Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Ja pēdējā ceturtdaļā nevaram gūt punktus, labāk jāspēlē aizsardzībā"

Andrejs Siliņš

Hornačeks: "Ja pēdējā ceturtdaļā nevaram gūt punktus, labāk jāspēlē aizsardzībā"
Džefs Hornačeks un Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

"Spēles izskaņā nevarējām apturēt viņu uzbrukumu, savukārt uzbrukumā vairākas reizes piespēle nesekoja tur, kur tai vajadzēja būt," neveiksmīgo pēdējo ceturtdaļu pēc zaudējuma Losandželosas "Clippers" Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atcerējās Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks.

"Bija vairākas neitrālās bumbas, ko paņēma pretinieki nevis mēs, viņi vairākas reizes tādā veidā guva punktus, atguvās un beigās trāpīja metienus. Spēles izskaņā nevarējām apturēt viņu uzbrukumu, savukārt uzbrukumā vairākas reizes piespēle nesekoja tur, kur tai vajadzēja būt," pēdējo ceturtdaļu, pirms kuras "Knicks" vēl atradās vadībā, raksturoja galvenais treneris Hornačeks.

Pēdējo ceturtdaļu "Knicks" zaudēja ar 11 punktu starpību (20:31).

"Ar visu to beigās mums bija iespēja panākt izlīdzinājumu. Tomēr, lai arī neuzvarējām, puiši cīnījās un spēlēja kā komanda. Atdevām 25 rezultatīvas piespēles - tas ir viens no labākajiem mūsu rādītājiem šajā sezonā. Četriem spēlētājiem jau pirmajā puslaikā bija vismaz desmit punkti," pozitīvās tendences atzīmēja treneris. "Taču, ja nevaram gūt punktus pēdējā ceturtdaļā, tad mums savā laukuma pusē jāaptur pretinieki."

Šis bija "Knicks" trešais zaudējums pēc kārtas un piektā neveiksme pēdējās sešās spēlēs. "Knicks" šobrīd ar 22 uzvarām un 32 zaudējumiem ieņem vien 12. pozīciju Austrumu konferences tabulā. No izslēgšanas turnīra zonas Ņujorkas komandu procentuāli šķir trīs ar pusi uzvaras.

Nākamo spēli "Knicks" aizvadīs pret "Nuggets" naktī uz svētdienu, bet jau svētdienas vakarā ņujorkieši uzņems Dāvi Bertānu un Sanantonio "Spurs".

Izmantotie resursi:
NBA.com

  -1 [+] [-]

, 2017-02-09 12:26, pirms 7 gadiem
"procentuāli šķir trīs ar pusi uzvaras" - tā ir pērle.

     [+] [-]

, 2017-02-09 15:04, pirms 7 gadiem
M rakstīja: "procentuāli šķir trīs ar pusi uzvaras" - tā ir pērle.
Bet tā jau arī ir, ja nesaproti kā tā var būt nekomentē.

     [+] [-]

, 2017-02-09 16:40, pirms 7 gadiem
ZagorS rakstīja: Bet tā jau arī ir, ja nesaproti kā tā var būt nekomentē.
Bet trīs ar pusi uzvaras jau nav nekāds procents. Vienkārši tad jāsaka no play off zonas šķir trīs ar pusi uzvaras...

     [+] [-]

, 2017-02-09 16:44, pirms 7 gadiem
8 spēles zaudēts ar 1 grozu - tas laikam arī kaut kas par treneri; Man Hornačeks ļoti patīk, kā cilveks viņš ir lāga zellis droši vien; bet šitādas zaudes regulāri, tas nav normāli;

  +1 [+] [-]

, 2017-02-09 17:00, pirms 7 gadiem
valtcis rakstīja: Bet trīs ar pusi uzvaras jau nav nekāds procents. Vienkārši tad jāsaka no play off zonas šķir trīs ar pusi uzvaras...
Un - ko nozīmē 3.5 uzvaras? Tipa trīs uzvaras un viens neizšķirts?:-D

     [+] [-]

, 2017-02-09 17:22, pirms 7 gadiem
Padomā - ja vienai komandai ir aizvadītas, piemēram, 44 spēles, bet citai 43, un abām komandām ir 22 uzvaras. Tā komanda, kurai ir 43 spēles, pēc NBA aprēķina ir par pus uzvaru vairāk. Ja komanda 44. spēli uzvarēs viņiem būs par vienu uzvaru vairāk, ja zaudēs - bilances būs identiskas.