Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strēlnieka un Blūma duelis šovakar nesanāks

Strēlnieka un Blūma duelis šovakar nesanāks
Jānis Strēlnieks
Foto: bc-spartak.ru

Šodien VTB līgas spēlē Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Krievijas basketbola klubs Sanktpēterburgas "Spartak" savā laukumā uzņems Lietuvas klubu Viļņas "Lietuvos Rytas", kurā spēlē Jānis Blūms. Abu Latvijas basketbolistu dueļa šovakar nebūs, jo Viļņas komanda iedevusi atpūtu Blūmam.

"Lietuvos Rytas" komanda uz Sanktpēterburgu nav devusies labākajā sastāvā, jo Viļņā palikuši četri basketbolisti - komandas kapteinis Stepons Babrausks, maķedoniešu centrs Predrags Samardžiskis, 23 gadus vecais lietuviešu uzbrucējs Sims Buterlēvičs un Latvijas basketbolists Jānis Blūms.

Kā skaidrojis "Lieutovs Rytas" direktors Martins Purlis, tad Samardžiskis un Buterlēvičs vēl nav atguvušies no veselības problēmām, bet pārējiem diviem - Babrauskam un Blūmam - piešķirta atpūta. "Izmantosim iespēju attīstīt jaunos spēlētājus," norādījis Viļņas kluba direktors.

Līdz ar to šodien laukumā neredzēsim Blūma dueli ar Jāni Strēlnieku, kurš ir "Spartak" rindās. Spēles sākums Sanktpēterburgā būs pulksten 17:00, tiešraidē to rādīs Lietuvos Rytas TV.

Izmantotie resursi:
BC Lietuvos rytas | Vilnius | bc.lrytas.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-08 14:48, pirms 12 gadiem
Eksperts_NiksG rakstīja: Varētu mani paņemt Blūma vietā uzkapāt šodien.
tu esi idiots!

  +4 [+] [-]

, 2012-10-08 14:52, pirms 12 gadiem
no drošiem avotiem noskaidrots, ka tu galīgi neesi formā.Nesen esot no Oktoberfesta atgriezies
Eksperts_NiksG rakstīja: Varētu mani paņemt Blūma vietā uzkapāt šodien.
';

  +2 [+] [-]

, 2012-10-08 14:58, pirms 12 gadiem
LRytas skāris Rota vīruss...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja