalas "Spartaks" vai tomēr Jūrmalas "Gauračs"?

(-) 7. "Daugava" R. Labi, ka pārcēla Virslīgas spēli, esam tik saguruši pēc cīņas Skotijā...

(-) 8. "Daugavpils". Vienīgā komanda Virslīgā, kas šogad uzvarējusi Ventspilī. Vienīgā komanda Virslīgā, kas nav pārspējusi "Mettu".

(-) 9. "Metta"/LU. 5 - par tik punktiem Metta apsteidz pastarīti. 5 - par tik punktiem Metta atpaliek no Daugavpils. 5 - tik minūtes pēdējā mačā Metta iztika bez kāda no Stugļiem. 5 - ar tādu numuru spēlēja pretinieku vārtu guvējs Tarasovs.

(-) 10. "Jūrmala". Iepriekšējā ārzemju nometne beidzās ar "traumu epidēmiju". Varbūt labāk nevajag?


, 2014-07-11 10:24, pirms 10 gadiem
"Paldies, "Skonto"! Organizēsim vēl tikpat izcilas TV pārraides!" -
, 2014-07-11 16:53, pirms 10 gadiem
(-) 9. "Metta"/LU. 5 - par tik punktiem Metta apsteidz pastarīti. 5 - par tik punktiem Metta atpaliek no Daugavpils. 5 - tik minūtes pēdējā mačā Metta iztika bez kāda no Stugļiem. 5 - ar tādu numuru spēlēja pretinieku vārtu guvējs Tarasovs. -
Gatis Kalniņš. Foto: Jānis Līgats
50

"Valmiera" galvenā trenera pilnvaras uztic Kalniņam

"Tonybet" futbola Virslīgas trešās pozīcijas īpašniece "Valmiera" pavēstījusi, ka pēc šķiršanās no Jurģa Kalna par jauno kuģa kapteini Gaujas lokos kļuvis vietējais speciālists Gatis Kalniņš, kurš spēlētāja gaitas noslēdza 2019. gadā un kopš tā laika bijis "Valmieras" treneru korpusā.
Lūkass Vapne. Foto: Valmiera FC
3

"Valmieras" duets Vapne un Kalns tiek atzīti par maija labākajiem Virslīgā

Par “Tonybet Virslīga” maija mēneša labākajiem atzīts duets, kas pārstāvēja “Valmiera FC”. Par labāko treneri kļuvis Jurģis Kalns, bet spēlētāju – Lūkass Vapne.
Tonijs Makmalens. Foto: Valmiera FC
9

Pēc Kalna "Valmieru" pamet arī vārtsargu treneris Makmalens

Latvijas Virslīgas trešās vietas īpašniece "Valmiera" paziņojusi, ka komandu pametis vārtsargu treneris Tonijs Makmalens. Šāds solis sekojis tikai dažas dienas pēc tam, kad Vidzemes klubu atstāja galvenais treneris Jurģis Kalns.