Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinss laukumā grasās atgriezties nākamajā nedēļā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kazinss laukumā grasās atgriezties nākamajā nedēļā
Demarkuss Kazinss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienību Goldensteitas "Warriors" vasarā papildinājušais centrs Demarkuss Kazinss šajā sezonā savainojuma dēļ laukumā vēl nav devies. Viņš grasās pirmo maču aizvadīt 18. janvārī pret Losandželosas "Clippers".

Demarkuss Kazinss, kurš četras reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē, laukumā nav devies kopš 26. janvāra, kad vēl pārstāvēja Ņuorleānas "Pelicans" un mačā pret Hjūstonas "Rockets" savainoja Ahilleja cīpslu. Joprojām turpinās rehabilitācija, taču Kazinss izvirzījis brīdi, kad grib atgriezties – 18. janvāra spēlē pret Losandželosas "Clippers". Medijos izskanējušo informāciju apstiprinājis arī "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers.

Kazinss vasarā parakstīja viena gada un 5,3 miljonu dolāru līgumu ar "Warriors", cerībā, ka viņam izdosies tikt pie NBA čempiona gredzena. Sākotnēji centrs vēlējies laukumā doties pret bijušo komandu "Pelicans" (mačs notiks 16. janvārī), tomēr viņš un komanda pieņēmuši lēmumu pagaidīt un sezonas debiju atlikt. Komandas biedri par atgriešanās termiņu uzzinājuši pirmdien.

"Domāju, ka atgriešanās notiks ap to laiku. Nav tik viegli pateikt, kura būs īstā spēle, bet termiņš ir aptuveni tāds," pēc uzvaras pār Ņujorkas "Knicks" teica Kers. Viņš piebila, ka Kazinss pēdējās nedēļas laikā spēris lielus soļus atlabšanas procesā, tomēr pēdējais vārds tāpat piederēs medicīniskajam personālam. "Varbūt tā būs spēle pret Ņuorleānu. Varbūt spēle uzreiz pēc tam. Bet aptuveni tajā laikā. Pēdējos treniņos viņš izlauzies cauri barjerai, un tieši to gaidījām."

Izmantotie resursi:
DeMarcus Cousins of Golden State Warriors to...

     [+] [-]

, 2019-01-09 13:46, pirms 5 gadiem
Es dodu 95%, ka Porziņģis šosezon ar Knicks tank blici tā arī neizies laukumā. Laikam jau nav arī jēgas, tik cik žēl, ka neredz vēl vienu latvieti NBA spēlēs.

     [+] [-]

, 2019-01-09 17:11, pirms 5 gadiem
DainisU rakstīja: Es dodu 95%, ka Porziņģis šosezon ar Knicks tank blici tā arī neizies laukumā. Laikam jau nav arī jēgas, tik cik žēl, ka neredz vēl vienu latvieti NBA spēlēs.
Kā tas ir - nav jēgas? Spēles garša tak jāatgūst.

     [+] [-]

, 2019-01-09 18:15, pirms 5 gadiem
Bez Kazinsa GSW titulu neredzēt kā savas ausis.
#pakrūmiem