Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Mejerim operācija, atgriešanās laiks neskaidrs

Andrejs Siliņš

Mejerim operācija, atgriešanās laiks neskaidrs
Mareks Mejeris. Foto: VEF Rīga

Vēl joprojām nav skaidrības par Latvijas vicečempiones basketbolā "VEF Rīga" līdera Mareka Mejera traumas nopietnību, bet spēlētājam pirmdien tiks veikta operācija, aģentūrai LETA pauda kluba direktors Gatis Jahovičs.

Mejeris piektdien "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas pusfināla mačā pret Igaunijas čempioni Tallinas "Kalev"/"Cramo" saņēma spēcīgu triecienu pa seju, bet sestdien finālā pret "Ventspili" viņš nepiedalījās. Šobrīd ir skaidrs, ka basketbolistam ir lauzts deguns, turklāt pirmdien viņam plānota operācija, bet konkrēts atveseļošanās laiks vēl nav zināms.

Visticamākais, Mejerim secen ies Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērija. Uzbrucējs šosezon apvienotajā čempionātā caurmērā katrā no spēlēm izcēlās ar 12,0 punktiem un 5,3 atlēkušajām bumbām, kamēr VTB Vienotajā līgā viņam vidēji 10,7 punkti un 4,7 atlēkušās bumbas.

Tikmēr joprojām no traumas turpina atgūties cits "VEF Rīga" spēlētājs Roberts Stumbris, kuram pēc krūšu muskuļa plīsuma šī sezona, visticamāk, ir beigusies.

Sestdien apvienotā čempionāta finālā "VEF Rīga" bez lieliem variantiem ar 80:102 zaudēja Latvijas čempionei "Ventspils", kas līdz ar to kļuva par vēsturē pirmo šī turnīra uzvarētāju.

"Fināls nebija tāds, uz kādu bijām cerējuši, jo skaidrs - uzdevums bija izcīnīt čempiontitulu," atzina Jahovičs, kurš norādīja, ka komanda sezonu apvienotajā čempionātā kopumā aizvadījusi normāli. "Ņemot vērā, kāda pirms šīs sezonas bija situācija ar Latvijas basketbola klubiem, uzskatu, ka šāda turnīra izveide sevi attaisnoja. Pēc rezultātiem "Kalev"/"Cramo", "Ventspils" un mēs bijām galvastiesu pārāki pār pārējiem, bet no ceturtās līdz pat priekšpēdējai pozīcijai cīņa bija visai sīva un komandas par vietu "play-off" cīnījās līdz pat pēdējai kārtai."

"Skaidrs, ka bija lietas, ko rīkotāji varēja paveikt labāk, bet pēc sezonas visiem ir jāapsēžas pie viena galda un jāsaprot, kas patika un kas nepatika," secinājumus par turnīru izteica Jahovičs.

Jau šonedēļ LBL sāksies ceturtdaļfināli, bet pusfinālu sērijām starts tiks dots nākamās nedēļas izskaņā. "Ventspils" un "VEF Rīga" kā divas labākās komandas Latvijas-Igaunijas līgā jau ir garantējušas sev vietas pusfinālā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -3 [+] [-]

, 2019-04-08 16:04, pirms 5 gadiem
Marekam kaut kā neveicas ar tām traumām sezonas otrajā pusē.... Galvenais, lai uz fināliem atpakaļ.

Šoreiz uzteikši SC par to, ka manu kritiku ņēma vērā

  +3 [+] [-]

, 2019-04-08 16:26, pirms 5 gadiem
...nu forši,ja kas nepaņems Latvijas čempionātā 1.vietu un netiks VTB Play off,būs vismaz uz ko novelt...kādēļ kārtējo reizi ...nu nesanāca,viss kā parasti,un varēs rullēt tālāk...nākamsezon.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-08 16:41, pirms 5 gadiem
Kalevs ir baigie izsitēji. Vispirms piekauj Jūrmalas kapteini un izprovocē Kambalu vēlreiz saņemties un izkāpt no gultas, tagad salauž snuķi VEF līderim.

Voin, attopies!!

  -1 [+] [-]

, 2019-04-08 16:53, pirms 5 gadiem
jancuks_jun rakstīja: ...nu forši,ja kas nepaņems Latvijas čempionātā 1.vietu un netiks VTB Play off,būs vismaz uz ko novelt...kādēļ kārtējo reizi ...nu nesanāca,viss kā parasti,un varēs rullēt tālāk...nākamsezon.
Šoreiz nē, jo VEF vadība, Bērziņa personā, pateica, ka sastāvs ir veidots daudz maz līdzvērtīgs, lai traumas gadījumā nebūtu liels robs. Tā kā var teikt, ka kāds iespējams trenē pēdējās spēles VEF rindās, ja notiks kā Tu saki

     [+] [-]

, 2019-04-08 17:50, pirms 5 gadiem
Var kāds iedot linku?

     [+] [-]

, 2019-04-08 18:28, pirms 5 gadiem
Zinot kā ieprikš šīs komandas vadībai klājies ar izlēmību runājot par vecāko treneri,neizklausās ticami ka pat pēc šāda fiasko Gailīša karjera klubā būs noslēgusies.

     [+] [-]

, 2019-04-08 18:46, pirms 5 gadiem
jancuks_jun rakstīja: Zinot kā ieprikš šīs komandas vadībai klājies ar izlēmību runājot par vecāko treneri,neizklausās ticami ka pat pēc šāda fiasko Gailīša karjera klubā būs noslēgusies.
Jo nav jau vietejo speciālistu kas varētu ar šo komandu stradāt bet priekš arzemju trenera ir pirkt kaķi maisā.

     [+] [-]

, 2019-04-08 18:56, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Jo nav jau vietejo speciālistu kas varētu ar šo komandu stradāt bet priekš arzemju trenera ir pirkt kaķi maisā.
...piekrītu,bet ne tikai ar šo komandu,bet ar šo vadību...Par ārzemju treneriem gan nepiekrītu,ir vairāku sezonu laikā pārbaudīti treneri(nedomāju ekstraklases,kurus nevaram atļauties)bet vadībai patīk vietējie,jo ...tie parasti piever acis uz algu nesavlaicīgu izmaksu,ilglaicīgu kavēšanos...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-08 20:47, pirms 5 gadiem
Ja pusfinālu sērija ies secen, tad jau tieši varēs atgriezties uz spēlēm par 3. vietu. Ogre šogad būtu pelnījusi vietu finālā un ja nav Mejeris, tad izskatās pat ļoti ticams scenārijs.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-08 20:54, pirms 5 gadiem
justin rakstīja: Ja pusfinālu sērija ies secen, tad jau tieši varēs atgriezties uz spēlēm par 3. vietu. Ogre šogad būtu pelnījusi vietu finālā un ja nav Mejeris, tad izskatās pat ļoti ticams scenārijs.
Diemžēl nav ticams gan, jo sastāvs, kopumā, tik daudz nezaud, cik pērn un sērijā nebūs tik lielas ietekmes. Pie tam, Mejera neesamība rada problēmas pašai Ogrei ar