Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Metjūzs uzstāda rekordu Toronto zaudējumā, Dalasai piektā uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Metjūzs uzstāda rekordu Toronto zaudējumā, Dalasai piektā uzvara pēc kārtas
Ostons Metjūzs. Foto: Claus Andersen/AFP/Scanpix

Ar šonakt dieviem gūtiem vārtiem par pirmo amerikāņu hokejistu, kurš savās pirmajās četrās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonās katrā iemetis vismaz 30 vārtus kļuvis Toronto "Maple Leafs" snaiperis Ostons Metjūzs. Tas gan neglāba viņa komandu no zaudējuma 3:4 pēcspēles metienos pret Vinipegas "Jets".

Toronto vienība šajā spēlē spēja trīs reizes atspēlēties, Metjūzam savu vārdu pasakot pirmā perioda piektajā minūtē (1:1) un 14 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad 22 gadus vecais Metjūzs panāca 3:3. Amerikānis bija precīzs arī pēcspēles metienu sērijā, tajā trešās kārtas ievadā panākot 2:1, tomēr "Jets" vienību nākamajā izgājienā izglāba Marks Šaiflī (2:2). Ceturtajā kārtā savu iespēju neizmantoja mājinieks Viljams Nīlanders, savukārt Bleiks Vīlers "Jets" vienībai atnesa uzvaru, ļaujot ar 52 punktiem 44 spēlēs tai pakāpties uz sesto vietu Rietumu konferencē. Toronto ar 54 punktiem 45 mačos ir sestā Austrumos.

Džeimija Benna un Bleika Komo 37 sekunžu intervālā gūtie divi vārti kaldināja Dalasas "Stars" piekto panākumu pēc kārtas - šoreiz Teksasas vienība ar 2:1 izbraukumā pieveica šosezon vāju sniegumu rādošo Losandželosas "Kings". Pa 30 metieniem atvairīja abu komandu vārtsargi Antons Hudobins (Stars) un Džonatans Kviks (Kings).

Dalasieši pēc katastrofālā sezonas iesākuma ar 54 punktiem 43 spēlēs spējuši pakāpties uz vicelīderes pozīciju Rietumu konferencē.Tiesa no devītās pozīcijas to šķir tikai četri punkti. "Kings" ar 38 punktiem Rietumos joprojām ir pēdējā vietā.

Visbeidzot četru zaudējumu sēriju pārtraukusi Filadelfijas "Flyers", kas pēc rezultatīva pirmā perioda (2:2) spēja sakārtot savu aizsardzību, izturēt piecus skaitliskos mazākumus pēc kārtas un ar 3:2 mājās pieveikt līgas līdervienību Vašingtonas "Capitals" (65 punkti). Astotajā vietā Austrumos esošā Filadelfijas kluba (52 punkti) uzvaras vārtus divas minūtes līdz otrā perioda beigām mazākumā guva Kevins Heizs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  +1 [+] [-]

, 2020-01-09 09:25, pirms 4 gadiem
Ar šonakt dieviem gūtiem vārtiem.
Autor, textu mazliet pielabo.

     [+] [-]

, 2020-01-09 13:16, pirms 4 gadiem
Srulbie sportacentra žurnālisti, sāciet pārlasīt tekstu pirms publicēšanas, briesmīgi.