Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Biju ļoti priecīgs, kad uzzināju, cik daudz biļešu pārdots"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Briedis: "Biju ļoti priecīgs, kad uzzināju, cik daudz biļešu pārdots"
Mairis Briedis. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pasaules boksa supersērija paziņojusi, ka izdevies pārdot jau tūkstošiem biļešu uz 15. jūnijā Rīgā gaidāmo pusfinālu starp Mairi Briedi un Kšištofu Glovacki. Latvijas bokseris paudis, ka tas viņu motivē trenēties vēl smagāk.

15. jūnija vakarā tiks aizvadīti abi pusfināli – ringā dosies ne tikai Mairis Briedis un Kšištofs Glovackis, bet arī Juniers Dortikoss un Endrjū Tabiti. "Biju ļoti priecīgs, kad uzzināju, cik daudz biļešu pārdots pirmo 24 stundu laikā. Tas mani motivē trenēties vēl smagāk, lai būtu gatavs brīdim, kad jānostājas priekšā Latvijas līdzjutēju pūlim," teica Briedis.

"Boksa faniem būs unikāla iespēja redzēt četrus bokserus, kuri cīnīsies par vietu finālā un iespēju tikt pie Ali kausa," teica Briedis. Supersērijas pirmajā sezonā viņš aizvadīja divas mājas cīņas – ceturtdaļfinālā izdevās pieveikt Maiku Peresu, bet pusfinālā tika atzīts Oleksandra Usika pārākums. Savukārt otrajā sezonā Briedis pusfinālu aizvadīja ASV, Čikāgā.

"Ir fantastiski, ka vietējiem līdzjutējiem būs iespēja redzēt vēl vienu no trim labākajiem bokseriem pasaulē – vispirms Usiks, tagad Glovackis. Domāju, tas padarītu jebkuru valsti greizsirdīgu, jo boksā bieži tā negadās," pauda Briedis. Reklamējot pasākumu, supersērija gan nenosauc konkrētus skaitļus, cik biļetes izdevies pārdot.

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...

     [+] [-]

, 2019-03-09 17:57, pirms 5 gadiem
Tas tāpat kā 5000 ukraiņi taisījās uz Usika cīņu braukt.

  +5 [+] [-]

, 2019-03-09 18:13, pirms 5 gadiem
Poļi vecīt ir daudz trakāki un mežonīgāki kā ukraiņi

  +1 [+] [-]

, 2019-03-09 18:44, pirms 5 gadiem
Ja parādās šādad ziņas par biļetēm, tas liecina, ka ir problēmas - no pieredzes

  -2 [+] [-]

, 2019-03-09 19:14, pirms 5 gadiem
Mairi, ieej Bilesuserviss un apskaties. Tev melo. Mēs redzējām Tavu pēdējo cīņu. Par tādu naudu, haltūrēšanu letiņiem neiesmērēt.

     [+] [-]

, 2019-03-09 20:50, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Ja parādās šādad ziņas par biļetēm, tas liecina, ka ir problēmas - no pieredzes
Atceros, kā pirms Usika cīņas pēdējo lēto biļeti dabūju.
Tagad biļetes jau dažas dienas ir pārdošanā, bet lētās ir pa pilnam.
Var redzēt, ka galīgi vairs nav tā haipa. Cenas pat ir ļoti pieņemamas.