Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Siguldā notiks aizraujošs bobsleja un skeletona sezonas noslēguma pasākums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Siguldā notiks aizraujošs bobsleja un skeletona sezonas noslēguma pasākums
Foto: bobslejs.lv

Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs Latvijas bobsleja un skeletona izlase tajās startēja ar augstiem sasniegumiem, izcīnot bronzas medaļu bobsleja divniekos. Taču šajā sezona netika noskaidrots, kurš no pilotiem izcīnīs Latvijas čempiona titulu bobslejā, tāpēc 17. martā visas pašmāju divnieku ekipāžas sacentīsies par šo titulu.

17. martā visi bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta fani, līdzjutēji tiek aicināti doties uz Siguldu, lai gādātu par mūsu sportistu atbalstu trasē un ārpus tās. Pašmāju sportisti cīnīsies par valsts Latvijas čempiona titulu bobslejā. Sacensībās piedalīsies visi piloti - Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, Uģis Žaļims, Ralfs Bērziņš un slovāku sportists Radeks Mataušeks, noskaidrojot šī gada Latvijas čempionāta medaļniekus.

Skeletona sacensības norisināsies netradicionālā formātā, kur sacensību uzvarētājs tiks noteikts pēc divu braucienu summas stabilākā rezultāta. Sacensību formāts ir interesants ar to, ka par uzvarētāju var kļūt ikviens, kuram abi braucieni būs vienādāki (braucienu rezultāta ziņā). Sacensībās piedalīsies teju visi Latvijas labākie skeletonisti un skeletonistes, tostarp ziemas olimpisko spēļu dalībnieki brāļi Martins un Tomass Dukuri, kā arī jaunie skeletonisti Krists Netlaus, Ivo Šteinbergs, Elvis Veinbergs, Dārta Zunte un Endija Tērauda. Phjončhanas olimpiādes septītās vietas īpašniece Lelde Priedulēna šoreiz nestartēs, jo atkopjas pēc operācijas.

17. martā plkst. 10:00 sacensības uzsāks "ShowelRace" un "Ice on Fire" dalībnieki. No plkst. 11:00 trasē būs iespējams satikt mūsu olimpiešus, kā arī saņemt viņu autogrāfus. Bobsleja un skeletona sacensības sāksies plkst. 13:30 ar bobslejistu mačiem, kam sekos jau minētās skeletona precizitātes sacensības (no plkst. 13:45). Kamaniņu stafete sāksies plkst. 14:45. Pašiem mazākajiem atbalstītājiem, būs iespēja vizināties ar četrinieku bobsleja kamanām "Starta estakādē".

Sacensību norises vietā būs pieejama karsto ēdienu un dzērienu bufete. Visas dienas garumā skatītājus izklaidēs dīdžejs, spēlēs grupa "Dzelzs Vilks" un Siguldas Orķestris. Uzreiz pēc sacensību finiša būs iespēja sveikt mūsu izcilos sportistus klātienē, kur trases finiša zonā notiks sportistu svinīgā apbalvošana un sveikšana. Ieeja pasākumā visiem viesiem bez maksas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Bobsleja un skeletona federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-03-08 19:00, pirms 6 gadiem
Izklausās labi!