Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Krievijas pussargs Širokovs: "Slovākijas izlase - kolhozs"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Krievijas pussargs Širokovs: "Slovākijas izlase - kolhozs"
Romāns Širkovs izklupienā pret Miroslavu Stohu
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas futbola izlases pussargs Romāns Širokovs pēc vakardienas panākuma Žilinā kritizēja pretinieci Slovākiju, to nodēvējot par kolhozu.

Krievija vakar slovākus viesos pieveica ar 1:0, vienīgos vārtus gūstot Maskavas CSKA pussargam Alanam Dzagojevam. Lai kvalificētos Eiropas čempionāta finālturnīram, krieviem nepieciešams nezaudēt savā pēdējā spēlē Andorai.

Krievijas pussargs Romāns Širokovs pārliecināts, ka pārpratumu nebūs: "Protams, ka zaudēt punktus pret Andoru ir nereāli. Par ko jūs mūs uzskatāt? Domājāt, ka atbrauksim uz šejieni (Slovākiju) un neapspēlēsim šo kolhozu? Andora būs vēl sliktāka komanda."

Slovākijas izlase ir kolhozs? "A kas gan cits? Tas, kā viņi uzvedās un spēlēja... Vai tā ir spēcīga Eiropas izlase? Neteikšu, ka nospēlējām labi, taču, neskatoties uz to, izbraukumā kontrolējām spēli, ja neskaita pirmā puslaika pēdējās 10-15 minūtes. Par ko tas liecina?" ar jautājumu pret jautājumu atbildēja Širokovs.

Starp citu, 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā ar Slovākijas izlasi vienā grupā spēlēs Latvijas komanda.

Izmantotie resursi:
Спорт-Экспресс. Новости футбола, чемпионаты...