Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts "Zemgale" uzvar līderi "SMScredit.lv", "LM2" pieveic "Monarhus"

Agris Suveizda

"Zemgale" uzvar līderi "SMScredit.lv", "LM2" pieveic "Monarhus"
HK "Zemgale/JLSS" izcīnīja pirmo uzvaru četrās spēlēs pār "SMScredit.lv"
Foto: Vladislavs Proškins

Šovakar aizvadītas trīs spēles Latvijas hokeja čempionātā. Negaidītu neveiksmi piedzīvoja turnīra līdervienība "SMScredit.lv", kas ar 2:4 piekāpās HK "Zemgale/JLSS". Savukārt tabulas kaimiņu duelī Liepājas "Metalurgs2" apspēlēja "Ozolniekus/Monarch" (4:1).

"SMScredit.lv" un HK "Zemgale/JLSS" šosezon jau bija tikušās trīs reizes, un allaž uzvarēja pašreizējie čempionāta līderi - 6:4, 4:2 un 11:4. Šoreiz "SMScredit.lv" spēle nesekmējās, un spēles 35.minūtē rezultāts jau bija 3:0 "Zemgales" labā. Pirmos vārtus vairākumā guva Artūrs Āboliņš, trešdaļas pašā izskaņā Artūrs Batraks dubultoja pārsvaru, bet 3:0 panāca Matvejs Bistrovs. "SMScredit.lv" krietni vairāk noraidījās, tomēr spēles 38.minūtē vairākumu izmantoja arī "SMScredit.lv" spēlētājs Andrejs Kardašs (1:3). Tuvāk līderiem gan neizdevās pietuvoties - 58.minūtē Artjoms Ogorodņikovs atjaunoja trīs vārtu pārsvaru, bet 15 sekundes līdz pamatlaika beigām Renārs Undelis panāca 2:4.

Citā spēlē Liepājas "Metalurgs2" beidzot uzvarēja "Ozolniekus/Monarch" - šosezon liepājniekiem bija trīs zaudējumi trīs spēlēs. Liepājniekiem izdevās gūt ātrus vārtus (2.minūtē izcēlās Bruno Zabis), un vārti tika gūti arī trešdaļas izskaņā - Zabis 110 sekundes līdz trešdaļas beigām guva savus otros vārtus. Otrajā trešdaļā Jānis Lukaševskis samazināja rezultāta starpību, taču mača 56.minūtē Aleksandrs Baburins izmantoja vairākumu. 115 sekundes līdz pamatlaika beigām punktu spēlei pielika Lauris Bajaruns - 4:1.

Pēdējā sestdienas spēlē HS "Rīga/Prizma" apspēlēja Gundara Gaiļa vadīto HS"Rīga/Prizma2" (6:5). "Rīga/Prizma" pirmo trešdaļu uzvarēja ar 3:0, toties spēles 45.minūtē rezultāts vairs bija tikai 4:5. Uzvarētāju rindās divus vārtus guva Kristaps Riekstiņš un Sandis Virkstenis, vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Sandris Grīnbergs un Livars Lāns. Savukārt, nākamajā HS "Rīga/Prizma2" ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) izdevās revanšēties pirmajai komandai. Uzvarētāju sastāvā Gintam Puriņam divi vārti, vieni - Kārlim Brantam.

"SMScredit.lv" ar 64 punktiem 25 spēlēs saglabā pirmo vietu, par septiņiem punktiem apsteidzot "Junioru", kas aizvadījis par diviem mačiem vairāk. "Ozolnieki/Monarch" ar 47 punktiem 23 cīņās ir trešie, bet viņiem uz papēžiem min liepājnieki - 45 punkti 25 spēlēs. Jau pieminētā "Zemgale" ar 38 punktiem 23 mačos ir piektā, bet jelgavniekiem seko abas "Rīgas/Prizmas" komandas, kurām ir attiecīgi 16 un 14 punkti. Pēdējā ar septiņiem punktiem ir "Rīga 96".

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 23:57, pirms 11 gadiem
ZEMGALE