Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Dobrecovs: "Labāk šādas kļūdas un uzvara, nevis laba spēle un zaudējums"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs
Preses konference pēc SynotTip Futbola Virslīgas spēles starp BFC "Daugavpils" un FK "Liepāja" komandām.
Vērtējums: +1

  -3 [+] [-]

, 2016-05-09 23:29, pirms 8 gadiem
Vitjkam pirkdti gaisā, sasperjods līdz!

     [+] [-]

, 2016-05-10 00:04, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Vitjkam pirkdti gaisā, sasperjods līdz!
Tu gan galvu zemē iebāz

  -2 [+] [-]

, 2016-05-10 08:44, pirms 8 gadiem
Atļaušos nepiekrist Viktoram ! Pirmkārt jau - beidziet izmantot pretinieka vājās vietas un cerēt uz viņu kļūdām ! Kas tad - mēs esam tik švaki, ka neko vairāk nespējam ?! Tātad sanāk, ka pašiem savas spēles nav ? Bez tam, man, kā līdzjutējam, ir svarīga skaista spēle nevis nemākulīgu aktieru samocīta uzvara !

  +2 [+] [-]

, 2016-05-10 11:39, pirms 8 gadiem
solo,ja jau neizmantos pretinieka vājās puses, kā tad var uzvarēt?

  +1 [+] [-]

, 2016-05-10 18:06, pirms 8 gadiem
Solo vienmēr neapmierināts,vai nu tēlo baigo spečuku,vai nolej līdz ar zemi,nav vērts tādiem pievērst uzmanību,cilvēkam laikam dzīve beigusies kaut kur pusceļā! Neesmu vēl nevienu pozitīvu komentāru redzējis no viņa puses,tāda kašķu kule!
Ja komanda nospelē izcili,tad viņa komentāra nav,jo laiza skaudības brūces....
Katrā gadījumā,tad jau tu nekāds līdzjutējs neesi,ja nevari pieņemt dažadību spēlēs.
Solo! Vai tev vienvirziena domāšana?

     [+] [-]

, 2016-05-10 19:43, pirms 8 gadiem
Life rakstīja: Solo vienmēr neapmierināts,vai nu tēlo baigo spečuku,vai nolej līdz ar zemi,nav vērts tādiem pievērst uzmanību,cilvēkam laikam dzīve beigusies kaut kur pusceļā! Neesmu vēl nevienu pozitīvu komentāru redzējis no viņa puses,tāda kašķu kule!
Ja komanda nospelē izcili,tad viņa komentāra nav,jo laiza skaudības brūces....
Katrā gadījumā,tad jau tu nekāds līdzjutējs neesi,ja nevari pieņemt dažadību spēlēs.
Solo! Vai tev vienvirziena domāšana?
Nav, ne pirmais, ne pēdējais, ka te regulāri vaimanā! Pie jebkāda rezultāta...

     [+] [-]

, 2016-05-12 14:45, pirms 8 gadiem
Esmu līdzjutējs jau no Zvejnieka laikiem, "cienījamie" gudreļi. Klātienē esmu skatījies visas mājas spēles un daudzreiz arī ir braukts uz izbraukuma spēlēm. Biju arī, piemēram, uz spēli Dag Liepāja - Feyenord Rīgā. Tur, starp citu, spēlēja arī pats Dobrecovs. Un lai arī divu spēļu summā zaudējām 0 : 13, mūsējie izskatījās labāk par šābrīža modeli. Intenbergs, Linards - tie bija veči, kuriem bija zem savas cieņas spēlēt teātri. Godīgi sakot, man nepatīk, ja spēlē tiek iesaistīta aktiermāksla, laika vilkšana un tamlīdzīgas futbola skatāmību atbaidošas nianses. Ar iepriekšējo komentāru gribēju, pamatā, pateikt, ka būtu sen laiks izveidot savu spēles stilu un būt komandai ar raksturu, nevis meklēt pretinieku vājās vietas un iespēju veiksmīgi nokrist. Protams, manis dēļ jau tagad nemainīs komandas taktiku, tikai es tāds neesmu vienīgais kurš tā domā, un kuri vairs nevēlas skatīties šādu "futbolu".
Ja jums patīk teātris - ejiet uz teātri !

     [+] [-]

, 2016-05-12 23:49, pirms 8 gadiem
Solo ! Arī es biju uz to seno Feyenord spēli un nekas tur neizskatījās labāk,vienkārši Feyenord nespēlēja uz pilnu klapi,beidz te vienreiz dzīvot pagātnē!Ja Feyenord būtu gribējuši ļoti jūs sarūgtināt,tad rezultāts vienā spelē būtu divciparu skaitlis!
Katram laikam savi noteikumi un savas spēles! Nedomāju,ka Liepājai tagad vajadzētu atgriezties pie Zvejnieka spēles stila,jo šodien tas būtu galīgi garām,kāpēc???,a tāpēc,ka dzīve nestāv uz vietas un tagad spēlē daudz sarežģītāku futbolu.Gribi būt gudrinieks-Skudrinieks,tad pamēģini ielīst ar saviem novecojušiem padomiem pie FK LIEPĀJA vadības,tevi noteikti uzklausīs,jo tur ir superīgi čaļi,kuri ļoti smagi strādā,lai Liepājā būtu augstas klases futbols. Tātad rezumē,nelīdīsim mācīt citus veikt viņu darbu,bet atbalstīsim un palidzēsim ar savu atbalstu klubam veidoties un virzīties uz augšu! Un vēl tā laika komandā nespēlēja tikai Intenbergs un Linards,bija jau arī citi goda veči,jo komanda sastāv vismaz no 11 spēlētājiem/vārtu sargs arī/.
Un par kādu teātri šeit iet runa? Par Ventspils,Jelgavas ,Rīgas vai Daugavpils?