Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridas "Panthers" atlaiž galveno treneri un viņa asistentus

Agris Suveizda

Floridas "Panthers" atlaiž galveno treneri un viņa asistentus
Kevins Denīns
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Floridas "Panthers" šodien oficiāli paziņojis par galvenā trenera Kevina Denīna atstādināšanu no amata. Tāpat atbrīvoti viņa asistenti Gordons Mērfijs un Kreigs Remzijs. Pagaidu galvenā trenera pienākumus pildīs Pīters Horāčeks.

"Gatavoju to jau ilgu laiku," par veikto rokādi uz komandtiltiņa sacīja "Panthers" ģenerālmenedžeris Deils Telons. "Tas nekad nav viegli. Neizdarījām pārsteidzīgu lēmumu. Veicām ilgas diskusijas, nonācām pie secinājuma un izlēmām, ka tas šajā situācijā būtu labākais lēmums."

Floridas komanda nav uzvarējusi jau septiņās spēlēs pēc kārtas un pēdējo 11 maču laikā ir svinējusi tikai vienu panākumu. Telons atklāja, ka izmaiņas varētu sekot arī spēlētāju sastāvā: "Mūsu labākajiem spēlētājiem ir jāsāk spēlēt, citādi dabūsim labākus spēlētājus. Šī ir tikai pirmā no daudzām izmaiņām, kuras veiksim. Ir vieglāk atlaist treneri nekā 23 hokejistus. Bet pastāvīgi esam pie telefona un veiksim izmaiņas. Vēlamies cilvēkus, kuri vēlas būt komandā, un šobrīd neesmu apmierināts ar lielākās daļas spēlētāju atdevi."

"Viņš ir pagaidu galvenais treneris, Telons komentēja Horāčeka statusu. "Saprotams, ja viņam klāsies labi, viņš paliks. To novērtēsim pēc sezonas beigām. Mums ir jātiek atpakaļ cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Nekādā ziņā neesmu padevies. Mums ir jāizdara viss, ko varam, lai iesaistītos cīņā par ceļazīmēm, vienlaikus nepakļaujot riskam kluba nākotni."

Floridas "Panthers" šosezon 16 spēlēs ir izcīnījusi tikai desmit punktus un Austrumu konferencē ieņem 14.vietu 16 komandu konkurencē. Astotajā vietā esošā Ņujorkas "Rangers" ir sešu punktu attālumā, bet pēdējo vietu ieņem Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" (7 punkti). 50 gadus vecais kanādietis Denīns "Panthers" vadīja pēdējās divas sezonas, savukārt 53 gadus vecais kanādieris Horāčeks pēc ilgiem gadiem Nešvilas "Predators" trenera asistenta amatā šo sezonu sāka "Panthers" fārmklubā Sanantonio "Rampage".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2013-11-08 19:45, pirms 11 gadiem
Man liekas ka tas neko nemainiis veiksmi panteram

  +1 [+] [-]

, 2013-11-08 22:05, pirms 11 gadiem
Mainiis. Un noteikti. Kad tu saac pagruuzt visu laiku, tad ar kaadu ceturto, piekto speeli zaudeeto peec kaartas tu jau triici, ka tik nekljuudiities...attieciigi baidies uznjemties iniciatiivu, taa teikt taalaak no manis un ar laiku reaali ieseezhas galvaa doma, ko ta mees, muus visi sit un sitiis. Un liideri izjuut sho veel trakaak, vinji zin, ka no tiem gaida...Savukaart, ja nomaina treneri (pat ja vinsh nav iisti vainiigs), viss noresetojas galvaa. Taa teikt, nu ja...mees jau neko, treneris tikai...un Tu saac visu no nulles. Saac atkal ticet sev un partneriem. Un atliek vinneet divas speeles peec kaartas, ka viss saak aiziet! Well, varbuut gluzhi PO nebuus, bet ne taads bezcers vairaak...

     [+] [-]

, 2013-11-09 02:03, pirms 11 gadiem
Varbūt to vajadzētu arī Buffalo? Tikai domas...