Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Real Sociedad'' un ''Manchester United'' pirmā 1/16 spēle notiks Turīnā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Real Sociedad'' un ''Manchester United'' pirmā 1/16 spēle notiks Turīnā
''Allianz Stadium''. Foto: PA Images/Scanpix

Saistībā ar Spānijas valdības noteiktajiem ieceļošanas ierobežojumiem no Lielbritānijas saistībā ar tur konstatēto jauno Covid-19 paveidu, UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla pirmā spēle starp ''Real Sociedad'' un ''Manchester United'' tiks aizvadīta neitrālā stadionā - ''Allianz Stadium'' Turīnā.

Spānijas valdība saistībā ar Lielbritānijā noteikto jauno Covid-19 paveidu, kas esot lipīgāks par sākotnējo, paziņojusi par ieceļošanas ierobežojumiem no Apvienotās Karalistes. Tas ietekmējis arī UEFA Eiropas līgas pirmo izslēgšanas spēļu kārtas spēli starp ''Manchester United'' un ''Real Sociedad'', kas bija plānota Spānijā 18. februārī.

Šodien tika paziņots, ka šis mačs tiks aizvadīts neitrālā stadionā - Turīnas ''Juventus'' mājvietā ''Allianz Stadium''. Savukārt abu vienību otrais duelis Mančestrā notiks kā plānots - 25. februārī plkst. 22:00.

Arī divām citām Anglijas Premjerlīgas komandām ''Liverpool'' un ''Manchester City'' savas pirmās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēles nāksies aizvadīt neitrālā laukumā, jo Vācija arī pieņēmusi ieceļošanas ierobežojumus. ''Liverpool'' cīņa pret ''Leipzig'' un ''Manchester City'' pret Menhengladbahas ''Borussia'' paredzētas Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...