Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Guntis Atars: "Ievainota lūša trofeja nav liels gods"

Guntis Atars: "Ievainota lūša trofeja nav liels gods"
Poliurs/Ozolnieki darbībā
Foto: Poliurs/Ozolnieki, facebook

Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem svētdien viegli iekļuva "Poliurs/Ozolnieki". Kāpēc tā, stāsta treneris Guntis Atars un Armands Āboliņš.

Ozolniekos viesu izredzes vēl mazināja jēkabpiliešu uzbrukuma līdera Pāvela Jemeļjanova trauma. “Protams, tas nav nekāds lielais gods – iegūt tādu ievainotu lūsi kā trofeju,” par Jemeļjanova lomu komandā runāja arī uzvarētāju treneris Guntis Atars. “Tomēr daudz esam izdarījuši, lai nonāktu tik tālu un fiziski esam labā sportiskajā formā. Iepriekšējā spēlē ar nestandarta risinājumiem izšķirīgajos brīžos izcēlās jēkabpiliešu cēlājs Edvīns Skrūders, taču šodien arī viņam bija ierobežotas iespējas laukumā.
Mani puiši pirmajā setā bija koncentrējušies, un mēs pārbraucām pāri pretiniekiem, otrā sākumā jau sāka zust koncentrācija, trešajā tas izpaudās vēl vairāk. No tā netiekam vaļā, ka vajag cienīt sevi, skatītājus un spēlēt tā, kā to varam. Nu esam mēs pusamatieru komanda.”

Bez Pāvela sanāca vairāk uzmanīt pirmos tempus, un jaunais diagonālais spēlētājs tika pie uzbrukumiem bez bloka,” par spēles niansēm pastāstīja mača rezultatīvākais spēlētājs Armands Āboliņš. “Arī bloks šodien vienkārši izdevās, un bumbas nekrita starp rokām. Labi nospēlēja cēlājs Mārtiņš Jansons, kurš mēģināja visus uzbrucējus ar bumbām barot vienlīdzīgi un nopelnīja labākā spēlētāja balvu komandā.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv