Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Napoli" prezidents nenosvilptā aizmugurē vaino Platinī

Rolands Eliņš

"Napoli" prezidents nenosvilptā aizmugurē vaino Platinī
Aurelio de Laurentis
Foto: LaPresse/Scanpix

Pēc vakardienas neizšķirta 1:1 Eiropas līgas pirmajā pusfinālā pret "Dnipro" Itālijas kluba prezidents Aurelio de Laurentis ļoti skarbi novērtējis tiesnešu darbību un notikušajā saskatīja arī UEFA prezidenta Mišela Platinī vainu.

"Esmu patiešām nikns," mediju telpā pēc spēles beigām paziņoja de Laurentis. "Tā bija skaidra aizmugure. Viņi vēlas piešķirt mākslīgu nozīmi turnīram, kas ir bezvērtīgs. Mēs gan plānojam tam tikt cauri, jo Eiropas līga mums sniedz iespēju kvalificēties Čempionu līgai."

"Napoli" mača gaitā uzbruka daudz vairāk nekā viesi no Ukrainas, taču spēja gūt tikai vienus vārtus, un 80. minūtē saņēma sodu, kad Jevhens Selezņovs guva neizšķirtu nesošos vārtus, tiesa, visai skaidri bija redzams, ka veseli divi "Dnipro" spēlētāji ir vismaz metru aiz pēdējā aizsarga.

"Nedrīkst pusfinālā norīkot tiesnešus, kuri nav spējīgi vadīt spēli. Platinī ir radījis katastrofālu priekšstatu," turpināja de Laurentis. "Viņš par to padomās savā Nionas istabā tumsā. Iespējams, ka viņa laiks ir pagājis, iespējams, būtu labāk, ja Platinī aizietu. Ja kāds vada organizāciju, kura nevar nodrošināt normālu tiesnesi, tad tas nav pieļaujams."

De Laurentis norādīja, ka viņa komandas futbolisti parādījuši labāko sniegumu, taču pretinieku pusē bijis tiesnesis: "Tas nozīmē, ka "Napoli" kādam traucē un ka Eiropas līgā atkal nepieciešams uzvarēt "Sevilla" un Spānijai.
Vienkārši tad lai tā arī pasaka, un mēs mierīgi paiesim malā, jo mums nepatīk tikt izmantotiem. Ja Platinī vēlas vadīt UEFA, lai to dara, taču tas ir jādara ar monarha vīziju."

Sava kluba vadītajam piekrita arī uzbrucējs Mareks Hamšīks, tiesa, viņš vārdus izvēlējās piesardzīgāk: "Neko tagad nevaram izdarīt, bet domāju, ka viesu vārtu guvums nebija jāskaita. Diezgan vienkārši bija ieraudzīt, ka tur ir aizmugure. Diemžēl mums šis krupis jānorij un jāsamierinās. Zinājām, ka "Dnipro" ir organizēta komanda, un paši pirmajā puslaikā spēlējām vāji, taču pēc tam dominējām un varējām mierīgi uzvarēt ar 3:0. Taču tagad "Dnipro" ieguvusi priekšrocības un noteikti mēģinās savā laukumā tās nosargāt."

"Dnipro" piespēles brīdis īsi pirms vārtu guvuma

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +3 [+] [-]

, 2015-05-08 13:27, pirms 9 gadiem
Super, man šī tiesneša kļūda maksāja 140€ , jautājums es varu mēģināt iesūdzēt tiesā malējo tiesnesi???

     [+] [-]

, 2015-05-08 13:54, pirms 9 gadiem
Aizmugure vnk... Bet pag šogad tad atkal ir atjaunots, ka EL uzvarētājs spēlēs ČĻ?

     [+] [-]

, 2015-05-08 14:06, pirms 9 gadiem
aleksejs1988 rakstīja: Super, man šī tiesneša kļūda maksāja 140€ , jautājums es varu mēģināt iesūdzēt tiesā malējo tiesnesi???
viņam 100 punkti ienesa summu, varat pa tiešo sarunāt kompensāciju xexe

     [+] [-]

, 2015-05-08 15:20, pirms 9 gadiem
aleksejs1988, 13:27, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Super, man šī tiesneša kļūda maksāja 140€ , jautājums es varu mēģināt iesūdzēt tiesā malējo tiesnesi???

Vari,vari-sūdzi droši.

     [+] [-]

, 2015-05-08 17:55, pirms 9 gadiem
Šitais gan bija skarbi, bet patīkami, ka ne visi tur mēli aiz zobiem... Man te izskatās nevis pēc Seviļas vilkšanas kaut kur, jo tā ir pati spējīga sevi ievilkt kur vēlas, bet gan Ukraiņu lobiju arī futbolā... bezsakars