Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" iemet septiņus, "Blackhawks" pārspēj "Wild"

"Blues" iemet septiņus, "Blackhawks" pārspēj "Wild"
Korijs Kraufords šonakt tika galā ar 44 pretinieku metieniem
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) laukumā devās 20 komandas, lai aizvadītu desmit spēles. Vienā no tām Sentluisas "Blues" savā laukumā uzņēma Sanhosē "Sharks". Pagājušajā tikšanās reizē 4.janvārī Sanhosē savās mājās ar rezultātu 2:7 atzina Sentluisas pārākumu, tāpēc šonakt vēlējās atspēlēties un pierādīt, ka tā bija tikai nejaušība, taču arī šoreiz uzvaru ar rezultātu 7:2 svinēja "Blues" hokejisti.

Pirmie vārti tika gūti perioda 11 minūtē. Vispirms mazākumā lielisku iespēju neizmantoja Sanhosē, laujot “Blues” izvirzīties vadībā. Pretuzbrukumā "Sharks" vārtsargu pārspēja Aleksandrs Stīns (1:0), gūstot savus 11 vārtus sezonā. Rezultāta starpību vēlāk palielināja Džejs Būmīsters, panākot 2:0. Lai gan Logans Kutūrs perioda izskaņā vienus vārtus atguva (2:1), 54 sekundes pirms došanās pātraukumā Pauls Štasnijs atjaunoja Sentluisas komfortablo pārsvaru (3:1).

Otrā perioda 29. sekundē Melkers Karlsons samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (3:2), taču “Sharks” pretī saņēma vēl divus vārtus, pa reizei precīzam esot Jori Lehteram un Tīdžejam Ošī (5:2). Pēc zaudētajiem vārtiem laukumu pameta Anti Niemi, kurš spēja tikt galā tikai ar 16 no 21 pretinieku raidījumiem, bet viņa vietā devās Alekss Staloks. Trešajā periodā rezultātu vēl nepieklājīgāku padarīja Berglunds un Bakss (7:2), iedzenot pēdējās naglas Sanhosē zārkā.

“Blues” uzvarējusi trīs spēles pēc kārtas un ir pirmā komanda šosezon, kurai izdevies gūt sešus vai vairāk vārtus trīs spēlēs pēc kārtas. Sentluisa ar 53 punktiem šobrīd atrodas astotajā vietā līgā.

Citā spēlē Čikāgas “Blackhawks” ar rezultātu 4:2 pārspēja Minesotas "Wild".
Čikāga jau pirmajā perioda izvirzījās vadībā ar 2:0, lai gan vēlāk Džeisonam Zukeram vienus vārtus izdevās atgūt (2:1), tad trešajā trešdaļā Braeins Bikels pārsvaru atjaunoja (3:1).

Perioda izskaņā, spēlējot vairākumā pieci pret trim, intrigu spēlē atgrieza Džeisons Pominvils, kurš rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (2:3). Spēlei tuvojoties beigām, Minesota vārtsargu aizstāja ar sesto laukuma spēlētāju, taču panākt izlīdzinājumu tā arī neizdevās, kapitulējot ar rezultātu 2:4. Divi vārti Braeina Bikela kontā.

Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts lieliski spēlējošais Čikāgas vārtsargs Korijs Kraufords, kurš atvairīja 44 no 46 pretinieku metieniem.

NHL regulārā sezona, 9. janvāris

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Devils3:0Blues-Sharks7:2
Hurricanes-Sabres5:2Coyotes-Jets4:1 PM
Flyers-Capitals3:2 PAvalanche-Senators5:2
Wild-Blackhawks2:4Canucks-Panthers1:3
Predators-Stars3:2 PKings-Rangers3:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-01-09 10:45, pirms 9 gadiem
Būtu labi, ja noņemtu noteikumu Goalie reference, vienīgais, kas traucē.

     [+] [-]

, 2015-01-09 10:59, pirms 9 gadiem
Blues uzbrukums iespaidīgs, nevar salīdzināt ar sezonas sākumu. Liels nopelns arī, ka atkaļ 1. maiņā kopā spēlē Steens, Backes un Oshie, kas pagājšgad bija lieliska.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-09 13:31, pirms 9 gadiem
Coyotes-Jet 4:1 PM
Wtf ?

     [+] [-]

, 2015-01-09 15:47, pirms 9 gadiem
elgarz rakstīja: Blues uzbrukums iespaidīgs, nevar salīdzināt ar sezonas sākumu. Liels nopelns arī, ka atkaļ 1. maiņā kopā spēlē Steens, Backes un Oshie, kas pagājšgad bija lieliska.
Blues ir labs noskaņojums pirms Izslēgšanas spēlēm.

     [+] [-]

, 2015-01-09 16:47, pirms 9 gadiem
Interesanti momenti vēl divās spēlēs bija: WSH : PHI spēlē soģi otro Vašingtonas golu ilgi pētija vai Bekstēmam nūja nebija pa augstu (no mana skatu punkta bija un gols nebija jāskaita), kamēr vēlajā spēlē (droši varēja nosaukta par "Game of the Day") divu metropoļu(NY, LA) cīņā 3. periodā bija interesants gadijums, kad Boilam nūja salūza un gāja LAK pretuzbrukums uz NY vārtiem, Boila komandas biedrs pameta Boilam savu nūju, kuru gan Boils tā ka gribēja no sākuma ķert, bet tad pārdomāja un neķēra pēc kā komentētāji teica, ka čalis ir labi un ātri saorientējies par cik par šādu joku (cik saprotu) varēja arī NYR komanda 2 minūtes tad dabūt.....