Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "Capitals" ģērbtuvē līksmo par Stenlija kausu

Aizvadītajā naktī Vašingtonas "Capitals" pirmoreiz izcīnīja NHL galveno trofeju Stenlija kausu. Piedāvājam ieskatīties svinībās, kas risinājās uzvarētāju ģērbtuvē.
Video: Washington Capitals

, 2018-06-08 13:58, pirms 6 gadiem
yaas kween
, 2018-06-09 15:58, pirms 6 gadiem
skudriņas pārskrēja, kad dziedāja Queen dziesmu
, 2018-06-10 11:40, pirms 6 gadiem
Labs pat divas reizes noskatījos
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
23

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.